2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

21 gb bebiş 37.8 leri gördü. balkona çıkardık soyup. ıslak beze ağlıyo biraz konuşurken az az sürüdüm kol altına vs. balkonda bebek arabasına yatırdım bi bezle açtım müzik yattı yatacak. ev serin burada ateşi normale düşene ldr takılacağım. 36.8 di az önce.
umarım ilaçsoz atlatırız.
gece ayakta kalırım die ufak bi muz
salata vardı azıcık sögüş onu ekmekle yedim. kahve fln da içerim bugün 1-2 tane

Şükür düşmüş canım, fitil yada şurup verdinizmi?

Kahvaltı sucuklı yumurta, 2 dilim ekmek
Ara 3 baklava, hoşaf
Ara 1 kek
Akşam tavuk pilav ekmeksiz
1 armut
1 Türk kahvesi
Acıktııım :/ saat 3 ve ben daha yeni yatıcam, dünden de 3 saat uykuyla duruyorum

Şükür düşmüş canım, fitil yada şurup verdinizmi?
vermedim cnm şükür.
arm. hareket ettir daha çabuk düşüyor ateşi dedi. şimdi üstüne kısa kollu çıtçıtlıda giydirdim.

Ara 3 baklava, hoşaf
Ara 1 kek
1 armut
1 Türk kahvesi
Acıktııım :/ saat 3 ve ben daha yeni yatıcam, dünden de 3 saat uykuyla duruyorum

bn az çilekte yedim yatarken kahve içmedim.
uyku mühim ya. hem süt azalıyor hem çok tagammülsüz oluyom. genelde uykusuzum

Arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum.doğuma 75 kiloyla girdim, doğumdan bi hafta sonra 71 kiloydum ve iki gün öncesine kadar da hep aynı kiloydum. İki gün önce 72.5 çıktım.tartılma gününüz pazar sanırım bende yarın tartılıcam.
Bugün kahvaltıdan önce bi neskafe ve bir probis bisküvi yedim.
1 buçuk saat sonra iki kibrit kutusu peynir ve bir yumurtadan yapılmış omlet
Uarım domates ve bir salatalık, birazda yeşillik yedim.

Ben bu işten bişey anlamadım kızlar! 1 haftadır öğünü azalttım arada çok az 2 kez kek yedim. Sadece 300gr azalmış onuda oğlan almış:)))

Ayrıca her gün squat yapıyorum 50kez, bir de bacak hareketleri yok yok. Sütüm azalır diye rejimde yapamıyorum. Çözüm bulan var mı

öğün azaltmada kg aldırmayacak şeyler ye istiyorsan

Ara 3 baklava, hoşaf
Ara 1 kek
1 armut
1 Türk kahvesi
Yarin sucuklu yumurta yemem lazim, ozlemissim neden yatamiyosun cnm bebegin rahtsiz mi?

Yarin sucuklu yumurta yemem lazim, ozlemissim neden yatamiyosun cnm bebegin rahtsiz mi?
yok canım sadece uyumayı seven bi bebek deil :) gündüz 2 saat uyumaz bile toplasan, akşam üstü bayılır uykudan, eğer erken yatarsa 2-3 gibi uyanır gece, sürekli muhabbet ister :))

Bugun yediklerim
Sabah
1 yumurta
Sosis, domates, komposto
Ara
Havuc, seftali
Oglen
Disardan soyledim
Kofte, az pilav , salata
Ara
Nescafe , 2 halley
Aksam
Döner, patates
Abarttim galiba
bence süper

emzirme için uyanmışken yazayım.
kahve
bol salata (biber soğan domates, 20 tane fln zeytin, bi kalıp sütaşın yoğurt gb peyniri )
dün bugün salatada toplam yarım ekmeğe yakın yemişimdir.
akşam eşim söğüş salatayla ciğer yapmış o
biraz şeker
bir de bugün çay içtim biraz şekerli şekerli
he eşim meyve almış çeşit kaç gündür haberiö bile yok dolabı kurcalamadığımdan. bozulacak vs die söylenirken bi taze incir yedirdi.

meyve çokmuş yarın yoğurda doğrim yiyim vaktim olursa :)

Yada doğra hepsini hoşaf yap :) ben hoşaf yapmaya başlayalı meyvelerim çöpe gitmiyo şükür, önce hep atardım bozulurdu

Yada doğra hepsini hoşaf yap :) ben hoşaf yapmaya başlayalı meyvelerim çöpe gitmiyo şükür, önce hep atardım bozulurdu
meyve olduğundan haberim olsa zaten yiyeceğim
bugün de abarttım mı ne şimdiden sabah koca kase yoğurt içi böğürtlen dolu. bu arada ne böğürtlen ne çilek hatta incir de bile tat yok su basmışlar sanki..
tahıllı ekmek arası peynir salam
twister dondurma
2 nescafe
rezeneler papatya çayları maden suları

azcık ev topladım bugün az daha muhabbete alışsa kerem. bulaşıkların hepsini dizemedim bile öyle çalıştırdım valla.

Kizlar merhaba sizede oluyomu bilmiyorum ben gece emzirmeye kalkinca resmen gozum donuyo ne bulursam yiyorum o yuzden artik eve aburcubur sokmuyorum meyve yiyorum favorim uzum siz gece bir seyler tuketiyomusunuz gunduzde herseyi aceleyle yiyorum bazen oturuyo mideme lop diye birde benim karnim yamuk gibi normalmi acaba kendimi hicccc begenmiyorum hemde hic

üzüm süt yaparmış, iyi yapıyosun :) benimde aynı canım genelde çikolata kek vs atıyodum ağzıma da bu aralar pek yapmamaya çalışıyorum o yanlışı, çünkü hiç kilo veremedim takıldım kaldım :/ bide göbeğim büyüdü sanki

kizlar ben dogumdan geeldikten iki gun sonra karnima carsaf sardim esimle babam sikoca kuvvetlice sardilar her dustan sonra yine sardik on bes gun karnim pek yok

Bende sütümün yetersiz olduğunu düşünüyordum çünkü benim bebiş saatlerce emiyor sonra yine aç. Mayalı Şeyler süt yapıyormuş diye duydum bir haftadır günde koca bir bardak içiyorum birde hipp in emziren anne çayları var onlardan içiyorum sonuç güzel sende dene derim

Saol canım, ben çözümü buldum. Uyku :) eğer uyamazsam azalıyo, uyuyabilirsem çok iyi oluyo. Tabi arada süt çayı, hoşaf, vs tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…