2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet canım ama bu normal doğum için geçerli aklınızda bulunsun.sezaryanda ilk üç gün falan süt gelmeyebiliyor bu normal bir durum. sonrasında geliyor süt.

sezeryanda olsa sıcak duşun belkı faydası olur deneriz yani kısmet :)

ben de öğretmenim de doğum iznini 32. hafta bitince mi kullanmaya başlayacaksın acaba? malum doğum sonrası izinlerimiz tatile geliyor (
ben de anasınıf öğretmeniyim. doğum sonrası yaza kurban gidecek ,kendimi iyi hissedersem iki üç hafta uzatayım diyorum ama sizler napacaksınız?

iyi senin azmış benim 12 dikiş vardı içli dışlı 38 günde zor iyileşti inşallah bu doğumu dikişsiz atlatırız haftalarımız da yakınmış:)

E 2,310 gram doğunca bebek aslında dikişsiz bile doğabilirdi.

İnş. canım dikişsiz doğarlar.

aramızda 19 gün var.

Kızlar ilk kez e bebekten sipariş verdim, kilit sütyen, bübchen in tüm ürünlerinden. İnş güzel gelir bakalım :) sipariş esnasında sürekli hata verdi bende müşteri hizmetlerini aradım telefona berber yaptık kredi kartı numaramı gelm söyledim inş bi sıkıntı çıkmaz :/

Benimde erken Doğum riskim var ama ben iki dozunuda yaptırdım tetanoz aşısının.

Doktorlarınız neye göre erken doğum diyor canım.

Benim doktorum sata göre doğumu bekleyeceğiz şimdilik dedi.

34. haftadan sonra değerlendiririz dedi.

Benimde erken Doğum riskim var ama ben iki dozunuda yaptırdım tetanoz aşısının.
ama senin ilk gebeliğinse ve son 5 yıl içerisinde hiç tetanos aşısı olmadıysan zaten mecbur yaptırman gerekiyordu.allah etmesin doğum anında dikiş için kullanılan aletlerden tetanos kapılırsa hem anne hem bebek için tehlikeli

ben de anasınıf öğretmeniyim. doğum sonrası yaza kurban gidecek ,kendimi iyi hissedersem iki üç hafta uzatayım diyorum ama sizler napacaksınız?
ben 32 de çıkarım herhalde alışverişi bitirir evdeki işleri hallederim yavaş yavaş. Seçim öncesi doğum izninin 6 aya çıkabileceği söylentisi vardı yine ama yalan olacak galiba

E 2,310 gram doğunca bebek aslında dikişsiz bile doğabilirdi.

İnş. canım dikişsiz doğarlar.

aramızda 19 gün var.
benim ki 3.650 grdı. ama dikiş biraz da kolaylarına geliyor ebelerin. bebek nefessiz falan kalabiliyor risk almak istemiyorlar kesiyorlar.

ben 32 de çıkarım herhalde alışverişi bitirir evdeki işleri hallederim yavaş yavaş. Seçim öncesi doğum izninin 6 aya çıkabileceği söylentisi vardı yine ama yalan olacak galiba
ilk çocuğuma hamileyken de bu söylentiler vardı. çocuğum iki yaşında düşün bak hala aynı söylentiler var.kendi maaşlarıyla ilgili olunca bir gecede çıkarmayı biliyorlar da bizim sorun olunca yıllarca öteleniyor maleseef

Canım ben iki kere internetten e bebekten sipariş verip alışveriş yaptım.ilkinde havale ile ödeme yaptım.ikincisinde kredi kartıyla oluşumun küvetini,kovasını, sampuanını,tek kullanımlık lohusa çamaşırı, çamaşır filesi bide oyuncak aldim...Bugün geldi kargom bi sorun yaşamadım çok şükür.

12 dikis mi az once de bi yorum okudum. 20 saat sanci cekiyorrr kadin. doktorlar israr ediyor sezeryana alalim diye kadin inat ediyor acilma olmuyo falan 30 dikisle dogumdan cikmiss. Cok da inatci olmamaliyiz o anda aklimizda bulunsunda:)
çok şükür benim doğumum 4 saat sürmüştü. ama cilde göre de değişiyor bazılarının doğum anında kesik olmasa bile yırtılması olabiliyor.cildin dayanıkllılığı ile alakalı yani

benim ki 3.650 grdı. ama dikiş biraz da kolaylarına geliyor ebelerin. bebek nefessiz falan kalabiliyor risk almak istemiyorlar kesiyorlar.

Sen hangi ildesin canım yada ülke, sizin oralarda kesiyi ebeler mi atıyor.

Benim kızım düşük ağırlıklıydı canım, 35+6 günlük doğdu, bende de tansiyon problemi vardı doktor sezeryana yönelmek zorunda kalmamak için 10 cm. ile doğuma aldı aslında 11-12 çok daha idealmiş.

Beklese oda açılırdı çünkü açılmam çok hızlı oluyordu ama bebeği riske atmamak için beklemedi.

çok şükür benim doğumum 4 saat sürmüştü. ama cilde göre de değişiyor bazılarının doğum anında kesik olmasa bile yırtılması olabiliyor.cildin dayanıkllılığı ile alakalı yani

Annem hemşire emeklisi ilk atandığı zamanlarda doğum servisinde de çalışmış ve hep söyler yırtık kesiden daha kötü oluyor diye.

Eğer yırtılacaksa kesmesine rağzıyım ben, çünkü ne keserken ne dikerken hissetmiyorsun.

Havalar mı çok ısınmaya başladı ben mi yanıyorum anlamadım.

Balkon kapısını açıyorum sık sık, kombi düşük ayarda yanıyor ama yinede yanıyorum.

Bu arada ben hep ilaçlarımı para ile alırdım, bugün sağlık ocağı decaviti, kan ilacını ve d vitaminini ücretsiz verdi.

Hamilelere ücretsizmiş.

0-3 aydan başlıyordu bedeni. Ben 3-6 olanı aldım çünkü kumaşı yaz sıcağı için biraz kalın gibiydi. Sonbaharda uyurken giydiririm die bu bedende aldım.

En iyisini yapmışsın, 0-3 ay kıyafetler çok az kullanılıyor.

En çok 3-6 6-9 kullanılıyor.

9-12 ler 12-18 lerde hareketlendikleri için, ek gıdalara geçtikleri için çabuk kirlenip çabuk eskiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…