- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.321
Ya kesince cok aciyor muuuu?çok şükür benim doğumum 4 saat sürmüştü. ama cilde göre de değişiyor bazılarının doğum anında kesik olmasa bile yırtılması olabiliyor.cildin dayanıkllılığı ile alakalı yani
çok şükür benim doğumum 4 saat sürmüştü. ama cilde göre de değişiyor bazılarının doğum anında kesik olmasa bile yırtılması olabiliyor.cildin dayanıkllılığı ile alakalı yani
Masallah ins bizimde oyle olurrrBenim doğumum 2 saat sürdü şükür yani çooook az suni sancı verdiler çünkü sancım yoktu.
2 saat suni sancı sonrası doğumhaneye girip çıkmam 20 dk. sürmüştü.
Ya kesince cok aciyor muuuu?
ayy ne guzel söyledin tsk. Ins yine aynisini yasarsinBen kendi adıma cevap vermek isterim ki acısa bebek doğarkende acır canım.
Acı hiç olmuyor sadece doğumda sancı oluyor.
Gergin olduğu içinde keserken hissetmiyorsun, farkına bile varmadım ben.
Bebek doğar doğmazda gerginlik azalacağı için hemen iğne ile uyşturuluyormuş, plasenta düşerken de o çoktan uyuşmuş oluyor ve dikerken de hissetmiyorsun.
Çünkü gözün bebeğinden başkasını görmüyor.
kızlar bişi sorcam size bu sabahtan beri vajına içinde derinlerinde gibi belkıde rahım ağzında iğne batar gibi acı oluyor sabahtandır 3 kez hissettim acaba önemli bir durummu((
Ay benimde erken dogum riskim var. Ilk dozu 20+1 ken yaptirmistim. 4 martta ikinci doz var. Ama ben ilkokulda oldum en son tetenoz. Erken dogum riskimde rahimde perde olmasindan kaynaklaniyor. Bir de seyinde baski hissi olan var mi kizlar ? Wcye otururken tahatsiz etmeye basladi iyice. Acilma olmasin ya
Masallah ins bizimde oyle olurrr
Bi sıkıntı cikmaz canim guvenilir bi site ebebek:))Kızlar ilk kez e bebekten sipariş verdim, kilit sütyen, bübchen in tüm ürünlerinden. İnş güzel gelir bakalım :) sipariş esnasında sürekli hata verdi bende müşteri hizmetlerini aradım telefona berber yaptık kredi kartı numaramı gelm söyledim inş bi sıkıntı çıkmaz :/
ayy ne guzel söyledin tsk. Ins yine aynisini yasarsin
Peki plasenta alimi dogumdan daha zor diyorlar dogrumu?
Kime neye inanmaliyiz şu dönemde artık bilemiyorum.
Doktorlarınız neye göre erken doğum diyor canım.
Benim doktorum sata göre doğumu bekleyeceğiz şimdilik dedi.
34. haftadan sonra değerlendiririz dedi.
Heveslendim bak sen boyle guzel anlatinca:) rabbm hepimizin hakkinda hayrlisini versin. Hepimiz kolayca kurtulalm insss::))Benim kendi kendine bebeğin hemen arkasından düştü canım, bazılarınınki düşmüyormuş ve elle mudahale ediyorlarmış.
Mesela kuzenim 10 dk. doğum yapmış 20 dk. de plasentasını düşürmüş.
Benim şükür rabbime bebeğimden hemen sonra gelmişti.
İnş. buda öyle olur.
Dedim ya yukarıda da doğumhaneye girip çıkmam 20 dk. sürmüştü.
benım erken doğumum oldu daha öncesinde ona göre riskli gebeyim ben. şuan şükür ki hiç sorunumuz yok. ama yine de tedbirli davranmak istiyor sanırım.
Heveslendim bak sen boyle guzel anlatinca:) rabbm hepimizin hakkinda hayrlisini versin. Hepimiz kolayca kurtulalm insss::))
Canim sen dogum seklini konustunmu doktorunla? Riskli goruyor yaa.benım erken doğumum oldu daha öncesinde ona göre riskli gebeyim ben. şuan şükür ki hiç sorunumuz yok. ama yine de tedbirli davranmak istiyor sanırım.
Canım aynı sey, dünden beri bende hissediyorum, iğne batar gibi anlık bişey ara ara oluyor böyle....
18 haftalik yaptim malesef bendeBende ilk doğumumu erken yaptım canım. Tansiyon ve idrarda +1 proteinden dolayı.
Sen neden erken yaptın? ve kaç haftalık yaptın?
Canim sen dogum seklini konustunmu doktorunla? Riskli goruyor yaa.
Havalar isindi canim.Havalar mı çok ısınmaya başladı ben mi yanıyorum anlamadım.
Balkon kapısını açıyorum sık sık, kombi düşük ayarda yanıyor ama yinede yanıyorum.
Bu arada ben hep ilaçlarımı para ile alırdım, bugün sağlık ocağı decaviti, kan ilacını ve d vitaminini ücretsiz verdi.
Hamilelere ücretsizmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?