2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTEdoğumhtapmhtp88, post: 39643742, member: 646562"]Cnm ya benimde gebelik riakli geciyor sun doktora sorsum yaptirayimmi asiyi diye evet desi. Sen eminmisin erken dogumu tetiklediginden icimde suphe kaliyorrr[/QUOTE]
Erken dogum riskini hic duymadim nerdeb duydunuz kizlar

Canım bUOTE="pofuduk18, post: 39643777, member: 472659"]Canim ben hamileligimde mumkun oldugunca ilac almamaya calistim :/ simdi de vicdan yapıyorum. Dogrudur zarari yoktur ama ben yinede cesaret edemiyorum.[/QUOTE]
Canim ben de ilaca karsiyim acayip kotu bir gribi ilacsiz atlattim.bu yazdiklarim surup zaten su karbonarlarin suruba donusturulnus hali.benim doktorumda gebeliginde 9 ay kullanmis.esimde doktor sakinca görmüyor kullanilmasinda.cok yanarsa soguk sutte ise yariyor ama az iceceksin bikac yudum

Canim benim. Devlet hastaneleri evet para icin bir sey yapmmyorlar ama benim ablamin canini cikartmislardi. Acilmasi olmadigi halde 2 gun boyunca suni sanci verdiler. Yanina kimseyi de almiyolar zaten allaha emanet. Yani ozel veya devlet. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirir insallah.

Canimcimmonarosa_22, post: 39643697, member: 229118"]Muhakkak var.. ama kör körüne bu doktor sezaryenci şu doktor normal dogumcu yakıştırmalarini hoş bulmuyorum.[/QUOTE]
Canimcim peki dogum ucreti ne kadar konustunuz mu

Inşallah canım benim de tek isteğim normal doğum yapabilmek..ama dediğin gibi devlet hastanelerinin de farklı zorlukları var. Çok araştırdım.cok kafaya taktım doktor ve hastane olayını.kararimi da çevremdekiler in de tavsiyesi ile vermiştim ama böyle şeyler duyunca da acaba mi diyorum.belki de ben çok iyi niyetli bakıyorum ama çevremde daha 15 gün öncesi bir örnek de var. Hayirlisi ve en sagliklisi olsun hepimiz için inşallah

Bana kalsa ben nazilli deki doktorumda doguracagim en sonunda :) her seferinde çatır çatır dogurturum seni kız diyor:) izmirde doğum yapacağımı öğrenince çok bozuldu üzüldü. Gönül bağımiz oluştu kaç zamandir,samimi bir ortam vardı. Bizim okulun doktoru zaten adam:) bütün kadın öğretmenleri dogurtmus.kesin aglicam son randevuda iyice bir tuhaflastim

kızlar merhaba bugün tetanoz aşımı oldum şimdiden ağrımaya başladı. okudum geçmişi bende normal istiyorum ama çook korkuyorum bunun için sezeryan olacam şu doğum korkusu sancı dikiş aklıma geldikçe acayip korkuyorum ben ki kan alırken korkudan ağlayan bayalan bi tipim:) benim gibi düşünen var mı nasıl yenecez bu korkuyu çevremdekilerde beni rahatlatmak yerine sanki ölüm müş gibi anlatıyo can cekiyosun falan filan iyice tırsıyorum

bide kızlar ben daha önce yani 5 sene önce bi kist ameliyatı oldum mesela normal yasam bi sorun olurmıu mesela yani

kızlar, 10 ay önce doğum yapan bir arkadaşım, philips avent elektrikli gogus pompasını almamı önerdi. başka bir marka almıs ama hiç memnun kalmamış. alacaksan bundan al, pompa sütün azsa çoğaltır, çoksa saklamanı sağlar dedi.

Dogru soyluyorsun ben de surekli ayni seyleri duyuyorum orayla ilgili arkadasa da o yuzden yazdim ama onun doktoru israrla ben gircem demis velki doktordan dokta degisiyordur
canım senin doktorun normal dogumu destekliyormu. bir de kaç para veriyorsun. dogumu ne kadara yapıyor.

CNM NORMALDE SEN HANGİ HASTANE VE DOKTORA DEVAM EDİYORSUN..BEN ŞİFAYA GİDİYORUM..EGE YE GİTTİM BİR KERE AMA ŞİFADA YAPMAYA KARAR VERDİM..AYYY CAPS AÇIK KALMIŞ :)
canım şifanın yeni binası çok güzel olmuş gerçekten. ama dogum pahalı geldi bana ya. benim doktorum 4500 istiyor. senin doktorun ne kadar istiyor. diğer üniversite hastanelerini bende düşündüm araştırdım ama çok ilgilenmiyorlarmış. büyük hastanede de dogum yapmak istiyorum. şifanın her imkanı var üniversite hastanesi oldugu için. kafam çok karıştı.

canım bende güvenmiyorum ama internette araştırdıgım kadarıyla izmirde ki üniversite hastaneleri için iyi şeyler okumadım. devlet hastanelerine hiç girmiyorum hatta geçende biri televizyonda çıktı dogumu bekleyen kadınları tıkmışlar bir odaya kimi ayakta kimi sandalye de dogumu bekliyor. ama senin ege de tanıdık varmış. o yüzden ilgilenirler senle o yönden şanslısın.

bende sezeryandan çok korkuyorum. beni kesicekler bana çok ürkütücü geliyor

Güzel bir Ankara sabahından herkese selamlar.

Nasılsınız arkadaşlar, inş. sizler ve bebekleriniz iyidir.

Ben sabah sağlık ocağına gittim tetonoz aşımın ilk dozunu vurundum birde kan ve idrar tahlili verdim salı günü kendi kadın doğum doktorumla randevum var.

Sonuçlarımı alıp öyle gitmek istedim.

İnş. bütün sonuçlarım güzel çıkar.

bnımkı 28 den sonra yapıcakmış cnm. benımde erken doğum olayım var ya o yuzden heralde. yapıcam ama başka aşılarla birleştirip 28 den sonra yapıcam dedi.
Allah allah benimkisi de durumumu bilir neden yap dedi acaba. Baska doktorada sordum o da bir doz yaptir yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…