2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tamam canim peki normal dogumda dikis olunca da dus alinabiliyor mu
evet canım dikiş olsa bile duş alabilrsin benim sütüm geldiği için ilk gün duş almadım ama ertesi gün aldım.duştan sonra dikiş yerlerini iyiyce gazlı bezle kurutman lazım ya da peçeteyle.bazı drlar batikon veriyor sürmek için bazıları sadece kkurulayın diyor ben batikon kullanmıştım.

cnm senin doktorun fazla gerçekten...ben sordum normal doğum 1200, planlı sezeryan 1800, mecburi sezeryan 1500 lira..bana uygun geldi açıkçası..sen serkan beye gidiyorsun değil mi..yeni binası ve imkanları oldukça iyi dediğin gibi..şu an benim doktorumun girme garantisi olmadığı için arayışa girdim ben :)

Bana da batikon vermiş ve her wc sonrası uzaktan saç kurutma makinası ile kurut demişti. Şükür hiç sorun yaşamadım, gerçi 3 dikişim vardı.

Cnm ya benimde gebelik riakli geciyor sun doktora sorsum yaptirayimmi asiyi diye evet desi. Sen eminmisin erken dogumu tetiklediginden icimde suphe kaliyorrr
yani senin erken doğum riskin varsa tetikler. öyle bir durumun varsa dr sana söylerdi zaten. senin için rahat olsun druna güven yaptır diyorsa yaptır bence.

Ya ben ilaclardan dolayi mecbur sezwryan olcam diyordym. Doktorla konustum normal de yapabilirsin diyor. Kafam karisti.bben de cok korkuyorum birsey olur diye normal dogumdan. 9 ay yatarak gecirilen bi hamileleik ve kıymetli bebek
sezeryandan ne icin korkuyorum. Çünkü rahmi de kesiyorlar. .. sonucta diğer dusugumde rahmim nerdeyse alinacakti. Rahmimin zarar gormesini de iatemiyorum. Her gebelikte serklaj dikisi zaten rahim agzinaa atiliyor. Ustune bi de sezeryanla da kesip rahmimi mahfetmek issstemiyorum. tabiki konuşmak icin erken ama fikirlerinizi almak isterim. Sonucta son anda bebek donmese bile direkt sezeryan. Ama dusunup karar vermek istiyorum

Allah allah benimkisi de durumumu bilir neden yap dedi acaba. Baska doktorada sordum o da bir doz yaptir yeter dedi

yani demekkı doktrolar bu konuda farklı şekilde tavsıyelerde bulunuyorlar cnmm..
hastanelerde doğum yapıcaz , steril bır yer olacagı kesin, ama bilemezsın tabi doğumun nerede olcağını o yuuzden evde yada dısarda olur doğum allah korusun. streril ortam olmaz diye zorunlu tutuluyor. ama açılması olanlara falan yapılmıyor dıye duymuştum nitekim benım doktorum da 28 den sonra dedı bana.

cnm sıcak yada ılık duş eğer sütümüz gelmediyse sütün gelmesini mi sağlıyormuş ?

o bahsettikleri ege doğumevi canım üniversite hastanesi değil.

Bana da batikon vermiş ve her wc sonrası uzaktan saç kurutma makinası ile kurut demişti. Şükür hiç sorun yaşamadım, gerçi 3 dikişim vardı.
iyi senin azmış benim 12 dikiş vardı içli dışlı 38 günde zor iyileşti inşallah bu doğumu dikişsiz atlatırız haftalarımız da yakınmış:)

Bende hic degilse bikac hafta daha erteleyeyim ozaman. Bi de tek doz yapayim. Kendi kendime doktorluk yapayim anacim ne yapayım:)

canım rahim ağzı bolluğu olanlar çok rahat normal doğum yapıyorlar çünkü açılması kolay oluyor. kayınvalidem 2 çocuğunu da serklaj ile doğurmuş.. dikişi aldılar 2 saat sonra doğum yaptım diyo.

iyi senin azmış benim 12 dikiş vardı içli dışlı 38 günde zor iyileşti inşallah bu doğumu dikişsiz atlatırız haftalarımız da yakınmış:)
12 dikis mi az once de bi yorum okudum. 20 saat sanci cekiyorrr kadin. doktorlar israr ediyor sezeryana alalim diye kadin inat ediyor acilma olmuyo falan 30 dikisle dogumdan cikmiss. Cok da inatci olmamaliyiz o anda aklimizda bulunsunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…