2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım.

Şu hastane çıkışlarının içine külot koyuyorlar ya laf olsun diye deli oluyorum.

Yeni doğan bebeğe külot giydiren bir anne hiç görmedim.

Onun yerine yelek koy daha makbule geçsin.
Bencede canım çok haklisin,ilk oğlumun hastane çıkışında vardı, hiçte bi ise yaramadı.yelek olsa en azından kullanırdık.

geçmiş olsun canım ben o sivrilen toparlanan şeyi hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri oluyor bebeğimi beklerken sayfasında okumuştum anneler bebek poposunu veya kafasını dayıyor yazmıştı rahatlamıştım ama bak şimdi korktum cünkü öyle olduğu zaman bayağı baskı oluyor sonra geçiyor
hemen hemen hergün 1 kere oluyor bu napsam acaba doktoramı gitsem. daha randevuma 2 hafta var.

Çok geçmiş olsun canım benim.çok şükür ki farkedilmiş tedbiri alınmış, Rabbim yardımcın olsun inşallah, dinlen bol bol inşallah gecicek bu günler diye düşün hayırlısıyla, dualarim seninle.

Canim nasil oldun gectimi agrilar? Doktor geldimi kontrole

Bencede canım çok haklisin,ilk oğlumun hastane çıkışında vardı, hiçte bi ise yaramadı.yelek olsa en azından kullanırdık.

Aynen direk çöpe gidiyor.

Allahtan bu kızıma aldığım hastane çıkışında yoktu, yerine 2 tane biri kısa kol, diğeri sıfır kol çıtçıtlı badi koymuşlar.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et aman. İnşallah Rabbim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

geçmiş olsun cnm kuzularımız inşallah annelerini üzmeden zamanında sağlıcakla gelirler...

o bahsettikleri ege doğumevi canım üniversite hastanesi değil.
Biliyorum canim. Zaten universite hastanesinde bu kadarini yapamazlar herhalde. Ben üniversiteyle ilgili sadece ilgilenmediklerini duydum. Ama dedigim gibi senin tanidigin oldugu icin sansli olabilirsin. Ayrica dokuz eylulu tercih etmezdim asla. Ama ege daha iyi.

Evet serkan beye gidiyorum canim. ne kadar cok fark varmis arada 3 kati nerdeyse. doktora devam etmeyi düşünüyorum ama baska bir doktora daha başlayıp dogumu baska yerde yapmayi düşünüyorum. Yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum ama doguma bu kadar para vermek istemiyorum eger riskli bir durumum olmazsa. Burda tinaztepe hastanesi var dogum 1600. aylin hanim diye bir doktor var oldukca biliniyor. Ona da gidiyim diyorum aynı zamanda.

napıyosunuz kızlar bugun hıc halım yok,sol tarafıma bı agrı gırdı sabahtan buraya kalkınca cok agrıyor,uzanınca gecıyor.Daha 14 gun var kontroluma bu nerden cıktı

Nazillideki doktorun kim cnm

Kızlar doktordan geldim kızım gayet iyi masallah 25+3 olmuşuz 812 gr 31 cm rabbim bütün meleklerimizi korusun şeker yukleme konusunda doktorum ikna etsede yaptırmiyorum rabbim hayirlisini versin hakkımızda..
Allah hayırlısını versin Amin de neden bile bile bebeğini böyle büyük bir riske atıyorsun bilmiyormusun Ani bebek ölümlerinin ilk nedeni şekerin yükselmesi. Benim arkadaşım yeni doğum yaptı ve gebelik şekeri çıkmıştı o kadar rejim dikakt etmesine rağmen erken doğum yaptı şekeri olduğunu bilmeseydi ve dikkat etmeseydi Allah korusun sonuç erken doğumdan farklı olabilirdi. Evet kaderimizde yazan diyip olacağı kabullenmemiz lazım ama dininmizde önce elinden geleni yap sonra Allah bırak yokmudur ? Ben bu düşünceği kabullenemiyorum şeker yüklemesi yaptırmamak niçin teklikeliymiş asıl yaptırmağında tehlikeli!! ya 4 dilim baklavada daha fazla şeker var düşünün yani..

Ben biraz kaliplari reddeden birisi oldugum icin YOK ARTIKKK. Vahimmis sizin durum

Sakinn sakinn. Hic dert edip bebegi germenin anlami yok. Yoksa karakterine simdiden etki edebilir. Ben meslegim geregi tum manyaklarin oldugu bir isteyim. Hergun hir gur yalan vahset. Devam edip geciyorum. En azindan simdilik yoksa bir borcluyu camdan atmaya kalkmisligimda var. Bebisim sakin olsup deyip gulup geciyorum. Intikam soguk yenir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…