- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.361
geçmiş olsun canım.Kızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
İlaç serum tedavisiyle o aksami geçirdim.Şali günüde serklaj yapuldi.hic kalkmadan yatiyorum.
Çok zormus anne olmak.kimse korkmasin fakat benim gibi ilk gebeliği olup kasilmalari anlamayanlar eğer göbek çevremizde sivrilen toparlanan bi yer oluşuyorsa kasilmaymis.birbirimize dua edelim.
Rabbim vakitlerinde saglikla yavrilarimizi kucaklarimiza nasip etsin inş
Bencede canım çok haklisin,ilk oğlumun hastane çıkışında vardı, hiçte bi ise yaramadı.yelek olsa en azından kullanırdık.Şu hastane çıkışlarının içine külot koyuyorlar ya laf olsun diye deli oluyorum.
Yeni doğan bebeğe külot giydiren bir anne hiç görmedim.
Onun yerine yelek koy daha makbule geçsin.
Kızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
İlaç serum tedavisiyle o aksami geçirdim.Şali günüde serklaj yapuldi.hic kalkmadan yatiyorum.
Çok zormus anne olmak.kimse korkmasin fakat benim gibi ilk gebeliği olup kasilmalari anlamayanlar eğer göbek çevremizde sivrilen toparlanan bi yer oluşuyorsa kasilmaymis.birbirimize dua edelim.
Çok geçmiş olsun canım benim.çok şükür ki farkedilmiş tedbiri alınmış, Rabbim yardımcın olsun inşallah, dinlen bol bol inşallah gecicek bu günler diye düşün hayırlısıyla, dualarim seninle.Kızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
Canim nasil oldun gectimi agrilar? Doktor geldimi kontroleKızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
Bencede canım çok haklisin,ilk oğlumun hastane çıkışında vardı, hiçte bi ise yaramadı.yelek olsa en azından kullanırdık.
Maleseff.Normal doğum plansız oluyor, sezeryanı bünyem kaldırmaz herhalde.
Gerçi hayırlısını dilemekten başka elimizden gelen birşey yok.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et aman. İnşallah Rabbim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsinKızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
Kızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
Biliyorum canim. Zaten universite hastanesinde bu kadarini yapamazlar herhalde. Ben üniversiteyle ilgili sadece ilgilenmediklerini duydum. Ama dedigim gibi senin tanidigin oldugu icin sansli olabilirsin. Ayrica dokuz eylulu tercih etmezdim asla. Ama ege daha iyi.o bahsettikleri ege doğumevi canım üniversite hastanesi değil.
Evet serkan beye gidiyorum canim. ne kadar cok fark varmis arada 3 kati nerdeyse. doktora devam etmeyi düşünüyorum ama baska bir doktora daha başlayıp dogumu baska yerde yapmayi düşünüyorum. Yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum ama doguma bu kadar para vermek istemiyorum eger riskli bir durumum olmazsa. Burda tinaztepe hastanesi var dogum 1600. aylin hanim diye bir doktor var oldukca biliniyor. Ona da gidiyim diyorum aynı zamanda.cnm senin doktorun fazla gerçekten...ben sordum normal doğum 1200, planlı sezeryan 1800, mecburi sezeryan 1500 lira..bana uygun geldi açıkçası..sen serkan beye gidiyorsun değil mi..yeni binası ve imkanları oldukça iyi dediğin gibi..şu an benim doktorumun girme garantisi olmadığı için arayışa girdim ben :)
Nazillideki doktorun kim cnmBana kalsa ben nazilli deki doktorumda doguracagim en sonunda :) her seferinde çatır çatır dogurturum seni kız diyor:) izmirde doğum yapacağımı öğrenince çok bozuldu üzüldü. Gönül bağımiz oluştu kaç zamandir,samimi bir ortam vardı. Bizim okulun doktoru zaten adam:) bütün kadın öğretmenleri dogurtmus.kesin aglicam son randevuda iyice bir tuhaflastim
Allah hayırlısını versin Amin de neden bile bile bebeğini böyle büyük bir riske atıyorsun bilmiyormusun Ani bebek ölümlerinin ilk nedeni şekerin yükselmesi. Benim arkadaşım yeni doğum yaptı ve gebelik şekeri çıkmıştı o kadar rejim dikakt etmesine rağmen erken doğum yaptı şekeri olduğunu bilmeseydi ve dikkat etmeseydi Allah korusun sonuç erken doğumdan farklı olabilirdi. Evet kaderimizde yazan diyip olacağı kabullenmemiz lazım ama dininmizde önce elinden geleni yap sonra Allah bırak yokmudur ? Ben bu düşünceği kabullenemiyorum şeker yüklemesi yaptırmamak niçin teklikeliymiş asıl yaptırmağında tehlikeli!! ya 4 dilim baklavada daha fazla şeker var düşünün yani..Kızlar doktordan geldim kızım gayet iyi masallah 25+3 olmuşuz 812 gr 31 cm rabbim bütün meleklerimizi korusun şeker yukleme konusunda doktorum ikna etsede yaptırmiyorum rabbim hayirlisini versin hakkımızda..
Zorunlu trend haline geldi yapay çiçekler. İçinde bebek ve üzerinde balonlardan oluşan süslü püslü çiçekleri eş yada yakınlar hediye getiriyor. Bana göre fuzuli masraf ama özel hastanelerde özellikle çevresi çok olanların hediye çiçekleri fazla oluyor ve kapının dışına koyuyorlar bir kaç tanesini, sizin hiç çiçeğiniz olmazsa kabak gibi ortada kalmış gibi oluyorsunuz hastanede çıkış yaparken.
Hele benim şehrimde acayip bir gösteriş var, millet birbirine bakıp hevesleniyor.Kızımda kapı süsü hediye gelmişti küçük bişey hastaneye götürmedim. Evimi de o kadar süslemedim, ne gereği var diye. Benden sonra doğum yapan eşimin kuzenlerine gittik evlerine, kapı zaten süsten gözükmüyor da merdiven korkuluklarını da balonlarla renkli şeritlerle süslemişlerdi, sanki düğün salonuna gidiyorsun mübarek. Diğer kuzenin de bütün hediye gelen çiçekleri salonda gözümüzün içine soktular. Sonra kız kardeşim üçüncü doğumunu yaptı, eşini iki doğumda tembihleye tembihleye ve her gittiği yere çiçek götürdüğü için kendisine 10 yada 15 kişiden yapay ve canlı çiçek geldi. Kardeşlerden bir tek ben almamışım. Altınımı taktım hastanede ama kendimi fakir ve görgüsüz gibi hissettim falla. Odanın yarısı çiçek dolu ve şunu şu getirdi, bunu bu getirdi diye anlattılar. Anacığım bir tek ben almamışım çiçek ve o benim doğumumda almıştı. Ben 3. bebeği hevesi geçmiştir diye düşünmüştüm.
Bende bu doğumumda nasip olursa yapacağım artık mecbur, ne yapalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Bana eşim ve bir iki yakınım alır. Yapaylar canlı çiçeğe göre daha kalıcı oluyor.
Canım benim doktorum sakın yaptırma dedi. Bende de serklaj varCnm ya benimde gebelik riakli geciyor sun doktora sorsum yaptirayimmi asiyi diye evet desi. Sen eminmisin erken dogumu tetiklediginden icimde suphe kaliyorrr
Günaydın annişler nasılsınız,
Dün işyerimde birine sinirlenmiştim o sinirle bide hızlı hızlı çalıştım sonra akşama doğru baktım gözlerim kararıyor ayakta zor duruyorum. ya tansiyonum çıktı ya da düştü. eve gelince ölçtük normalde 9-6 ydı 11-6 çıktı ama hastanedede 11-8 die ölçmüşlerdi geçen. yani çözemedim normalmi değilmi die. gerçekten hamilelik hormonları bizi daha sinirli gergin alıngan yapıyor. biliyorum bebeğe çok zarar bu gerginlik ama gerçekten onune geçemiyorum bazengecen gunde eşime sinirlendim bişeyden dolayı dakikalarca ağladım eşimede saydırdım bi güzelce sitemler, nefret kusmalar felan, ama durduramıyorum kendimi tam susuyorum yine aklıma gelio ağlamaya başlıyorum oysaki konusalarak çözülecek bişeydi eşimde anlayış gösterdi sakinleştirdi sonra biraz düzeldim özellikle ailemle ilgili konularda daha çok hassaslaştım Allah yokluklarını göstermesin ama sürekli içimde onları kaybetme duygusu var bir türlü bastıramıyorum...
Eray ulu canmNazillideki doktorun kim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?