2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bitki cayi bilmem ama ayetel kursi nas felak cokniyi geliyor vallaaa test ettim:) bebegime eaime kendime sagima soluma ufleyip yatiyorum kabuslarim son buldu cok ciddiyim
Ben de her gece yatmadan önce 7 ayetel kürsi okuyorum kabuslarımdan kurtuldum Allahıma şükür

Kızlar ya 2 gündür sol bacağım çok fena ağrıyor. Neden kaynaklanıyor acaba?

Kızlar çok çay iciyor musunuz? Herşeyden vazgeçtim Çaydan vazgeçemiyorum. Sekersiz içiyorum hep zaten onda sorun yok.ama zaten kansizim iyice düşecek kanım

amin canim. Banada o kasilmalar icin alttan muayene istemislerdi ben bebege bisey olur diye istememistim. Simdi boyle baski oluyo seyimde korktum icime kurt dustu. Senide duyunca simdi. Gitmeye karar verdim.

kizlar yarin gidicem fakulteye baktiricam alttan. Dikise gerek varsa bari atilsin. Icime cok fena kurt dustu agliyorum deminden beri..

Canım sende enfeksiyon varmı bakıldımi yada akintinda artış falan var mi son günlerde.Tuvaletin o yüzden hep varmış yada çok varmış gibi olabilir.Ayrıca baskı hissi o yüzdende artıyor yasayan biri olarak söylüyorum.fitil kullanınca geçti benim akintim ve baskı hissi.Aklında olsun.

Bitki cayi bilmem ama ayetel kursi nas felak cokniyi geliyor vallaaa test ettim:) bebegime eaime kendime sagima soluma ufleyip yatiyorum kabuslarim son buldu cok ciddiyim
canım hergece mutlaka okuyup yatıyorum daha bile fazlasını :) inşirah süresinide ezberleyin mutlaka hamilelikte doğum anında falan cok yardımı olacak bu güzel duaların

baktırmadım canım hiç bugun oldu öğlenden sonra cmt kontrolüm var bakalım hayırlısı pzt sağlık ocağında bi baktırayım enfeksiyona. akıntıda artış da yoktu ama bugun biraz fazla geldi.

Şeker yüklemesini ben biraz tansiyon ölçümüne benzetiyorum. Tüm gün tuzlu yersin, yağlı, şekerli yersin. doğru düzgün su içmezsin, hareketsiz bir yaşamın olur. Akşamına "benim bi tansiyonumu ölçün, galiba tansiyonum çıktı" olur. o tansiyon ölçümünün sana bi faydası var mı? tansiyonun çıkacağı belli değil mi? Tabi olay bu kadar basit değil, metafor benimkisi.

baktırmadım canım hiç bugun oldu öğlenden sonra cmt kontrolüm var bakalım hayırlısı pzt sağlık ocağında bi baktırayım enfeksiyona. akıntıda artış da yoktu ama bugun biraz fazla geldi.
Aklında olsun canım,ihmal etme benimde erken Doğum riskim var,baskı hissi geçti benim bayadir kasılma yoktu.Bugün gene kasılmalar başladı

Kizlar napayim sizce cok kararsizim. Magnorm vermisti devletteki doktorum . kasilmalarim onla gecti nstde agri olculdu yok. Ama icime cok kotu kurt dustu.

Kızlar sonuca bakarmisiniz yaptıranlar deneyimi olanlar??? Glukoz değeri mıdır benm yüklemenin sonucu?

Kizlar napayim sizce cok kararsizim. Magnorm vermisti devletteki doktorum . kasilmalarim onla gecti nstde agri olculdu yok. Ama icime cok kotu kurt dustu.
Canım ilk önce kotu düşünme kasılmaların geçmesi çok iyi.Bak ağrıda çıkmamış. Ama çok rahatsizsan git bi rahim ağzı uzunluğunu olctur istersen.

Aklında olsun canım,ihmal etme benimde erken Doğum riskim var,baskı hissi geçti benim bayadir kasılma yoktu.Bugün gene kasılmalar başladı
kasılma için drum bana adalat verdi tansiyon hapı bu ama kalsiyum kanal blokoru olduğundan kas kasılmalarını gevşetiyor önlüyor. bende kasılma olmadı hiç yada ben hissetmedim ama önlem amaçlı verdi rahım ağzı kısalmam olduğundan cmt gidicem 26mm di 25 ve aşağısı olduysa serklaj olcak rabbimden hepimiz için hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…