2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ocak annelerinde ve baba olmak ne zormus forumunda yazdi birileri. Cocukla dakika ilgilenmiyormus. Eve gelmiyor ben arkadaslarimla gezecegim deyip karisi puding yapmadi die ustune trip atiyormus. Bizim kocalarimiz melek yahu. Biz dert aramak icin mana ariyoruz.

Kızlar doktordan geldim kızım gayet iyi masallah 25+3 olmuşuz 812 gr 31 cm rabbim bütün meleklerimizi korusun şeker yukleme konusunda doktorum ikna etsede yaptırmiyorum rabbim hayirlisini versin hakkımızda..
Canım şeker yüklemesi yaptırmıycaksan açlık-yokluk şekerine baktırdın mı?. Eğer değerin yüksek çıkarsa diyet yapman gerekir. Yani şeker içeren besinleri yememelisin. Ben de yükleme yaptırmıycamı söyledim dra, o da açlık-tokluğa bakalım dedi. Çok şükür normal çıktı ama ben yine de hala şekersiz besleniyorum.

Şekeri tespit etmenin tek yolu şeker yüklemesi değil ki. Açlık tokluk şekeri, kan şekeri, insülin direncine bakılarak da anlasilabilir var mı yok mu.sekerr yuklemesini tek çözüm gibi görmek yanlış.

Kızlar ögleyemeginde bulgurlu sarımsaklı bişey vardı çok acıkmıştım baya yedim ama şuan çok fena agrım mide bulantım var az zorlasam kusup rahatlicam ama zorlayıp bebegime rahatsızlık verir miyim diye tedirginim

bugün bendede var baskı hissi yattım hiç kalkmadım kısalma vardı 26 mm di inşallah kötüye gtmıyodur

elimde olan bişey değilki canım maalesef hormonlar bi anda etkisi altına alıyor ne olduğunu anlamadan gözümden yaşlar geliyor. oysaki normalde sakin sabırlı biriyim ama bu ara çok başka oldum bianda parlıyorum :)))

doğru söylüyosun canım onuda düşünüyorum bazen ya dogumda ölürsem bebeğim ne olcak kim bakcak diyorum saçma sapan duygular işte :)))

Gecmis olsun canimm Allah a sukur farkedilmis ve hemen onlemi alinmis.Rabbim korusun meleklerimizi zsmaninda saglicakla alalim hepimiz kucagimiza insallah

bugün aşşagı doğru bi baskı hissi var kızlar ya... daha önce hiç olmamıştı. rahimde kısalmam vardı 26mm daha kötüye gitmemiştir umarım. sanki cok tuvaletim var gibi ama yok.
bide geceleri hiç uyuyamıyorum gerçi burda cogumuzun skıntısı oda bide kabus görüyorum bebeğimle alakalı cok etkileniyorum. acaba yatmadan önce bi bitki çayı fln içeniniz varmı rahatlatması uyutması acısından faydalı olan?

geçmiş olsun canım, allahın emanetinde olsun bebelerimiz inşallah..

Nacizane fikrimdir. Affiniza siginirim.
Ben bahsettiginiz tepkiyi kapris olarak adlandiriyorum. Asi olmak kan almak kendinizi kasmazsaniz 30 saniye surmeyen seyler. Ama olaymis gibi yapip ilgi cekmeyemi calisiyorlar anlamiyorum. Sirf kendine eziyet insanin 30 saniyelik sey icin saatler yiyen var. Sonrada tabiki hemsireler ve doktorlar kizip daha da abartiyorlar. Kocalar dikkate almiyor. Kabul bazilarinin eli agir bazi ilaclarin etkisi buyuk. Ama biz kici kirik bir igneden korkacak kadar aciz karakterler degiliz.

Bebisimizin dogumu bir mucize. Elbetteki zorlugu olacak. Tanri bize bir canliyi yaratmada araci kiliyor. Allah in guzelligiyiz biz. Biraz sanci cekecegiz biraz zorlanacagiz ama her birimiz dunyanin en guzel seyine sahip olacagiz. Hangi guzellik kolay elde edilmiste kiymeti cogalmis. Baskalarinin anlatimlari bizim guzel tecrubeyi degil kotuyu paylasmadaki toplumsal zevkimizden birazda.

Asil zorluk dogumdan sonra bence. Emanetimiz cok kiymetli annesi. Herkese inat catir catir dogurup ay siz bundan mi korkmustunuz die asaliyacagim herkesi. Pislik degilmi

Kızlar sekeryuklme sonucun gelmiş ama sağlık ocağından ben almadığından Dr la konusamadim hangi değer 140 in altında olmalı???

Bitki cayi bilmem ama ayetel kursi nas felak cokniyi geliyor vallaaa test ettim:) bebegime eaime kendime sagima soluma ufleyip yatiyorum kabuslarim son buldu cok ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…