- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.381
Sezeryandan korkanlardan biri de benim.
İlk doğumum normal oldu, inş. bunda da normal doğumu nasip eder Allah.
ahhh cnm herşeye ağlar olduk dediğin gibi..geçen gün oturdum ağladım 1 saat odada eşim geldi sonra işim var zannediyormuş..zaten nane mollaydık biraz..baktı ben ağlıyorum noldu dedi...sen beni sevmiyorsun diyip diyip ağladım..gönlümü yapana kadar ağladım..yemek felan hazırladı bana..noldu bize böyle. her seferinde takılmıcam diyorum yine alınıp kırılıp küsüp ağlıyorum(
ahhh cnm asıl o zaman gözümüz koca görecek..hep ben ilgileniyorum sen hiç bakmıyorsun ilgilenmiyorsun triplerine giricez yoruldukça :))
Bana da batikon vermiş ve her wc sonrası uzaktan saç kurutma makinası ile kurut demişti. Şükür hiç sorun yaşamadım, gerçi 3 dikişim vardı.
Canım şeker yüklemesi yaptırmıycaksan açlık-yokluk şekerine baktırdın mı?. Eğer değerin yüksek çıkarsa diyet yapman gerekir. Yani şeker içeren besinleri yememelisin. Ben de yükleme yaptırmıycamı söyledim dra, o da açlık-tokluğa bakalım dedi. Çok şükür normal çıktı ama ben yine de hala şekersiz besleniyorum.Kızlar doktordan geldim kızım gayet iyi masallah 25+3 olmuşuz 812 gr 31 cm rabbim bütün meleklerimizi korusun şeker yukleme konusunda doktorum ikna etsede yaptırmiyorum rabbim hayirlisini versin hakkımızda..
Şekeri tespit etmenin tek yolu şeker yüklemesi değil ki. Açlık tokluk şekeri, kan şekeri, insülin direncine bakılarak da anlasilabilir var mı yok mu.sekerr yuklemesini tek çözüm gibi görmek yanlış.Allah hayırlısını versin Amin de neden bile bile bebeğini böyle büyük bir riske atıyorsun bilmiyormusun Ani bebek ölümlerinin ilk nedeni şekerin yükselmesi. Benim arkadaşım yeni doğum yaptı ve gebelik şekeri çıkmıştı o kadar rejim dikakt etmesine rağmen erken doğum yaptı şekeri olduğunu bilmeseydi ve dikkat etmeseydi Allah korusun sonuç erken doğumdan farklı olabilirdi. Evet kaderimizde yazan diyip olacağı kabullenmemiz lazım ama dininmizde önce elinden geleni yap sonra Allah bırak yokmudur ? Ben bu düşünceği kabullenemiyorum şeker yüklemesi yaptırmamak niçin teklikeliymiş asıl yaptırmağında tehlikeli!! ya 4 dilim baklavada daha fazla şeker var düşünün yani..
bugün bendede var baskı hissi yattım hiç kalkmadım kısalma vardı 26 mm di inşallah kötüye gtmıyodurAy benimde erken dogum riskim var. Ilk dozu 20+1 ken yaptirmistim. 4 martta ikinci doz var. Ama ben ilkokulda oldum en son tetenoz. Erken dogum riskimde rahimde perde olmasindan kaynaklaniyor. Bir de seyinde baski hissi olan var mi kizlar ? Wcye otururken tahatsiz etmeye basladi iyice. Acilma olmasin ya
Ben8mkinde mi problem var acaba.bu adam neden yaptir dedi. Sizinkiler yapma demiss bak. Erken dogumami sebep oluyormusCanım benim doktorum sakın yaptırma dedi. Bende de serklaj var
elimde olan bişey değilki canım maalesef hormonlar bi anda etkisi altına alıyor ne olduğunu anlamadan gözümden yaşlar geliyor. oysaki normalde sakin sabırlı biriyim ama bu ara çok başka oldum bianda parlıyorum :)))Sakinn sakinn. Hic dert edip bebegi germenin anlami yok. Yoksa karakterine simdiden etki edebilir. Ben meslegim geregi tum manyaklarin oldugu bir isteyim. Hergun hir gur yalan vahset. Devam edip geciyorum. En azindan simdilik yoksa bir borcluyu camdan atmaya kalkmisligimda var. Bebisim sakin olsup deyip gulup geciyorum. Intikam soguk yenir hem
bende gidip görmesemde hep aklımdalar niyeyse hep ailemi düşünüyorumbende tam tersi kimseyi görmek kimseye gitmek istemiyorum
doğru söylüyosun canım onuda düşünüyorum bazen ya dogumda ölürsem bebeğim ne olcak kim bakcak diyorum saçma sapan duygular işte :)))tansiyonun normalde kan şekerin düşmüş olabilir.ben de bazen oluyor.kaybetme duygusu da çok doğal.ben de ilk hamileliğimde hep sanki doğumda hayatımı kaybedecekmişim gibi hissederdim.çok şükür doğumdan sonra geçiyor kaybetme korkusu.bu defa bebeğine yetemediğini düşünüp kahroluyorsun.offff anne ve kadın olmak ne zormuş:)
Gecmis olsun canimm Allah a sukur farkedilmis ve hemen onlemi alinmis.Rabbim korusun meleklerimizi zsmaninda saglicakla alalim hepimiz kucagimiza insallahKızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
İlaç serum tedavisiyle o aksami geçirdim.Şali günüde serklaj yapuldi.hic kalkmadan yatiyorum.
Çok zormus anne olmak.kimse korkmasin fakat benim gibi ilk gebeliği olup kasilmalari anlamayanlar eğer göbek çevremizde sivrilen toparlanan bi yer oluşuyorsa kasilmaymis.birbirimize dua edelim.
Rabbim vakitlerinde saglikla yavrilarimizi kucaklarimiza nasip etsin inş
Evet canım erken doğum riskin çok yüksek zaten tetanoz doğumu tetikleyebilir dedi.Ben8mkinde mi problem var acaba.bu adam neden yaptir dedi. Sizinkiler yapma demiss bak. Erken dogumami sebep oluyormus
Kızlar nasilsinuz? Cumartesi sayfayi okuyabilseymisim keske.elimin altina toplanmalar vardi.ben yavrularim büyüyor popo dayiyor saniyordum.pazartesi kontrolden sonra rahim agzi ölçümü yapildi.hizli bi düşuş olmuş: (.nst te baglandim 80 lerde sanci cikti.benim hic agrim acim olmamusti.
İlaç serum tedavisiyle o aksami geçirdim.Şali günüde serklaj yapuldi.hic kalkmadan yatiyorum.
Çok zormus anne olmak.kimse korkmasin fakat benim gibi ilk gebeliği olup kasilmalari anlamayanlar eğer göbek çevremizde sivrilen toparlanan bi yer oluşuyorsa kasilmaymis.birbirimize dua edelim.
Rabbim vakitlerinde saglikla yavrilarimizi kucaklarimiza nasip etsin inş
kızlar merhaba bugün tetanoz aşımı oldum şimdiden ağrımaya başladı. okudum geçmişi bende normal istiyorum ama çook korkuyorum bunun için sezeryan olacam şu doğum korkusu sancı dikiş aklıma geldikçe acayip korkuyorum ben ki kan alırken korkudan ağlayan bayalan bi tipim:) benim gibi düşünen var mı nasıl yenecez bu korkuyu çevremdekilerde beni rahatlatmak yerine sanki ölüm müş gibi anlatıyo can cekiyosun falan filan iyice tırsıyorum
Bitki cayi bilmem ama ayetel kursi nas felak cokniyi geliyor vallaaa test ettim:) bebegime eaime kendime sagima soluma ufleyip yatiyorum kabuslarim son buldu cok ciddiyimbugün aşşagı doğru bi baskı hissi var kızlar ya... daha önce hiç olmamıştı. rahimde kısalmam vardı 26mm daha kötüye gitmemiştir umarım. sanki cok tuvaletim var gibi ama yok.
bide geceleri hiç uyuyamıyorum gerçi burda cogumuzun skıntısı oda bide kabus görüyorum bebeğimle alakalı cok etkileniyorum. acaba yatmadan önce bi bitki çayı fln içeniniz varmı rahatlatması uyutması acısından faydalı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?