- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #22.421
Aminnn canım, inşallah kısalma olmamıştır hatta uzama olmuştur ve müdahaleye gerek kalmaz inşallah.Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun canım.kasılma için drum bana adalat verdi tansiyon hapı bu ama kalsiyum kanal blokoru olduğundan kas kasılmalarını gevşetiyor önlüyor. bende kasılma olmadı hiç yada ben hissetmedim ama önlem amaçlı verdi rahım ağzı kısalmam olduğundan cmt gidicem 26mm di 25 ve aşağısı olduysa serklaj olcak rabbimden hepimiz için hayırlısı...
canım bunda şeker yükleme testinin sonuçları yok. glukoz 77 yazan şekerin. kanını açken aldırdıysan açlık şekerin,tokken aldırdıysan tokluk şekerin.
canım benimde dr.um hamileliğimden beri hiç alttan muayene etmedi ettirtmedi ama bu son kontrolümde rahim ağzı kısalığı 26 mm çıkınca kendisi mecburen bakmam lazım dedi ve alttan muayene etti 25 olunca dikiş atılcak banada. dr.una güvenmen cok önemli eger böyle bir risk varsa baktır alttan derim kötü düşünmeyelim bende de şuan altta baskı hissi var yarın git güzelce muayeneni ol dualarım seninle..Kizlar napayim sizce cok kararsizim. Magnorm vermisti devletteki doktorum . kasilmalarim onla gecti nstde agri olculdu yok. Ama icime cok kotu kurt dustu.
amiiinnn canım benim inşallah .. inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi fotomuzu ceker haziranda koyarız buraya :)Aminnn canım, inşallah kısalma olmamıştır hatta uzama olmuştur ve müdahaleye gerek kalmaz inşallah.Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun canım.
benimde ara ara altta baskı oluyor snki dogurcakmisim gibi o nedir ki :/ ?canım benimde dr.um hamileliğimden beri hiç alttan muayene etmedi ettirtmedi ama bu son kontrolümde rahim ağzı kısalığı 26 mm çıkınca kendisi mecburen bakmam lazım dedi ve alttan muayene etti 25 olunca dikiş atılcak banada. dr.una güvenmen cok önemli eger böyle bir risk varsa baktır alttan derim kötü düşünmeyelim bende de şuan altta baskı hissi var yarın git güzelce muayeneni ol dualarım seninle..
bilmiyorum canım inşallah iyi bişeydir :) bi arkadaşımızın ki enfeksiyondan oluyormuş bende pzt. baktırcam cmt.de kontrolüm var yazarım buraya öğrenincebenimde ara ara altta baskı oluyor snki dogurcakmisim gibi o nedir ki :/ ?
15 günde bir kontrollerin iyiki öyleymiş.Her seferinde muayeneden sonra alttan bu ölçüme bakip not ediyordu.bende bunun bu kadar önemli birşey olduğunu bilmiyordum.muayene etti.karninda agri varmi dedi.hic agrim olmadi.ölçüm gizli dusus gösterince net de çikti sancilar.o vakit anladim meğer kadilmaymişbu ölçümü ultrasonla mı yapıyorlar, her gitmede doktor ölçüyor mu sen mi hatırlatıyorsun?
Bana hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.
Salı kontrolüm var soruyum bari.
Çok sagolun kizlargeçmiş olsun canım.
Canim çok korkma.ama tel.AC gergin 1 kez bu durumu yasiyorum de sor.benimki cahillik.hic hamilelik gecirmedimki..belki gel der rahat eder.sin.20 dk.da 9-10 kez oldu 80 di nst de.ben sasirdim kaldim.Rabbim evlatlarimizi bagislasin saglicakla cumlemize..geçmiş olsun canım ben o sivrilen toparlanan şeyi hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri oluyor bebeğimi beklerken sayfasında okumuştum anneler bebek poposunu veya kafasını dayıyor yazmıştı rahatlamıştım ama bak şimdi korktum cünkü öyle olduğu zaman bayağı baskı oluyor sonra geçiyor
hemen hemen hergün 1 kere oluyor bu napsam acaba doktoramı gitsem. daha randevuma 2 hafta var.
Sagolun canım. Çok sukrediyorum farkedildi diye.Dr agri eşiğin çok yuksek farkedilmesrydi bebeklerini önümüzdeki 2 gün içinde kaybedersin dedi.bu haftalarda doğan bebeklerin yasama orani çok dusukmuş.Allah im korusun bütün melekleriÇok geçmiş olsun canım benim.çok şükür ki farkedilmiş tedbiri alınmış, Rabbim yardımcın olsun inşallah, dinlen bol bol inşallah gecicek bu günler diye düşün hayırlısıyla, dualarim seninle.
Hic agrim olmadi ki.olsaydı koşarak giderdim zaten hastaneye.pazar günü gelecek.Canim nasil oldun gectimi agrilar? Doktor geldimi kontrole
Kizlar tetanoz 18. Hafta yaptirmistim ben bu mu erken doğumu tetikliyormus?,ikiz gebeliklerde sikca yasadigimiz bi durum bu dedi bana.Canım benim doktorum sakın yaptırma dedi. Bende de serklaj var
Canim 27.5 la serklaj yapildi bana.kasılmalar sik ve sancilar 80 e vuruyor diye.bunda ikiz gebeliğin büyük etkisi var sanurim.bol bol dinlen. Dr.iletişimi kesmebugün aşşagı doğru bi baskı hissi var kızlar ya... daha önce hiç olmamıştı. rahimde kısalmam vardı 26mm daha kötüye gitmemiştir umarım. sanki cok tuvaletim var gibi ama yok.
bide geceleri hiç uyuyamıyorum gerçi burda cogumuzun skıntısı oda bide kabus görüyorum bebeğimle alakalı cok etkileniyorum. acaba yatmadan önce bi bitki çayı fln içeniniz varmı rahatlatması uyutması acısından faydalı olan?
amin canim. Banada o kasilmalar icin alttan muayene istemislerdi ben bebege bisey olur diye istememistim. Simdi boyle baski oluyo seyimde korktum icime kurt dustu. Senide duyunca simdi. Gitmeye karar verdim.
kizlar yarin gidicem fakulteye baktiricam alttan. Dikise gerek varsa bari atilsin. Icime cok fena kurt dustu agliyorum deminden beri..
acık cay iç canım yada limon sık biraz o zaman kansızlık yapmıyo diye biliyorum.Kızlar çok çay iciyor musunuz? Herşeyden vazgeçtim Çaydan vazgeçemiyorum. Sekersiz içiyorum hep zaten onda sorun yok.ama zaten kansizim iyice düşecek kanım
elimde olan bişey değilki canım maalesef hormonlar bi anda etkisi altına alıyor ne olduğunu anlamadan gözümden yaşlar geliyor. oysaki normalde sakin sabırlı biriyim ama bu ara çok başka oldum bianda parlıyorum :)))
hiiii ozaman dogrudur bendede enfeksiyon varbilmiyorum canım inşallah iyi bişeydir :) bi arkadaşımızın ki enfeksiyondan oluyormuş bende pzt. baktırcam cmt.de kontrolüm var yazarımhii buraya öğrenince
okadar alismisim ki demli çaya bağımlılık gibi bişey içmeyince başım ağrıyor. Limonlu da sevemedim. Zor tutuyorum kendimi suan demlememek icin:) ama gündüz okulda durmadan içiyorumacık cay iç canım yada limon sık biraz o zaman kansızlık yapmıyo diye biliyorum.
ayyy süper bişey yaa:)))bayıldım.keske suan olsa elimde de oglumu seyretsem:))
Evet insirah cok iyiymis dogumda. Bi de son haftalarda hurma yersek tamamdır bu isss:)canım hergece mutlaka okuyup yatıyorum daha bile fazlasını :) inşirah süresinide ezberleyin mutlaka hamilelikte doğum anında falan cok yardımı olacak bu güzel duaların
Canım ilk önce kotu düşünme kasılmaların geçmesi çok iyi.Bak ağrıda çıkmamış. Ama çok rahatsizsan git bi rahim ağzı uzunluğunu olctur istersen.
Yok canım serklaj yok.İki doktora muayene oldum ikiside rahim ağzı ölçümünü yaptı,rahim ağzına baktı ultrasonla.Alttan muayene etmedi.
canım benimde dr.um hamileliğimden beri hiç alttan muayene etmedi ettirtmedi ama bu son kontrolümde rahim ağzı kısalığı 26 mm çıkınca kendisi mecburen bakmam lazım dedi ve alttan muayene etti 25 olunca dikiş atılcak banada. dr.una güvenmen cok önemli eger böyle bir risk varsa baktır alttan derim kötü düşünmeyelim bende de şuan altta baskı hissi var yarın git güzelce muayeneni ol dualarım seninle..
Canim ayni durum değildir.korkma rahat ol dinlen.ama o ölçüm olmadan ultrasonla anlaslmiyor bunu biliyorum.ben her kontrolünde alttan muayene oluyordum bi sakincadi yok.eğer ölçüm almasa Dr 20 dk muayene etti bisry anlamadi bendede agri yok.ihmal etme canim.
Rabbim yasadiklarimi kimseye yasatmasin.korkusu yetiyor.
Ayy kendi eşimi hayal edip kahkaha attimArkadaslar bugün hepimizde bi korku, bi tedirginlik...
Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla alıcaz kucağımıza inşallahh ben buna inanmak istiyorum...
Biraz gülelim mi
Eki Görüntüle 1433254
Aynen. Onceden hergece bes on bölüm dizi gibi kabuslr gorurdum :)Ben de her gece yatmadan önce 7 ayetel kürsi okuyorum kabuslarımdan kurtuldum Allahıma şükür
cay hastalık ama canım gercekten:)ben acık içiyorum ya da dediğim gibi limon sıkıyorum içine:))okadar alismisim ki deli çaya bağımlılık gibi bişey içmeyince başım ağrıyor. Limonlu da sevemedim. Zor tutuyorum kendimi suan demlememek icin:) ama gündüz okulda durmadan içiyorum
Ayyyy inşallah canım inşallahhhhhhamiiinnn canım benim inşallah .. inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi fotomuzu ceker haziranda koyarız buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?