2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aminnn canım, inşallah kısalma olmamıştır hatta uzama olmuştur ve müdahaleye gerek kalmaz inşallah.Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun canım.

canım bunda şeker yükleme testinin sonuçları yok. glukoz 77 yazan şekerin. kanını açken aldırdıysan açlık şekerin,tokken aldırdıysan tokluk şekerin.

AC da aldılar o glukozlu içeceği içtikten bisaat sonrada aldilar.? Sonucun diğer bolumundemi acaba onuda ekleyeyim?

Eklentiler

• IMG_20150226_184702.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar napayim sizce cok kararsizim. Magnorm vermisti devletteki doktorum . kasilmalarim onla gecti nstde agri olculdu yok. Ama icime cok kotu kurt dustu.
canım benimde dr.um hamileliğimden beri hiç alttan muayene etmedi ettirtmedi ama bu son kontrolümde rahim ağzı kısalığı 26 mm çıkınca kendisi mecburen bakmam lazım dedi ve alttan muayene etti 25 olunca dikiş atılcak banada. dr.una güvenmen cok önemli eger böyle bir risk varsa baktır alttan derim kötü düşünmeyelim bende de şuan altta baskı hissi var yarın git güzelce muayeneni ol dualarım seninle..

Aminnn canım, inşallah kısalma olmamıştır hatta uzama olmuştur ve müdahaleye gerek kalmaz inşallah.Rabbim senin ve hepimizin yardımcısı olsun canım.
amiiinnn canım benim inşallah .. inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi fotomuzu ceker haziranda koyarız buraya :)

benimde ara ara altta baskı oluyor snki dogurcakmisim gibi o nedir ki :/ ?

bu ölçümü ultrasonla mı yapıyorlar, her gitmede doktor ölçüyor mu sen mi hatırlatıyorsun?

Bana hiç öyle bir şeyden bahsetmedi.

Salı kontrolüm var soruyum bari.
15 günde bir kontrollerin iyiki öyleymiş.Her seferinde muayeneden sonra alttan bu ölçüme bakip not ediyordu.bende bunun bu kadar önemli birşey olduğunu bilmiyordum.muayene etti.karninda agri varmi dedi.hic agrim olmadi.ölçüm gizli dusus gösterince net de çikti sancilar.o vakit anladim meğer kadilmaymiş

geçmiş olsun canım.
Çok sagolun kizlar

Canim çok korkma.ama tel.AC gergin 1 kez bu durumu yasiyorum de sor.benimki cahillik.hic hamilelik gecirmedimki..belki gel der rahat eder.sin.20 dk.da 9-10 kez oldu 80 di nst de.ben sasirdim kaldim.Rabbim evlatlarimizi bagislasin saglicakla cumlemize..

Sagolun canım. Çok sukrediyorum farkedildi diye.Dr agri eşiğin çok yuksek farkedilmesrydi bebeklerini önümüzdeki 2 gün içinde kaybedersin dedi.bu haftalarda doğan bebeklerin yasama orani çok dusukmuş.Allah im korusun bütün melekleri

Canim nasil oldun gectimi agrilar? Doktor geldimi kontrole
Hic agrim olmadi ki.olsaydı koşarak giderdim zaten hastaneye.pazar günü gelecek.
inş iyidir yavrularim.çok elinle kontrolu sikladyirma rahmi tetikleme dedi bi de.dua edip sürekli yatiyorum

Canım benim doktorum sakın yaptırma dedi. Bende de serklaj var
Kizlar tetanoz 18. Hafta yaptirmistim ben bu mu erken doğumu tetikliyormus?,ikiz gebeliklerde sikca yasadigimiz bi durum bu dedi bana.
Canim 27.5 la serklaj yapildi bana.kasılmalar sik ve sancilar 80 e vuruyor diye.bunda ikiz gebeliğin büyük etkisi var sanurim.bol bol dinlen. Dr.iletişimi kesme

Canim ayni durum değildir.korkma rahat ol dinlen.ama o ölçüm olmadan ultrasonla anlaslmiyor bunu biliyorum.ben her kontrolünde alttan muayene oluyordum bi sakincadi yok.eğer ölçüm almasa Dr 20 dk muayene etti bisry anlamadi bendede agri yok.ihmal etme canim.

Rabbim yasadiklarimi kimseye yasatmasin.korkusu yetiyor.

Bende de bu aralar bir huzur bir sakinlik. Kadin sevgilisini 4 yerden vurmus. Savunma hazirliyorum bi gulme geliyor. Bendenmidir nedir hakimde durusmada sarki soyledi zaten.
Kocam az gerilsem aman sen hep gerginsin oglani bu ise karistirma die triplenmekte. Gayet sakince 2 tepik atiyorum kafasina sorun filan kalmiyor.

acık cay iç canım yada limon sık biraz o zaman kansızlık yapmıyo diye biliyorum.
okadar alismisim ki demli çaya bağımlılık gibi bişey içmeyince başım ağrıyor. Limonlu da sevemedim. Zor tutuyorum kendimi suan demlememek icin:) ama gündüz okulda durmadan içiyorum

Canım ilk önce kotu düşünme kasılmaların geçmesi çok iyi.Bak ağrıda çıkmamış. Ama çok rahatsizsan git bi rahim ağzı uzunluğunu olctur istersen.

ya bu rahimagzi olcumu ulturasondanda yapiliyor mu ?

Yok canım serklaj yok.İki doktora muayene oldum ikiside rahim ağzı ölçümünü yaptı,rahim ağzına baktı ultrasonla.Alttan muayene etmedi.

Bana alttan dediler ben kabul etmedim. Ay napcam bilmiyorum. once ulturasondan baksinlar oyle deyim bari. Kendi doktorum peritonologa gorunmen lazim bi senin dedi. Rahmimde perde var. Fakulteye gidicem yarin. Ama Allah kimseyi oraya dusurmesin.

Allah'im korusun bebegimi ben muayeneden degil ondan korkuyorum. Dogumu falan tetiklemesin ya.

amin canim. Insallah alttan muayeneye gerek kalmaz. Ulturasondada bisey cikmaz. Rahimde perde var benim. Ilk bebegimide karnimda olmustu 6 haftalikken kaybetmistim. Bu bebegime bisey olmasin bari.

okadar alismisim ki deli çaya bağımlılık gibi bişey içmeyince başım ağrıyor. Limonlu da sevemedim. Zor tutuyorum kendimi suan demlememek icin:) ama gündüz okulda durmadan içiyorum
cay hastalık ama canım gercekten:)ben acık içiyorum ya da dediğim gibi limon sıkıyorum içine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…