- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.761
bencede en dogru karar zaten ekonomik olarakta cok zor durumda diilsin ailenin yaninda ol.Allah hayirlisini nasip etsin cnmSAĞOL Canım benim Allah rağzı olsun.
Şekerim 108 ama kanım çok düşük çıkmış.
Birde kırmızı et yemediğim için b12 tedavisi görüyordum onada baktı gerekirse b12 iğneme doğumdan önceki gibi devam edeceğiz.
İş konusunda kararımı verdim başlamayacağım.
Ne kızım nede eşim istemiyor başlamamı.
Ama paramı kurtarmak için avukatım haklı sebepler aramaya başladı.
Olursa olurrr. Olmazsa da Allah doğmamış çocuğumun rıskını çalanların yanında bırakmaz herhalde.
ayyy canım benim kıyamam. ne demek helal et. ne hakkım var. kafanızı şişirdim asıl siz helal edin hakkınızı.
Edirneye geldiğinde beklerim her daim canım , çok haklısın...Askolsun. severek okuyorum hepinizi. Suan birbirimizi en iyi anlayacak durumda oldugumuza inaniyorum. Tanimadan en yakin arkadaslarim oldunuz. Elim surekli telefonda. Yeni bir sey yazilmayinca uzuluyorum. Yolculuklarimda ziyaretlerine gitsem die dusunuyorum .
Canim bende almak isterim.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: @yigitali2015
3.Cüz: @muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: @mehtaphk
6.Cüz: @Gamze0634
7.Cüz: @seyitbebek
8.Cüz: @seyitbebek
9.Cüz: @TomrisHatun
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz: @skelebeks
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:Moon blanca
22.Cüz:Moon blanca
23.Cüz:Moon blanca
24.Cüz: @PaytiPo
25.Cüz: @PaytiPo
26.Cüz: S suveyde
27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz: @damlasssss
30.Cüz: @damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
son 4 cüz annelerimiiiz :)
ayy cok sekerler.Allah bebisinin uzerindede gormeyi nasip etsin ins.yumos yumos oh miss:)Heheh dayanamadım çıkarttım çektim fotolarını kızımın cicilerinin :)
Eki Görüntüle 1439834 Eki Görüntüle 1439835 Eki Görüntüle 1439837 Eki Görüntüle 1439839 Eki Görüntüle 1439841
Ayyyyyy ama bu çok çok çok güzel canimmmm yaaa,güle güle giysin kızın inşallahHeheh dayanamadım çıkarttım çektim fotolarını kızımın cicilerinin :)
Eki Görüntüle 1439834 Eki Görüntüle 1439835 Eki Görüntüle 1439837 Eki Görüntüle 1439839 Eki Görüntüle 1439841
Askolsun. severek okuyorum hepinizi. Suan birbirimizi en iyi anlayacak durumda oldugumuza inaniyorum. Tanimadan en yakin arkadaslarim oldunuz. Elim surekli telefonda. Yeni bir sey yazilmayinca uzuluyorum. Yolculuklarimda ziyaretlerine gitsem die dusunuyorum .
Aksaraya yolun düşerse bende beklerim :)Askolsun. severek okuyorum hepinizi. Suan birbirimizi en iyi anlayacak durumda oldugumuza inaniyorum. Tanimadan en yakin arkadaslarim oldunuz. Elim surekli telefonda. Yeni bir sey yazilmayinca uzuluyorum. Yolculuklarimda ziyaretlerine gitsem die dusunuyorum .
Çook güzelmiş ,Heheh dayanamadım çıkarttım çektim fotolarını kızımın cicilerinin :)
16.cüz olur dimi canım :)Canim bende almak isterim.
Canim bobrek buyumesi benim oglumdada cikti 20.haftada birisi 8 bjrisi 9mm idi 24.hagtada ikisid 4 e inmishafiflemis defi doktor.erkek bebeklerde cok sık görülen bir seymis cogu doguma kadar yada dogumdan sonra geciyormus argik her ay ultrasonda takib edilecek okadarherkese iyi akşamlar ayrıntılıya girdim bugün doktor ödem falan yok ensesinde dedi ense kalınlığı 1.8mm çıktı haftasıyla uyumlu dedi ama böbrek genişlemesi varmış çok önemli bişe değil sadece takip edilmesi gerek dedi nette araştırdım erkek bebeklerin çoğunda görülüyomuş ilerleyen haftalarda anne karnında düzeliyomuş bi yandan çok mutlu oldum ensede ödem olmamasına ama bide bu çıktı bu konuda bilgisi olan var mı
Cnm bu 4. Mesajim sana ...Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 4.ayımızdayız... Süremiz 10 Marta kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
4.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...
3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @riseboz
2.Cüz: @yigitali2015
3.Cüz: @muhat
4.Cüz: S suveyde
5.Cüz: @mehtaphk
6.Cüz: @Gamze0634
7.Cüz: @seyitbebek
8.Cüz: @seyitbebek
9.Cüz: @TomrisHatun
10.cüz:mirac75
11.Cüz:mirac75
12.cüz:mirac75
13.Cüz:mirac75
14.Cüz:mirac75
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:SirriEyvan
21.Cüz:Moon blanca
22.Cüz:Moon blanca
23.Cüz:Moon blanca
24.Cüz: @PaytiPo
25.Cüz: @PaytiPo
26.Cüz: S suveyde
27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: @burcu0303
29.Cüz: @damlasssss
30.Cüz: @damlasssss
Cüzlere el atalım güzel anneleriiiimmmmmmmmmmm :))
Canım ben o cüzü vermişim affına sığınarak 15 le değiştiriyorum..
senin alıntıladığın daha eski bir mesajmış anlamamışım pardon :)
ben oğlumun bebeklik yastığını kullanıyorum tabi iki küçük yastık anca yetiyo ilkini karnımı 4 yaşındaki oğlumun tekmelerinden korumak için ikincisi bacak arası yastık olarak bence evdeki bir kırlenti bu amaçla kullanabilirsinkızlar, gece uyurken hamile yastığı kullanıyor musunuz? artık bel ve sırt ağrılarım başladı da, acaba alsam mı, yoksa bacağımın arasına evdeki bir yastığı koyup idare etsem mi diye düşünüyorum. ama kararsız kaldım. kullananlar var mı?
kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
Canım bende sana yazmıştım kiCnm bu 4. Mesajim sana ...
Okudum ben 15 16 17 yi
18 19 u da yaz de dim bana ama sesimi duyuramadim bi turlu...
Neyse okuyan olmazsa ben devam ediyorum artik...
En kotu ihtimal burdan biri alintilar mesajimi sanrim sana gelmiyor...
Sorun şu ki...Cnm bu 4. Mesajim sana ...
Okudum ben 15 16 17 yi
seyahat seti sabun ve şampuan aldım cnm..zaten fazla kalmamaış..ceren eczanesiymiş adı bu arada :)sağol canım yarın mutlaka bakıcam bende. sen neler aldın peki.
Kiz kizim ay doguracam simdiSorun şu ki...
sana 15 -16-17 yi ben vermemiştim ?
onları da 10,11,12,13,14 üstüne mi okudun ?
Şimdi senin profilinden yazdığın mesajlara girdimCnm bu 4. Mesajim sana ...
Okudum ben 15 16 17 yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?