2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yaaaa sevindim desem kızar mısın?

Ya öyle sert değil ama dokunduruyor.

Kilo alımlarının çoğunu son 3 aya saklamanızı istiyorum dedi.

Oda bana yetti.

sevın tabi cnmm senden beterleri var sen iisinn yine :)
birde iştahım gerçekten artmadı benım, aşermem de olmadı hiç ne yersem o. arttırdığım şey de meyve ve azcık fazladan tatlı. ekmek yemem normalde de yan, niye böyle her tartıldığımda amann diyip iniyorum gülme tutuyor :)) gerçekten son aylarda haftada 1 falan alınıyormuş. ben kendı adıma söyliyim en az 15 ile tamamlarım. 18 e çıkabılır aldığım kilo. gidişat bunu gösteriyor

hhahaa senın doktorun benı görmesin o zaman kovalar valla :)) 24 haftada 9 kilo aldım 25. haftayı 10 ile tammlıcam gibi duruyor basküllere küsesim var :)
bende aynı durumdayım şimdiden 10 kg aldım bu hafta doktora gitcem bari bebişimde kilo almış olsun diye dua ediyorum sanırım zayıflar daha fazla kilo alıyormuş

Ben bugün yaptırdım, açlık önemli değil dedi doktorum son 1 saatte şekerli birşey yememen önemli benim için dedi.

Şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan aldılar.
1 saate biter diyosun o zamn.senin sonuclar ii cikmis cnm hadi gozun aydin ins.is durumlarinida en kisa zamnada yoluna koyarsin

Ya insan ister istemez alıyor.

Bende eski yememden farklı birşey yemiyorum inan. Bende de aşerme olmadı.

Ekmek sadece sabah kahvaltıda yiyorum, bol salata tüketiyorum, meyve ile aram pek yok.

Son aylarda da Allah büyük demekki çoook daha fazla dikkat edeceğiz.

bende aynı durumdayım şimdiden 10 kg aldım bu hafta doktora gitcem bari bebişimde kilo almış olsun diye dua ediyorum sanırım zayıflar daha fazla kilo alıyormuş

59 ile başladım cnm ben çok da zayıf diilimdir. 1,68 boyum :)

Zayıfta değildim normaldim. 65 le hamile kaldım 72 oldum, sabahları 71 im. Keşke sabah ki kilosu söyleseydim belki yırtardım.

1 saate biter diyosun o zamn.senin sonuclar ii cikmis cnm hadi gozun aydin ins.is durumlarinida en kisa zamnada yoluna koyarsin

SAĞOL Canım benim Allah rağzı olsun.

Şekerim 108 ama kanım çok düşük çıkmış.

Birde kırmızı et yemediğim için b12 tedavisi görüyordum onada baktı gerekirse b12 iğneme doğumdan önceki gibi devam edeceğiz.

İş konusunda kararımı verdim başlamayacağım.

Ne kızım nede eşim istemiyor başlamamı.

Ama paramı kurtarmak için avukatım haklı sebepler aramaya başladı.

Olursa olurrr. Olmazsa da Allah doğmamış çocuğumun rıskını çalanların yanında bırakmaz herhalde.

canım Allah yardımcın olsun..sana bakınca dedim ne kadar şükürsüzüm işim 8-12 yönetici oldugum için bi iki saatde öyle evrakla falan ugraşıyorum bazen arabamla 15 dk da evdeyim sonra..bende gitmek istemiyorum diye mız mızlanıyodum

yalan..! 80 kiloyla hamile kaldım ve şuan feci durumdayım

Evet 1 saate bitiyor. Limonlu bir içecekti, gazoz gibi açtı verdiler bende içtim.

Rahatsızlık vermedi. Üstüne bir bardak su içesim geldi ama yasakmış. :)

geçen hafta 50 gr şeker yükleme 160 çıktığı için, bu hafta 100 gr şeker yükleme testi yapıldı. çok zor bir test, allah kimseyi düşürmesin. medikalparkta yaptırdım, hiçbirşey yemeden ve içmeden sabah 9:30 dan 16:00 a kadar hastanedeydim. nasıl yoruldum anlatamam. 50 grlık hiç etkilememişti ama 100 gr çok fena. üstelik benim doktorum 4 saatlik istedi, internette heryerde 3 saatlik diye yazıyor, 4 saatlik de olduğunu ilk kez duydum. 3 saatlik yeterli olmaz mıydı bilmiyorum. son 1 saate kadar fena değildim ama özellikle son yarım saat şakır şakır terlemeye başladım, başım döndü, yürüyemiyorum, konuşamıyorum doğru düzgün falan. hayatımda böyle kötü olmadım ben. zavallı bebişim o neler çekti kimbilir ben böyle olurken değerlerimi de yazayım arkadaşlar:

açlık şekeri:82
1.saat glikoz: 129 (180 den küçük olmalı)
2. saat glikoz:99 (153 den küçük olmalı)
3 saat glikoz:91 (140 dan küçük)
4. saat glikoz: 54

idrarda glikoz: 1,2,3,4. saatlerin hepsinde pozitif.

kendi doktorumla ve hastanedeki hiçbir kadın doğumcuyla görüşüp de sonuçlarımı gösteremedim, çünkü çok ciddi bir ameliyat varmış, tüm kadın doğumcular ameliyata girmiş. ben de dahiliye uzmanı ile görüştüm. kan değerleri iyi dedi, bir hafta boyunca şeker,beyaz ekmek, pirinç, bulgur yememiştim. işe yaramış çok şükür, artık böyle devam edicem. idrarda glikoz çıkması ise hamilelikte normal kabul ediliyormuş.

bütün haftam internetten ne yemem lazım, ne yememem lazım bunları araştırmak ve uygulamakla geçti. sonuçta şekeri düşürdüm ama aslında tüm hamilelerin bir diyetisyen tarafından baştan çok iyi bilgilendirilmesi gerekiyor. dikkat et, şekeri, ekmeği çok yeme deyip gönderiyorlar insanı. bu iş bu kadar basit olmamalı. yarın önce kendi doktorumla konuşup, test sonuçlarımı gösterip sonra da diyetisyenle konuşacağım. bana doğru düzgün bir beslenme planı çıkarsınlar.

sinirlendim valla bugün.

Son düzenleme:

Bende burdan bakinca calisma saatleri 8-12 mi. Ay ne sıkıcı dedim.

Bu tabi biraz ustuste gelmesi ve benim is severligimle ilgili. Yoksa hic isim yok deyip deprosyona giriyorum.

Sonucun cok iyi cikmis gozun aydin diyetle duzene giriyor demek ben 100luk yaptitmiycam ama aclikve tokluga bakilcak bu hafta bakalim benim durum nasil cikcak sen meyve yexdin mi bu bi haftada

Selam kizlar,

uzun zamandir ugrayamadim, geçmisi hiç okuyamadim dogrusu..
geçen hafta raporluydum, biraz keyfi aldim ne yalan söyleyim.. Dogum yapacagim hastanede kaydimi yaptirdim o yuzden bi kaç gun boyunca is yeri izin vermezdi bende rapor alip islerimi hallettim..

Kizimi 26+2'te gördüm en son ve 1 kg ya ulasmisti masallah..

Yorgunluk baya bas göstermeye basladi bende.. Dün mesela aksam 9da yattim sabah 8e kadar uyudum su an yinede uykusuz gibiyim.. Geceleri sık sık uyanmaya basladim pozisyon degistirirken..
Soluma veya sagima yatmaya çalisiyorum ama heryerim uyusuyor cok uyaniyorum bu yüzdende.. düz yatincada vicdan azabi çekiyorum sanki bebegim rahatsiz oluyor gibi geliyor kan akisi tam olmayinca..

Bugün ilk defa hamilelikten sıkılmaya basladigimi düsündüm.. dogacagi zaman gelse bir an önce saglikla ve hayirlisiyla insallah..

28inci haftadayiz, Allahin izniyle bu hafta biterse 12 hafta kaliyor...

sizler nasilsiniz, umarim herkesler iyidir?

Bende burdan bakinca calisma saatleri 8-12 mi. Ay ne sıkıcı dedim.

Bu tabi biraz ustuste gelmesi ve benim is severligimle ilgili. Yoksa hic isim yok deyip deprosyona giriyorum.
görevimi seviyorum kuran kursu hocasıyım öglene kadar full kuran dinliyorum ama hamilelikte şöyle gec uyansam uzun uzun kahvaltılar yapsam diye iç gecirmedm degil :)

Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sormayin zaten. Yurumek eziyet oldu 2 gundur. Isleri dusunurkende ayri bir psikolojiyle kivraniyorum.
Hatta ozel mesaj atacaktim sana yastigi haftaya anlatsam olur mu die soracaktim
Canım yastığı isteyen ben değildim ama banada anlatabilirsin

bende de bu dediklerin oluyor canım bazen :/
ama bana bebektir o sertlik oraya dayıyordur başını, kolunu veya ayağını dediler :S
Yok canım değil bende bebek sanıyordum, o toplanıp sertleşen rahimmis meğer.Kasılmalarmış onu yapan.

Oyyyy maşallah canım, ne güzel gördün bebeğini, keyfin de yerine gelmiş maşallah ben demiştim dun sana bebeğini görünce bitecek stresin diye.Bu arada ise baslamamana sevindim,hakkında hayırlısı olsun.En güzeli evladlarinla esinle geçir vaktini boşver.

görevimi seviyorum kuran kursu hocasıyım öglene kadar full kuran dinliyorum ama hamilelikte şöyle gec uyansam uzun uzun kahvaltılar yapsam diye iç gecirmedm degil :)

aa istisnasiz her sabah niye ev hanimi degilim, aksam donuste iyi ki ev hanimi degilim diyorum.

Canım yastığı isteyen ben değildim ama banada anlatabilirsin

Pardon. Pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…