- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.741
Hayırlı olsun canım, güle güler giysin Yaren kız :))Merhaba kızlar bugün salı pazarına gittik :) kızıma bir tane hastane çıkışı aldım 45tlye 10lu. Çok hoşuma gitti fakat resmini çekemeden kaldırdım artık evime dönünce atarım buraya :) bunu da anneannesiyle dedesi almış kızıma bakıın:)
Eki Görüntüle 1439770
Demekki yalanmış beni kandırmışlar zayıflar daha çabuk alıyo diye :)) walla bende hep sabah kilomu söylüyorum da dr tartıyo yemiyo yani :) aman bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun da bu kilolar verilir elbetZayıfta değildim normaldim. 65 le hamile kaldım 72 oldum, sabahları 71 im. Keşke sabah ki kilosu söyleseydim belki yırtardım.
Selam kizlar,
uzun zamandir ugrayamadim, geçmisi hiç okuyamadim dogrusu..
geçen hafta raporluydum, biraz keyfi aldim ne yalan söyleyim.. Dogum yapacagim hastanede kaydimi yaptirdim o yuzden bi kaç gun boyunca is yeri izin vermezdi bende rapor alip islerimi hallettim..
Kizimi 26+2'te gördüm en son ve 1 kg ya ulasmisti masallah..
Yorgunluk baya bas göstermeye basladi bende.. Dün mesela aksam 9da yattim sabah 8e kadar uyudum su an yinede uykusuz gibiyim.. Geceleri sık sık uyanmaya basladim pozisyon degistirirken..
Soluma veya sagima yatmaya çalisiyorum ama heryerim uyusuyor cok uyaniyorum bu yüzdende.. düz yatincada vicdan azabi çekiyorum sanki bebegim rahatsiz oluyor gibi geliyor kan akisi tam olmayinca..
Bugün ilk defa hamilelikten sıkılmaya basladigimi düsündüm.. dogacagi zaman gelse bir an önce saglikla ve hayirlisiyla insallah..
28inci haftadayiz, Allahin izniyle bu hafta biterse 12 hafta kaliyor...
sizler nasilsiniz, umarim herkesler iyidir?
Maşallah canım oğluşuna,geçen hafta banada söyledi aynı şeyi doktorum. Erkek bebekler de olabiliyormuş genelde,duruş pozisyonlarından dolayı. Sakın kafana takma geçici birşey dedi, ki geçmese bile doğumdan sonra hemen halledilecek birşey dedi. Sağlıkla dogsunlar inşallah, ufak tefek şeyler illa ki olacak..herkese iyi akşamlar ayrıntılıya girdim bugün doktor ödem falan yok ensesinde dedi ense kalınlığı 1.8mm çıktı haftasıyla uyumlu dedi ama böbrek genişlemesi varmış çok önemli bişe değil sadece takip edilmesi gerek dedi nette araştırdım erkek bebeklerin çoğunda görülüyomuş ilerleyen haftalarda anne karnında düzeliyomuş bi yandan çok mutlu oldum ensede ödem olmamasına ama bide bu çıktı bu konuda bilgisi olan var mı
Oyyyy maşallah canım, ne güzel gördün bebeğini, keyfin de yerine gelmiş maşallah ben demiştim dun sana bebeğini görünce bitecek stresin diye.Bu arada ise baslamamana sevindim,hakkında hayırlısı olsun.En güzeli evladlarinla esinle geçir vaktini boşver.
Merhaba kızlar bugün salı pazarına gittik :) kızıma bir tane hastane çıkışı aldım 45tlye 10lu. Çok hoşuma gitti fakat resmini çekemeden kaldırdım artık evime dönünce atarım buraya :) bunu da anneannesiyle dedesi almış kızıma bakıın:)
Eki Görüntüle 1439770
Ayy çok cici ya güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim canım...Merhaba kızlar bugün salı pazarına gittik :) kızıma bir tane hastane çıkışı aldım 45tlye 10lu. Çok hoşuma gitti fakat resmini çekemeden kaldırdım artık evime dönünce atarım buraya :) bunu da anneannesiyle dedesi almış kızıma bakıın:)
Eki Görüntüle 1439770
Bende iyiyim canım çok şükür, öğleden beri oğluşum oynamadı,korktum birşeyler yedim oynasın diye uzandim,çok şükür saatler sonra oynamaya başladı, babamızı da korkuttuk bos yere ama iyiyiz hamdolsun.Çoooook sağol canım benim. Ne güzel desteklenmek mutlu etti beni.
Evet ya kızımı gördüm ve mutlu oldum.
Sen nasılsın?
Oy oy oy bende pofudugumuz nerde bugun diyordum...Merhaba kızlar bugün salı pazarına gittik :) kızıma bir tane hastane çıkışı aldım 45tlye 10lu. Çok hoşuma gitti fakat resmini çekemeden kaldırdım artık evime dönünce atarım buraya :) bunu da anneannesiyle dedesi almış kızıma bakıın:)
Eki Görüntüle 1439770
Cnm bugun ayrintilida bana da bebisin bobrek kanalinda 0.9 mm genislik var dendi...herkese iyi akşamlar ayrıntılıya girdim bugün doktor ödem falan yok ensesinde dedi ense kalınlığı 1.8mm çıktı haftasıyla uyumlu dedi ama böbrek genişlemesi varmış çok önemli bişe değil sadece takip edilmesi gerek dedi nette araştırdım erkek bebeklerin çoğunda görülüyomuş ilerleyen haftalarda anne karnında düzeliyomuş bi yandan çok mutlu oldum ensede ödem olmamasına ama bide bu çıktı bu konuda bilgisi olan var mı
Canim baska bir arkadasla karistirdim. Benim aldigim urunun turkuaz rengini gordum dun. Siteye baktim indirimli 32 lira gosteriyordu. Dedigim gibi bazi urunleri de disarida ayni fiyata gorunce vazgectim. Simdilik e bebegin kampanyalarina bakiyorum. Onunda online alisverisini guvenli bulmadim. Magazadan almak mantikli.Bende ay olan nası kullanılıyoki die merak ediyorum
Canım bende tehlike geçtî die düşündüm saf gibi, çok dikkat etmemiz lazım
Canım ben chicco nin deil mothercarein setinî aldım içinde burun temizleyicisi su sıcaklık ölçer felan da vardı
Gözün Aydın canım.. Bide çok yormamaya çalış kendini, Allah korusun ya
ay nası ayrıntılı anlatmışsın canım maşallah yaa :) bizimkinin biri 2 boyutlu, hiç anlaşılmıyor, diğeri güya 4 boyutlu ama onda da çok anlaşılmıyor :/ annem şu bacağımı die sordu da teyze sen nerden görcen ben onu anlayabilmek için 6 ay uğraştım dedi uyuz
Senin adına çoook sevindim fıstık anne, Allah daha da iyi etsin înş
herkese iyi akşamlar ayrıntılıya girdim bugün doktor ödem falan yok ensesinde dedi ense kalınlığı 1.8mm çıktı haftasıyla uyumlu dedi ama böbrek genişlemesi varmış çok önemli bişe değil sadece takip edilmesi gerek dedi nette araştırdım erkek bebeklerin çoğunda görülüyomuş ilerleyen haftalarda anne karnında düzeliyomuş bi yandan çok mutlu oldum ensede ödem olmamasına ama bide bu çıktı bu konuda bilgisi olan var mı
Canım ben o cüzü vermişim affına sığınarak 15 le değiştiriyorum..Canım bana da bîr cüz verirmisin?
Çoooook sağol canım benim. Ne güzel desteklenmek mutlu etti beni.
Evet ya kızımı gördüm ve mutlu oldum.
Sen nasılsın?
Bende iyiyim canım çok şükür, öğleden beri oğluşum oynamadı,korktum birşeyler yedim oynasın diye uzandim,çok şükür saatler sonra oynamaya başladı, babamızı da korkuttuk bos yere ama iyiyiz hamdolsun.
Oy oy oy bende pofudugumuz nerde bugun diyordum...
Masaallah annesi gule gule giysin yarencik...
Cnm bugun ayrintilida bana da bebisin bobrek kanalinda 0.9 mm genislik var dendi...
Ama sorun degilmus uzulme...
Gecici olabilir olmadı dogunca onlemi alinir dedi...
Geldim netten arastirdim erkek bebislerde olabiliyormus...
Takip edicez artik gecicek buyuk ihtimal...
ALLAH kerimdir...
ECD75
Cnm hakkinizda hayirlisi olsun...
Bencede evlatlarla vakit gecirmenin bedeli yok bu dunyada...
Rabbim verdi Rabbim bagislasin evlatlarimizi...
Cok sevindim kararina...
Ben burda avukatim diye soyluyorum ama senin is durumuna hic cevap vermedim. zira is davalarina bakmiyor ve bilmiyorum. o yuzden yani. Hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?