2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydin gunaydin gunaydin sevgili haziran anneleri
Hava kapali ben 6.15 te uyanmis olmama ragmen bu enerjiyi anlamadim ama cok hosuma gitti
Herkese mutlu huzurlu saglikli bir gun diliyorummmm vee hepinizi opuyorum arkadaslarimm
Günaydın canım benim bu ne güzel ne enerjik bir günaydın mesajıdır boyle maşallah sana.

Canim yataktan hic kalkamiyorum.abdest alamiyorum.hala işlem sonrasi lekelenmem bile oluyor banyo yok: (

İzne cikinca gönülden istiyordum daha çok okumak.ama mümkün değil.sen de toplamaya calisiyorsun ya.isterseniz okuduğum kismin üstünü tamamlayin diye sordum.olur dersen eşime baktiracagim.kacinci cuzde kaldim tam bilmiyorum.müsait oldukça okuyordum cunku

cnm seyahat seti 1 tane kalmıştı onu da ben aldım 32 liraya geldi indirimle.. yeri kolay zaten cadde üstünde..tarihlerine bakarak al tamam mı cnm..

kızlar günaydın,
hamilelik öncesi 49 kiloydum ve birazda buna bağlantılı olarak göğüs adına iki küçük sivilcem vardı :)
ama şimdi hep hayalimdeki göğüslere kavuştum
gebelik her zaman vücut bozmuyor demek, düzelttiği de oluyor
paylaşmak istedim :)

Kızlar günaydın.Nasılsınız?Kuzucuklar nasıllar? Ben bu sabah çok yorgunum.Gece uyuyamadım.Tam uyudugum sırada sancıyla uyandım, 5 buçuk gibi.Halsizim o yüzden.Basimda ağrıyor uykusuzluktan.

Canim izmirde neresi dedigin yer ben de gideyim[/QUOTE]
cnm bornovada..sakarya caddesi..site unlu mamullerinin karşısında..ceren eczanesi.

cnm ben baby2go aldım..tek koton kumaş onlarda var..gayet güzel ve kullanışlı..kraftta hep paraşüt kumaşı olanlar var..nedense o kumaşlar bana çok uyduruk geliyor...tavsiye ederim 8434 modeli..netten bakabilirsin..renkleri de hoş..

Canim izmirde neresi dedigin yer ben de gideyim
cnm bornovada..sakarya caddesi..site unlu mamullerinin karşısında..ceren eczanesi.

cnm ben baby2go aldım..tek koton kumaş onlarda var..gayet güzel ve kullanışlı..kraftta hep paraşüt kumaşı olanlar var..nedense o kumaşlar bana çok uyduruk geliyor...tavsiye ederim 8434 modeli..netten bakabilirsin..renkleri de hoş..[/QUOTE]

saol canım güle güle güzel günlerde kullanın inş bebeğin parlayan gözlerle gülen yüzlerle baksın sana yatağından inş:) bende dün gittim baktım ama Kraft daha sağlam gibi geldi kenarlarındaki alüminyum daha genişti krafta karar verdim orda bi de satıcı baby2go yu önermedi yatak çok sallanıordu belki evde daha sabit zeminde ve üzerine ağırlık gelince öyle olmaz ama iskelet olarak kaftı beğendim son olarak kanzada alıcı gözle bakıcam sonra alıcam çünkü Kraft 450 lira gerek var mı bu fiyata bilmem

kizlar bu mide yanmasi mahvetti beni kalbimi skistirir gibi oluyor yukari dogru.agir biseyde yemedim nasil gecer bu ya
tatlı yiyosan ondan oluyodr canım. bnmde yemekborum bile yanıyo mideyi geçtim rennie duo verdi bana doktor. bitkisel bişeymiş gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti. onu içiyorum çok yandığı zaman

tatlı yiyosan ondan oluyodr canım. bnmde yemekborum bile yanıyo mideyi geçtim rennie duo verdi bana doktor. bitkisel bişeymiş gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti. onu içiyorum çok yandığı zaman

bende her gün içiyorum cnm o şurubu. mide yanması yuzunden faranjit oldum. şimdi o kadar rahatım ki.

Gunaydin anneler bu ne guzel bi gindur boyleeeee canim acayip bi sekilde spor yapmak yürüyüşe cikmak istiyorrrrr ama ahhh su yasaklarr. Ne yapalim. Su an tek hayalim yazin bebeisimi arabaya koyup bol bol gece yaz yuruyusu yapmakkkk. Suan baktimda hayal bile edemedigim haftalara gelmisim. Binlerce şükür rabbimee. Inşallah bundan sonrada hersey yolunda giderrr

saol canım güle güle güzel günlerde kullanın inş bebeğin parlayan gözlerle gülen yüzlerle baksın sana yatağından inş:) bende dün gittim baktım ama Kraft daha sağlam gibi geldi kenarlarındaki alüminyum daha genişti krafta karar verdim orda bi de satıcı baby2go yu önermedi yatak çok sallanıordu belki evde daha sabit zeminde ve üzerine ağırlık gelince öyle olmaz ama iskelet olarak kaftı beğendim son olarak kanzada alıcı gözle bakıcam sonra alıcam çünkü Kraft 450 lira gerek var mı bu fiyata bilmem[/QUOTE]
çok tşk ederiz tayzesi..hep gülücükle uyansınlar yataklarında inş..sabitlenince sallanmıyor cnm baby2go..sallanma özelliği ayrıca var..ben alırken kraft da vardı..satıcı baby2go yu önerdi alüminyum malzemesi en iyi olan bu dedi...türk malı zaten..tek dezavantajı yanında bebek malzemeleri koyacak aparatı yok..onu da ikeadan alıcam gayet uygun...kraftta çakallık yapmış bizim türkler :) yanına küçük bir bebe yazısı kondurmuşlar..yani kraft orjinal alman, kraft baby/bebe türk malı..içine hangisi sinerse onu al tabii..ben sadece bildiklerimi aktarmak istedim..

Kızlar günaydın.Nasılsınız?Kuzucuklar nasıllar? Ben bu sabah çok yorgunum.Gece uyuyamadım.Tam uyudugum sırada sancıyla uyandım, 5 buçuk gibi.Halsizim o yüzden.Basimda ağrıyor uykusuzluktan.
Ozaman karnini doyur ve birazdan bi oglen sekerlemesi yap annesi uykusuz durmaaa

kizlar bu mide yanmasi mahvetti beni kalbimi skistirir gibi oluyor yukari dogru.agir biseyde yemedim nasil gecer bu ya
canımm ben rennie şurup kullanıyorum zararıda olmadığını biliyorum bi hamile arkadaşım tepesine dikip içiyordu :) bir kaşık içtinmi hemen geçiriyor. artık 3 yudum soğuk süt te fayda etmiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…