2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
umarım doğumdan sonra vücudunda çatlak varsa onlar da geçer:)

çok tşk ederiz tayzesi..hep gülücükle uyansınlar yataklarında inş..sabitlenince sallanmıyor cnm baby2go..sallanma özelliği ayrıca var..ben alırken kraft da vardı..satıcı baby2go yu önerdi alüminyum malzemesi en iyi olan bu dedi...türk malı zaten..tek dezavantajı yanında bebek malzemeleri koyacak aparatı yok..onu da ikeadan alıcam gayet uygun...kraftta çakallık yapmış bizim türkler :) yanına küçük bir bebe yazısı kondurmuşlar..yani kraft orjinal alman, kraft baby/bebe türk malı..içine hangisi sinerse onu al tabii..ben sadece bildiklerimi aktarmak istedim..[/QUOTE]

yok canım kraftın yanında bebe vs. yok bildiğimiz Kraft işte senin aldığın yer belki çakmasını satıyordur. :)

kızlar bebek arabası olarak ne düşünüyosunuz ben chicco liteway düşünüyodum ama haftasonu e-bebek ve baby home'a gittik chicco litewayi okadar beğenmedim Baby 2 Go 8885 8838 Volo Çift Yönlü Travel Sistem Bebek Arabası ve
Joie Muze Travel Sistem Bebek Arabası Charcoal bu ikisini beğendim sizce hangisi iyi veya siz ne almayı düşünüyosunuz

günaydın canlar :) bende dün biraz seyit hareketsizdi onu taktım kafama sabah kalktım oğlum şöyle oğlum böyle konuştum durdum onunla azcıkta karnımla oynadım hemen pıt pıt lar başladı kurban olurummmm onu verenee ... hemen gözlerim doldu şükretmeye başladım

cnm seyahat seti 1 tane kalmıştı onu da ben aldım 32 liraya geldi indirimle.. yeri kolay zaten cadde üstünde..tarihlerine bakarak al tamam mı cnm..
canım yerini kolaylıkla bulduk ama bşey kalmamış maalesef. şampuan vardı sadece onu da almadım hepsini topluca alırım sonra diye.

Canim baby2go yu biliyorum. Aklimdaki modellerden biriydi. Joie nin literrax modelini aldim bende. E bebek de kampanya vardi, baby2 go nun yari fiyatina bulunca kacirmak istemedim.

canım serklaj sonrası antibiyotik kullandınmı ben cefaks tab. ve biokadın fitil kullanıyorum ama korkuyorum cunku ikisindede hamilelikte kullanılmaz yazıyo dün gecede fitili yaptıktan sonra sabah kalktım pet iç çamaşırı ve hatta pijamamda bile ıslaklık vardı .. korktum dr.umu arayıp sorcam yarın kontrolüm vardı olmadı bugun gideyim sen yaşadınmı hiç böyle şeyler

casual cadillac travel sistemi cok beğenmiştim bi bak istersen canım

tatlı yiyosan ondan oluyodr canım. bnmde yemekborum bile yanıyo mideyi geçtim rennie duo verdi bana doktor. bitkisel bişeymiş gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti. onu içiyorum çok yandığı zaman
Yok cnm yemedim ya kahvaltı tarzi yaptim yinede oluyor.dr.dayim simdi renni ic dedi tabi ilac almamak icin direniyrmneyseki simdi iim cok şükür

Kızlar günaydın.Nasılsınız?Kuzucuklar nasıllar? Ben bu sabah çok yorgunum.Gece uyuyamadım.Tam uyudugum sırada sancıyla uyandım, 5 buçuk gibi.Halsizim o yüzden.Basimda ağrıyor uykusuzluktan.
Gececek bu gunler guzel anne gunduz dinlenmeye calis gecenin yerini tutmaz ama yinede dinlenirsin canimm

Kızlar merhaba
Hastanedeyim 1 saat once kan verdim ardından şeker 75lik yuklemem yapıldı. 10 kilo almışım. Dr.um dedi direk 75lik yapalim snr 100 lük yapmak zorunda kalmayalim.bende ok dedim.ama berbat biseydisimdi 3.kani vermek için bekliyorum. Başıma agri girdi, agirlik çöktü üstüme. Minnosumda tepikleyip duruyr bu arada en sevindiricisi 817 gr 33 cm olmuş benm prensesim cok şükür her şey yolunda:) ins.sonuclarda ii çıkar. Hepinizi öpüyorum...

Canim tabiki kullandim antibiyotik. Serklajin en büyük düşmanı enfeksiyondur. Antibiyotik olarak da seftect idi sanirim adi onu kullandim. Sen bakma cogu ilaacta hamileler kullanamaz yaziyor ama mecburuz. Hem ameliyat sonrasi o serumlarla beraberde baya antibiyotik vermişlerdir sanada. Biokadin bende kullandim fakat dusuk sonrasi. o da mikrop varsa öldürüyor iyi bi fitildir. Yalniz au geldi demissin nasil bi islaklikti? Benden hep böyle boyali gibi akardi onu kullaninca. Hatta ped kullanirsim. Oyle mi bahbahsettigin?

evet canım sarılı su akmış pamuklu steril pet vardı yarısı ıslanmış iç çamaşırıma geçmiş hatta pijamama bile az bişey geçmişti bi önceki yaptığım dada gelmişti ama bu kadar cok değildi biraz korktum seyitte hareket etmeyince .. neyseki sonra hareket etti :)içim rahatladı

Bu arada mide yanmamla ilgili herkes tavsiyelerde bulunmuş herkese ayrı ayrı teşekkürler.geceden kötüytum.Allaha şükür simdi daha iyiyim.süt beni daha kötü yapıyor artik aksamlari degil gun icinde icmeye calisiyrm.hatta aklari ne yesem rahatsız ediyor artik aksam yemelerimi en aza indirmaye basladm.Dr.renni icebilirsin dedi cok kötü olursam 1 kasik icicem artik napalm:/

Ozaman karnini doyur ve birazdan bi oglen sekerlemesi yap annesi uykusuz durmaaa
Kaynanam yanımda misafir doğuma kadar,ama ben pek rahat edemiyorum yanında canım. Oglusumun ikinci makine çamaşırları yikaniyor,kuruyanlari oturdugum yerden utulemeyi düşünüyorum bakalım teyzesi

Bi enerjik anne daha
İnsallah hep boyle olursun canim.
Bende bu haftalari hayal edemiyodum gobegimin kocaman oldugu oglumun hareketlerini hissettigim ama geldi cok sukur:))
İnsallah devami da gelecek hepimiz saglicakla kavusucaz yavrularimiza
Sonrada burda hep artik bebislerimizden bahsedicez bizimki boyle yapti normalmi soylemi boylemi diye.
Ahh ahh gecsin su gunler biran once.

yok canım kraftın yanında bebe vs. yok bildiğimiz Kraft işte senin aldığın yer belki çakmasını satıyordur. :)[/QUOTE]
:)))) bilemem artık..ben memnun kaldım en azından içime sindi...sana da kolay gelsin sıkıntılı işler bu piyasa araştırmaları :)

canım yerini kolaylıkla bulduk ama bşey kalmamış maalesef. şampuan vardı sadece onu da almadım hepsini topluca alırım sonra diye.
ben de bebek seti, şampuan ve sabun aldım sadece...diğerlerini sonra alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…