2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ins tez zamanda haziran gelir:) gerci ben mayis15ten tetikte olacağım:)

Hmmm ins bisey yoktur cnm. Sen yine de akinti miktarini normalden fazla gorduysen doktora söyle. Tedbirli olalim

benim dr.a sormuştum ben muhtemelen ne zaman doğum yaparım diye mayıs başı veya ortasi dedi ...
erken olacak miadini beklemicek rahmimden dolayı.
Banada oyle dediler canim bnmde rahmimde perde var. Ama sakin bu yuzden morelini bozma. Ben bebegimin sagligi icin ne zaman hayirliysa o zaman gelecegine inaniuorum. Allah bilir zamanini dert etme bunu sakin

Maşallah yavruşuna.

İnş. sonuçlarında güzel çıkar canım.

Ben dün fazla etkilenmedim, etkilenmene üzüldüm.

Sonucun cok iyi cikmis gozun aydin diyetle duzene giriyor demek ben 100luk yaptitmiycam ama aclikve tokluga bakilcak bu hafta bakalim benim durum nasil cikcak sen meyve yexdin mi bu bi haftada
evet meyve yedim, karbonhidratları sadece meyve ve tam tahıllı ekmekten aldım. diyabetliler için meyve olarak elma öneriyorlar, şekeri hızlı yükseltmiyor, bir de kivi yedim ben. kivide çok fazla c vitamini var, bende kansızlık da çıkmıştı, c vitamini demir emilimini arttırıyor, bu hafta demir düzeyim de kanda iyi çıktı. kahvaltıda domates eksik olmasın. glisemik endeksi düşük, hiçbir zararı yok faydası var bize. yemeklerin yanında salataya elma sirkesi koydum, elma sirkesi şekeri düşürüyor. böylece yemek yedikten sonra şeker yükselmesi kontrol edilmiş oluyor. yemekten 2-3saat sonra ara öğünde meyve, tarçınlı sıcak süt yanında tam tahıllı güzel bir ekmek veya zeyinyağlı kekikli domates yedim.

Sana kesinlikle katılıyorum, keşke hiç küçülmese die dua ediyorum :)
Canım ben baby2go alcam volo. Kampanya arıyorumdenk getiremedim bi türlü ::

maşallah annesi kocaman olmuş, uzun olcak galiba:)

Ya kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?

haklısın canım kesinlikle öyle :))) aman aman Allah uzak etsin bizden kem gözlüleri :)))
Bide ozel hastane olacak pes yani!!!
Kendimizi kontrol etmek zor canim hamikeyken sen yine iyi tutmussun kendini hastanede:))Esler de bazen daha stresli oluyo bizden.
Sen dikkat et kendine bidaha olmasin insallah canim benim az kaldi hazirana:))))
evet canım eşim başka hastaneye gidelim dedi walla adım atcak halim yok mecbur beklicez dedim acildeki hemşirelere biraz sitem edince hamileyim felan deyince doktor oncelikli aldı mecbur. hazirana kdr kontrollü gidicez mecbur artık sayılı haftalarımız kaldı zaten :))
aynen canım Allah razı olsun onlardan onlar olmasa napardık bilmiyorum kendi ailem bile o kdr destek olamayabiliyor mecbur bazen çalıştıkları için. evet evladım hayırlısı ile gelsinde görecek onlar mutlu mu olucam mutsuz mu :)))
olabilir canım bazen nazar bütün hayatımıza tesir edebiliyor ozellikle inanırmısın bilmem ama yıldızı düşük insanlara daha kolay nazar değiyor. sende çok dikkat et canım kendine.
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine de,bebişe de.Bundan sonra haliyle dikkat etmemiz gerekiyor hareketlerimize,bir daha olmasın inşallah.Allah korusun yavrularımızı..
evet canım yolun sonuna yaklaştık bundan sonra karnımızda kocaman bir bebek oldugunu hatırlayarak hareket etmek lazım :)))
Gecmis olsun canim. Dikkat etmek gerek gecekten.

Gecmis olsun canim. Firsat buldugunda dinlen

çok saol canım dinlencem işten vakit buldukca :))

Is

Iste ben oyle iyiyim aman isler yetissin die kosturup dururken bebegimi ve rahim kaslarimi fena yormusum. Sonra da ay kem gozluler die laf ediyorum millete. Ben yapiyormusum kendime asil
evet kendimizi yormamak lazım birazda kendi elimizde tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…