- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #23.861
Aynen o durumda oldugumda koca bi marulu yıkayıp tek başıma bitiriyorum:) hamilelgimde en çok tukettigim sey heralde. Bebis de dogunca cok sevecek.Ya kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?
MAŞALLAAHHH :) canım sana bişey sorcam serklaj ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptın ?Ablam normal dogum yapti 37.haftada geldi 3bucuk kg:) bebislerin keyfine kalmisssa
muhtemelen canım konuşmadım dr.umla ama serklajım var bakalım bilmiyorum hiç ben sezeryan istiyorum amaSaglikla gelsinler canim.
Sen sezeryan mi olacaksin??
Canim doktor 3 5 gun bekle dedi. Ben bir hafta sonra cesaret edebildim. O da 5dk.lik. Suan da haftada bir cok kisa duslar aliyorum malesefMAŞALLAAHHH :) canım sana bişey sorcam serklaj ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptın ?
benim dr.da hemen yapabilir dediydi. ama ben cesaret edemedim.. edemiyorumda hala ..Canim doktor 3 5 gun bekle dedi. Ben bir hafta sonra cesaret edebildim. O da 5dk.lik. Suan da haftada bir cok kisa duslar aliyorum malesefçünkü sicak suyu cok seviyorum ama sicak buhar da rahim agzini aciyor diye kisa duruyorum.
Ben de dikis icin sezeryana daha yatkin dusuncelerim o yonde. Cunku 37.haftada dikisler aliniyor normal dogumda. Hani bebek.erken gelmeye karar verirae allah korusun dikisleri parcalayabiliyor. Sezeryan olursa o esnada dikis aliniyor. Simdi hem dikis alinmasi hem dogum ayri ayri bilmiyorum psikolojim kaldirirmi. Bi de dikis alinirken aci cekermiyim bilemedigimden sezeryanla tek gunde ikiside hallolur diye düşündüm. Gerci hergin fikirlerim değişiyormuhtemelen canım konuşmadım dr.umla ama serklajım var bakalım bilmiyorum hiç ben sezeryan istiyorum ama
canının en çok sevdiği şeyleri yemeyi deneyebilirsin canım benimde ilk aylar öyleydi affedersiniz durup durup tursu yerdim en azından mideme bişeler girerdi ve de tostta hem tok tutuyor hemde kokusu felan olmadığı için mideni rahatsız etmiyor :))Ya kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?
selam annişler nasılsınız...
bugun biraz huzunluyumevde olup çalışmayan anneler çok şanslısınız halinize şükredin... inanın ayakta zor duruyorum dün rapor aldığım için bugun mecbur artık insan utanıp sıkılıyor rapor kullandıkca peşpeşe. ama inanın evde olmayı ve işe gelmek gibi bir sorumluluğum olmamasını çok isterdim. bazen bebişim tekmeliyor o anda onu izlemek gobeğimi okşamak istiyorum ama bu işyerinde pek mümkün olmuyor tabi. bebişimin tepkileri karsılıksız kalıyor c.tesi doktoruma sorucam en azından son ayımda dogum iznim başlamadan once dinlenmem için rapor yazabilir mi die. bu tansiyon düşüşleri beni çok halsiz bıraktı gücüm azalıyor nasıl son aya kdr idare edicem bilmiyorum gözümde buyuyor resmen
bana da olmuştu bi kere canım çok korkmuştum eşimede söyleyemedim bide içim içimi yedi. sonra tam ağlama noktasına geldim bebeğim hareket etmeye başladı o anki şükrümü anlatamam gözlerim dolmuştu benimde sevinçten çok garip olmuştum :))))günaydın canlar :) bende dün biraz seyit hareketsizdi onu taktım kafama sabah kalktım oğlum şöyle oğlum böyle konuştum durdum onunla azcıkta karnımla oynadım hemen pıt pıt lar başladı kurban olurummmm onu verenee ...hemen gözlerim doldu şükretmeye başladım
az kalmış annesi sabret azcık daha son testide yaptır sonra için rahat etsin :)))) ohh bak bebişinde iyiymiş ne guzel :))Kızlar merhaba
Hastanedeyim 1 saat once kan verdim ardından şeker 75lik yuklemem yapıldı. 10 kilo almışım. Dr.um dedi direk 75lik yapalim snr 100 lük yapmak zorunda kalmayalim.bende ok dedim.ama berbat biseydisimdi 3.kani vermek için bekliyorum. Başıma agri girdi, agirlik çöktü üstüme. Minnosumda tepikleyip duruyr bu arada en sevindiricisi 817 gr 33 cm olmuş benm prensesim cok şükür her şey yolunda:) ins.sonuclarda ii çıkar. Hepinizi öpüyorum...
saol canım ne guzel evdesin :)) benim şuan için işi bırakma gibi bi durumum yok maalesef sen şanslısın ne guzel :)))geçiş olsun canım, gebe iken çalışmak hakikaten çok zor allah kolaylık versin..
bende 18. haftaya kadar dayanabildim çalışma hayatına şimdi bir ev kadınıyım.
aynı şeyleri bende düşünüyorum sezeryanda hepsi toptan olacak ama normal doğumda 2 3 kez agrı sıkıntı çekeriz gibime geliyor.bide zaten sıkıntılı bi gebelik geçiriyoruz normal olup ta riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum ben bir keresinde zor doğuma girmiştim de amaaan normal hiç istemiyorum...bakalım ALLAH TAN HAYIRLISIBen de dikis icin sezeryana daha yatkin dusuncelerim o yonde. Cunku 37.haftada dikisler aliniyor normal dogumda. Hani bebek.erken gelmeye karar verirae allah korusun dikisleri parcalayabiliyor. Sezeryan olursa o esnada dikis aliniyor. Simdi hem dikis alinmasi hem dogum ayri ayri bilmiyorum psikolojim kaldirirmi. Bi de dikis alinirken aci cekermiyim bilemedigimden sezeryanla tek gunde ikiside hallolur diye düşündüm. Gerci hergin fikirlerim değişiyor
ohh ne guzel canım rabbim tüm hayallerimizi gerçekleştirmeyi nasip etsin :)))Gunaydin anneler bu ne guzel bi gindur boyleeeeecanim acayip bi sekilde spor yapmak yürüyüşe cikmak istiyorrrrr ama ahhh su yasaklarr. Ne yapalim. Su an tek hayalim yazin bebeisimi arabaya koyup bol bol gece yaz yuruyusu yapmakkkk. Suan baktimda hayal bile edemedigim haftalara gelmisim. Binlerce şükür rabbimee. Inşallah bundan sonrada hersey yolunda giderrr
Aynen o durumda oldugumda koca bi marulu yıkayıp tek başıma bitiriyorum:) hamilelgimde en çok tukettigim sey heralde. Bebis de dogunca cok sevecek.
canının en çok sevdiği şeyleri yemeyi deneyebilirsin canım benimde ilk aylar öyleydi affedersiniz durup durup tursu yerdim en azından mideme bişeler girerdi ve de tostta hem tok tutuyor hemde kokusu felan olmadığı için mideni rahatsız etmiyor :))
Ablam normal dogum yapti 37.haftada geldi 3bucuk kg:) bebislerin keyfine kalmisssa
bugun biraz huzunluyumevde olup çalışmayan anneler çok şanslısınız halinize şükredin... inanın ayakta zor duruyorum dün rapor aldığım için bugun mecbur artık insan utanıp sıkılıyor rapor kullandıkca peşpeşe. ama inanın evde olmayı ve işe gelmek gibi bir sorumluluğum olmamasını çok isterdim. bazen bebişim tekmeliyor o anda onu izlemek gobeğimi okşamak istiyorum ama bu işyerinde pek mümkün olmuyor tabi. bebişimin tepkileri karsılıksız kalıyor c.tesi doktoruma sorucam en azından son ayımda dogum iznim başlamadan once dinlenmem için rapor yazabilir mi die. bu tansiyon düşüşleri beni çok halsiz bıraktı gücüm azalıyor nasıl son aya kdr idare edicem bilmiyorum gözümde buyuyor resmen
Saglikli dogsunlar ve bizde sag saglim kucagimiza alalimda yavrularimizi dogum sekli hic onemli degil canim.muhtemelen canım konuşmadım dr.umla ama serklajım var bakalım bilmiyorum hiç ben sezeryan istiyorum ama
Allah razi olsun canim, cok sukur iyiyiz biz..
Sen nasilsin ne var ne yok? Bitirdin mi kizinin cicilerini yikayip ütülemeyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?