2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?
Aynen o durumda oldugumda koca bi marulu yıkayıp tek başıma bitiriyorum:) hamilelgimde en çok tukettigim sey heralde. Bebis de dogunca cok sevecek.

MAŞALLAAHHH :) canım sana bişey sorcam serklaj ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptın ?
Canim doktor 3 5 gun bekle dedi. Ben bir hafta sonra cesaret edebildim. O da 5dk.lik. Suan da haftada bir cok kisa duslar aliyorum malesef çünkü sicak suyu cok seviyorum ama sicak buhar da rahim agzini aciyor diye kisa duruyorum.

selam annişler nasılsınız...
bugun biraz huzunluyum evde olup çalışmayan anneler çok şanslısınız halinize şükredin... inanın ayakta zor duruyorum dün rapor aldığım için bugun mecbur artık insan utanıp sıkılıyor rapor kullandıkca peşpeşe. ama inanın evde olmayı ve işe gelmek gibi bir sorumluluğum olmamasını çok isterdim. bazen bebişim tekmeliyor o anda onu izlemek gobeğimi okşamak istiyorum ama bu işyerinde pek mümkün olmuyor tabi. bebişimin tepkileri karsılıksız kalıyor c.tesi doktoruma sorucam en azından son ayımda dogum iznim başlamadan once dinlenmem için rapor yazabilir mi die. bu tansiyon düşüşleri beni çok halsiz bıraktı gücüm azalıyor nasıl son aya kdr idare edicem bilmiyorum gözümde buyuyor resmen

Canim doktor 3 5 gun bekle dedi. Ben bir hafta sonra cesaret edebildim. O da 5dk.lik. Suan da haftada bir cok kisa duslar aliyorum malesef çünkü sicak suyu cok seviyorum ama sicak buhar da rahim agzini aciyor diye kisa duruyorum.
benim dr.da hemen yapabilir dediydi. ama ben cesaret edemedim.. edemiyorumda hala ..

muhtemelen canım konuşmadım dr.umla ama serklajım var bakalım bilmiyorum hiç ben sezeryan istiyorum ama
Ben de dikis icin sezeryana daha yatkin dusuncelerim o yonde. Cunku 37.haftada dikisler aliniyor normal dogumda. Hani bebek.erken gelmeye karar verirae allah korusun dikisleri parcalayabiliyor. Sezeryan olursa o esnada dikis aliniyor. Simdi hem dikis alinmasi hem dogum ayri ayri bilmiyorum psikolojim kaldirirmi. Bi de dikis alinirken aci cekermiyim bilemedigimden sezeryanla tek gunde ikiside hallolur diye düşündüm. Gerci hergin fikirlerim değişiyor

Ya kizlar ben acim ama hic bir sey yemek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir boyle. Herseye burun bukuyorum ama bulanti vs yok.
Buna bir cozum oneriniz var mi?
canının en çok sevdiği şeyleri yemeyi deneyebilirsin canım benimde ilk aylar öyleydi affedersiniz durup durup tursu yerdim en azından mideme bişeler girerdi ve de tostta hem tok tutuyor hemde kokusu felan olmadığı için mideni rahatsız etmiyor :))

geçiş olsun canım, gebe iken çalışmak hakikaten çok zor allah kolaylık versin..
bende 18. haftaya kadar dayanabildim çalışma hayatına şimdi bir ev kadınıyım.

bana da olmuştu bi kere canım çok korkmuştum eşimede söyleyemedim bide içim içimi yedi. sonra tam ağlama noktasına geldim bebeğim hareket etmeye başladı o anki şükrümü anlatamam gözlerim dolmuştu benimde sevinçten çok garip olmuştum :))))

az kalmış annesi sabret azcık daha son testide yaptır sonra için rahat etsin :)))) ohh bak bebişinde iyiymiş ne guzel :))

geçiş olsun canım, gebe iken çalışmak hakikaten çok zor allah kolaylık versin..
bende 18. haftaya kadar dayanabildim çalışma hayatına şimdi bir ev kadınıyım.
saol canım ne guzel evdesin :)) benim şuan için işi bırakma gibi bi durumum yok maalesef sen şanslısın ne guzel :)))

aynı şeyleri bende düşünüyorum sezeryanda hepsi toptan olacak ama normal doğumda 2 3 kez agrı sıkıntı çekeriz gibime geliyor.bide zaten sıkıntılı bi gebelik geçiriyoruz normal olup ta riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum ben bir keresinde zor doğuma girmiştim de amaaan normal hiç istemiyorum...bakalım ALLAH TAN HAYIRLISI

ohh ne guzel canım rabbim tüm hayallerimizi gerçekleştirmeyi nasip etsin :)))

Aynen o durumda oldugumda koca bi marulu yıkayıp tek başıma bitiriyorum:) hamilelgimde en çok tukettigim sey heralde. Bebis de dogunca cok sevecek.

Bende kahvaltı yapmak istiyorum hep. ama dr. çokta iyi bir şey değil biliyorsun dedi. iyi de sağlıklı çeşitli beslenmeye kalksam 2 kaşık zor atıyorum ağzıma.

al bendende o kadar esracim evde olmayi çok isterdim su an

insallah son ayindan önce rapor yazar doktorun, su an bile çok yorucu ise gelip gitmek..

Allah razi olsun canim, cok sukur iyiyiz biz..
Sen nasilsin ne var ne yok? Bitirdin mi kizinin cicilerini yikayip ütülemeyi??

Bizde iyiyiz canım şükür. Dün bebeğimi gördüm daha iyi oldum.

Hazırlıklarımız bebek adına bitti, sadece çanta hazırlanacak.

Ev temizliği vs. ilerleyen zamanlarda derken günler geçecek inş.

Kıyamam sana Allah yardımcın olsun canım, az kaldı sabret.

Mesajını okuyunca işe geri dönmemek adına ne kadar isabetli bir karar verdiğimi düşündüm.

Sende biraz daha sabret sık dişini.

Çalışmak hamileyken gerçekten çok zor ilk hamileliğimden biliyordum, bulantılardan kışın arabanın camı açık titreyerek işe giderdim.

Son zamanlarımda da adımlarım gitmezdi resmen.

Bebek doğduktan sonra da ne yedi ne içti nasıl geçti günü gibi düşünceler insanı yormaya başlıyor.

Çalışsan bir dert çalışmasan ayrı bir dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…