- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.041
aaa benim doktorum şuanda bende ona gidiyorum mükemmel biridir levent beyCanim ben ilk dogumumu cuneyt evrukede yaptim simdi Orta doguda levent toksoze dogumumu yaptiracam ins ablam levent beyde yapti cok memnun kaldi
ortadoğu da selçuk gürbüz de çok iyi ona.gidecektim fakat evime yakın olduğu için suan özel Medline hast selçuk.doğan a gidiyorum memnunum.aaa benim doktorum şuanda bende ona gidiyorum mükemmel biridir levent bey
bende ikisi arasında kalmıştım ama levent beyden vazgeçemedim şimdilik çok güveniyorum onaortadoğu da selçuk gürbüz de çok iyi ona.gidecektim fakat evime yakın olduğu için suan özel Medline hast selçuk.doğan a gidiyorum memnunum.
Çok güzeller tatlim güle güle kullansın miniginnn:)Merhaba anneler
Yine çarşamba yine benim cıvıl günüm
Bu kez annecim olmayınca yanimda tutacak kimsem de yoktu abartısız tam 2 saatte ancak gittim kasayakararsizliktan elime alıp alıp elemekten...
İste son olarak alıp ciktiklarim
Canim Selcuk dogana da 2 arkadasim dogum yaptirdi cok memnun kaldilar ablam da levent toksozde dogum yapti sezeryan ama 2 gunde ayaga kalkti ben de?ondan levent beye gidiyorumortadoğu da selçuk gürbüz de çok iyi ona.gidecektim fakat evime yakın olduğu için suan özel Medline hast selçuk.doğan a gidiyorum memnunum.
Ben de 15 tatilde gittim iste canim artik dogum iznine ayrilinca gidecem hem prof olmus diyorlar kapısında yazmiyo ama tecrubeli oldugu kesinaaa benim doktorum şuanda bende ona gidiyorum mükemmel biridir levent bey
Canim farabide mehmet bardakciya gidiyorum sen kime gidiyosunSen de suçlusun ozamansöyle kocana mesafeyi koydursun sana
canım biz seninle konuşmuşmuyduk? Bende konyadayım hangi doktora gidiyosun?
Güle güle giydir canım inşallah bebişine,sağlıklı günlerde.Merhaba anneler
Bu kez annecim olmayınca yanimda tutacak kimsem de yoktu abartısız tam 2 saatte ancak gittim kasayakararsizliktan elime alıp alıp elemekten...
bi çok tanıdığım ona gitti hala da gidiyoşar hepsi gayet memnunlardı.baya tecrübeli canımBen de 15 tatilde gittim iste canim artik dogum iznine ayrilinca gidecem hem prof olmus diyorlar kapısında yazmiyo ama tecrubeli oldugu kesin
Herkese merhaba..
Bikaç gündür giremedim, ara ara takip etmeye calıştım ama tam bakamadım umarım herkes iyidir.
Pazartesi şeker yükleme sonucum yüksek çıkmştı, bugün 100 mg.la tekrarlandı ve gene yüksek çıktı,
Doktorum diyetle halletmeye calışalım yoksa ilaç tedavisine geceriz dedi. Korkulacak bişey yok dedi.
Bugün bide tekrar ayrıntılı ultrasonla baktı.
800 gr.olmuş kızımkıpır kıpırdı, gayet sağlıklı görünüyor dedi.
Ama bağırsaklarında minik bi parlaklık görüldü,
Ayrıca bi böbreğinde yine küçük bi genişleme görüldü.
Doktorum hiç olumsuz seyler söylemese de ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.
Biliyosunuz 2 kaybım var ve bu hamileliğimi kan sulandırıcı iğne ve coraspinle yürütüyorum.
Benim için bu haftalara gelmek bile hayalken gerçek oldu, tek amacım bundan sonrasını da tamamlayıp sağlıkla dünyaya getirebilmek bu sefer.
Ama suan bunları yazarken bile ağlıyorum, korktum çünkü net.te okuduklarımdan falan,
ne yapayım, ne düşüneyim hiç ama hiç bilmiyorum...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm? ben solgarın omega 3 ünü almaya karar verdim de eczacıya sordum en iyisi bu dedi kullanan arkadaslar kaçlık olanı kullanıyorsunuz 700,950 ve 1000lik var hangisini almalıyım birde hergün kullanıyor musunuz balık yiyemiyorum vicdan azabı hissediyorum en azından 2-3 günde 1 bu ilacı alırım dedim yardımcı olursanız sevinirim
Güle güle giysin kuzucukun,hayırlı, olsun. Çok güzelmiş hepsiMerhaba anneler
tamam canım peki ilacın kaçlık dediğim gibi 3 çeşidi var hangisi acaba bi bakabilir misin rica etsem?canım benimde doktorum onu almamı istemişti, günde bir tane alıyorum yemekle beraber.
ve en az haftada bir kez balık yiyorum.
Canım bol bol su iç. Günde 3litre falan. Üzülme inşallah birşey olmaz kuzunabugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledimoralim bozuldu
Canim üzülme...bugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledimoralim bozuldu
cnm doğuma kadar tüm rahatsızlıkların düzelme ihtimali var..rabbim çok büyyük biz bilemeyiz..belki olmayacak birşey için şimdiden üzülmek anlamsız..allaha isyan olur..her zamanki gibi napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor herşey :)Herkese merhaba..
Bikaç gündür giremedim, ara ara takip etmeye calıştım ama tam bakamadım umarım herkes iyidir.
Pazartesi şeker yükleme sonucum yüksek çıkmştı, bugün 100 mg.la tekrarlandı ve gene yüksek çıktı,
Doktorum diyetle halletmeye calışalım yoksa ilaç tedavisine geceriz dedi. Korkulacak bişey yok dedi.
Bugün bide tekrar ayrıntılı ultrasonla baktı.
800 gr.olmuş kızımkıpır kıpırdı, gayet sağlıklı görünüyor dedi.
Ama bağırsaklarında minik bi parlaklık görüldü,
Ayrıca bi böbreğinde yine küçük bi genişleme görüldü.
Doktorum hiç olumsuz seyler söylemese de ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum.
Biliyosunuz 2 kaybım var ve bu hamileliğimi kan sulandırıcı iğne ve coraspinle yürütüyorum.
Benim için bu haftalara gelmek bile hayalken gerçek oldu, tek amacım bundan sonrasını da tamamlayıp sağlıkla dünyaya getirebilmek bu sefer.
Ama suan bunları yazarken bile ağlıyorum, korktum çünkü net.te okuduklarımdan falan,
ne yapayım, ne düşüneyim hiç ama hiç bilmiyorum...
ahh pofudukcum..evlenince insanın dünyası değişiyor işte..ben de annem geldiğinde annemle olmanın tadını çıkarmayıp habire kocamı düşündüğüm için kendimi mahcup hissetmiştim hep..nankör evlat gibi oldumİyi akşamlar kızımın teyzeleri ve kankileri heheh :)
inanır mısınız annemle babamın evinde olmama rağmen kendi evimde hissetmiyorum bir yanım eksik gibi kociş yokken.
Annemleri de çok seviyorum, özlüyorum ama işte çok farklı bir şeymiş evlilik. Şimdi gün sayıyorum 4 gün kaldı 3 gün kaldı diye. Sonra üzülüyorum annemler beni bu kadar özlüyor görmek istiyor ben böyle hissediyorum diye. Bir garip oldum yani.
cnm hergün kullan..ihmal etme..hem kendin hem bebek için önemli..iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm? ben solgarın omega 3 ünü almaya karar verdim de eczacıya sordum en iyisi bu dedi kullanan arkadaslar kaçlık olanı kullanıyorsunuz 700,950 ve 1000lik var hangisini almalıyım birde hergün kullanıyor musunuz balık yiyemiyorum vicdan azabı hissediyorum en azından 2-3 günde 1 bu ilacı alırım dedim yardımcı olursanız sevinirim
Aynen canım. Suçlu gibi hissediyorum gitmek istediğim için. İlk geldiğim gün babam üzgün gibi duruyorsun bişeyin mi var demişti mesela. Anlıyorlar onlar da rahat olmadığımı herhâlde içime ağırlık gibi çöküyor çok üzülüyorum ama elimde değil. Ay ağlayasım geldi.cnm doğuma kadar tüm rahatsızlıkların düzelme ihtimali var..rabbim çok büyyük biz bilemeyiz..belki olmayacak birşey için şimdiden üzülmek anlamsız..allaha isyan olur..her zamanki gibi napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor herşey :)
ahh pofudukcum..evlenince insanın dünyası değişiyor işte..ben de annem geldiğinde annemle olmanın tadını çıkarmayıp habire kocamı düşündüğüm için kendimi mahcup hissetmiştim hep..nankör evlat gibi oldum(
cnm hergün kullan..ihmal etme..hem kendin hem bebek için önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?