2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çilekli turtam ve arifa aynen dediğiniz gibi ama çok canımı acıtıyor.
İlk sinemada başladı ondan sonra devam etti.Doktorumu aradım gel bakaım dedi baktı sorun görünmüyor sesten hzursuz olmuştur dedi Magnezyum verdi azaldı ama devam ediyor sanki rahmime elektrik çarpıyor gibi

Fuat'a giden ve doğum yapan çok arkadaşım oldu, hepsi çok memnun kaldılar. Ben de düşünmüştüm gitmeyi ama hastahene ve imkanlar olarak medicana ağır bastı.
Benimde bi arkadaşım Fuat'ı övdü, bikaç kişi Hikmet beyi övdü, açıkçası ben hastanedenziyade doktora bakıyorum, yoğun bakım ünitesi sadece başkentte varmış, Allah korusun bi durum olursa da sevkederler , înş bi sıkıntı olmaz da. Senin doktoru. Nası canım? Türkan mı dedin?

Narin Türkmen, çok memnunum, gayet bilgili, İstanbul Doğum akademisi ile çalışıyor ve keşkesiz doğum uyguluyor, normal doğumda özellikle çok iyi.

Farabide de var canim yenidogan yogun bakim gerci hastaneyle ilgili olumsuzluklar duydum ama Mehmet bardakci cok gguleryuzlu cogu arkadasim ona dogumunu yaptirdi hicbir sikinti yasamadilar

Bence de bi sorun degldir hatta simdi bana yine oldu ayaklari rahim agzina yakin durdugu icin oraya tekme atiyor pozisyonunu degistirince geciyor merak etme insallah sorun degildir

canım allah yardımcın olsun inşallah, lütfen moralini yüksek tut, moral bozukluğu bebeği çok kötü etkiliyormuş..
Allahım hepimizin bebeklerine vede bizlere sağlık, şifa versin..

Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim, içim rahatladı olumlu seyler okumak...
1 günde 3 olumsuz sey duyunca dünyam başıma yıkıldı sanki, çünkü nazlı kızımı çok seviyorum, kokusunu içime cekiceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Söz verdim kendime daha sakin olup üzülmemek için, umarım başarırım..

Hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşalım inşallah kuzularımıza...

Kızlar uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca çok zorlanıyorum kasıklarım taş gibi kalıyor, bu kasılmadan mı, bebekten dolayı mı anlıyamıyorum, bilgisi veya fikri olan var mı? sizlerde de oluyor mu?hızlı yürüyünce de oluyor.

Canim cok gecmis olsun. Saglicakla kavusursun insallah bebisine. Sen moralini yuksek tut, iyi dusun bebegin icin canim

Bendede oluyor ya kalmak eziyet resmen hertarafim agriyo . canim dusun ben uzanirken kapi caliyor ben agir vasita gibi yerimden kalkip yetisene kadar kapidaki geri gidiyor

Canim ne kadar oldu boyle. Eltin neden gelmedi ki. Onemli bir isi mi var

ayy aynı beni anlatmışsın masa başı işim olduğu için sürekli oturuyorum kalkıncada kasıklarımda bir gerilme hissediyorum yürükende oluyor normalde pek takmazdım ama tedirgin oluyorum son zamanlarda...

Bence de bi sorun degldir hatta simdi bana yine oldu ayaklari rahim agzina yakin durdugu icin oraya tekme atiyor pozisyonunu degistirince geciyor merak etme insallah sorun degildir

çok teşekkürler :)

bu arada 25+4 iken 875 gramdı iyi mi sizce

cnm bendede cok oluyo sabit durmaktan kaynaklı kasılma olduğunu düşünmüyorum hızlı hareketede dikkat edelim inşlh sorunsuz geçiririz bu dönemleri

cnm bendede cok oluyo sabit durmaktan kaynaklı kasılma olduğunu düşünmüyorum hızlı hareketede dikkat edelim inşlh sorunsuz geçiririz bu dönemleri

Aynen biraz oturup ya da yatıp kalkınca resmen yürüyemiyorum sonra biraz düzeliyor

bende senin gibiyim cnm daha hiiç bişi almadım. bi almaya başlasam kendımı durduramıcam ama startı vermedım daha 10 gun sonra odasını siparis edicem ve kıyafet alımına da başlıcam inş..
Odasını hayırlısıyla nisan başı gibi almayı düşünüyorum odayı sipariş edersem
Çok tatlı ve güzeller, iyi günlerde giysin inş, ufaklık
Aminn çok teşekkür ederim..

ben bel agrisindan sabaha kadar uyuyamiyorum ne yapcagimi sasirdim 3 ay goxumde buyuyor artk biran once dogrmak istyrm dayanamnmyrm ogluma biran once cik diyrm snra uzlyrm pskolejm boxuldu
Canım vallahi bende ayniyim,şuanda bile otururken 1 dk ayni pozisyonda oturamiyorum,hemen belim agriyor,zaten erken Doğum riskim var,kasılmalar,sancılar,evden biyere cikamamalar dengem bozuldu iyice,zaman durdu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…