- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.161
Benimde bi arkadaşım Fuat'ı övdü, bikaç kişi Hikmet beyi övdü, açıkçası ben hastanedenziyade doktora bakıyorum, yoğun bakım ünitesi sadece başkentte varmış, Allah korusun bi durum olursa da sevkederler , înş bi sıkıntı olmaz da. Senin doktoru. Nası canım? Türkan mı dedin?Fuat'a giden ve doğum yapan çok arkadaşım oldu, hepsi çok memnun kaldılar. Ben de düşünmüştüm gitmeyi ama hastahene ve imkanlar olarak medicana ağır bastı.
Farabide de var canim yenidogan yogun bakim gerci hastaneyle ilgili olumsuzluklar duydum ama Mehmet bardakci cok gguleryuzlu cogu arkadasim ona dogumunu yaptirdi hicbir sikinti yasamadilarBenimde bi arkadaşım Fuat'ı övdü, bikaç kişi Hikmet beyi övdü, açıkçası ben hastanedenziyade doktora bakıyorum, yoğun bakım ünitesi sadece başkentte varmış, Allah korusun bi durum olursa da sevkederler , înş bi sıkıntı olmaz da. Senin doktoru. Nası canım? Türkan mı dedin?
Bence de bi sorun degldir hatta simdi bana yine oldu ayaklari rahim agzina yakin durdugu icin oraya tekme atiyor pozisyonunu degistirince geciyor merak etme insallah sorun degildirçilekli turtam ve arifa aynen dediğiniz gibi ama çok canımı acıtıyor.
İlk sinemada başladı ondan sonra devam etti.Doktorumu aradım gel bakaım dedi baktı sorun görünmüyor sesten hzursuz olmuştur dedi Magnezyum verdi azaldı ama devam ediyor sanki rahmime elektrik çarpıyor gibi
Canim öncelikle netten hiç bir şey okuma olur mu, doktorun ne derse ona göre hareket et ...
Anladığım kadarıyla doktorun korkulacak birseyin olmadığıni söylüyor lütfen ona güven, moralini yüksek tut..
Kızına sağlıkla kavuşacaksin insaAllah canim , ama telaş edip hem kendini hem kızını uzme e mi..
Canım ilk önce kendini topla ve üzülme lütfen. Ve Rabbime tevekkül et gerisini ona bırak bol bol dua et,stres yapma bebeğinde etkilenmesin.Bana 21.haftada ayrıntılı da bağırsaklarında parlaklık var dedi doktor riskli gebelik uzmanıydı, ileriki haftalarda kaybolma ihtimali çok yuksek dedi.tabiki insanin içini kemiriyo ama Rabbim sagliklica kucagimiza almayı nasip etsin.Etrafımda bağırsak parlaklığı sonra kaybolan,böbrek sorunu sonra kaybolan hamilelerde vardı, çok şükür ki dua edip dusunmemeye çalışıyorum.İnşallah seninkide,benimki de tüm sorun olanların ki de düzelir canım.üzme kendini.
Moralini yüksek tut canım,sen ağlama üzülme ki bebeğin de huzursuz olmasın. Allah'ım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.İki meleğin de nurlar,güzellikler içinde yatsın.Kendini toparla,sıkı bir diyetle başa çıkarsın bu şeker sorunuyla inanıyorum.Bak ne güzel tosuncuk olmuş güzel kızın,bağırsak,böbrek problemlerinin çoğu doğum dan önce düzeliyor.Hep okuyoruz burada,bana da böbrek sorunu var dedi.Üzülmedim mi tabi üzüldüm,ama inanıyorum hepimizin yavruları sağlıkla doğacak.Güçlü ol sen güzel anne,yavrunun bir tek buna ihtiyacı var şuan.Birde senin sınırsız sevgine..
Canim organlardaki parlaklik ve bobreklerdeki buyume bir kac arkadasta olmustu. Ilerleyen haftalarda buyuk ihtimal kayboluyor demislerdi. Internete bence hic bakma. Hep en kotusu yaziyor cunku. Kulak agrisi yaziyorsun mesela. Beyinde ur sebep olabilir yazabiliyor. Doktoruna guven, icin rahat degilse hala baska bir doktora gorun. Seker benim bir tanidigimda da cikmisti. Siki takiple inan onun da ustesinden gelirsin. Kendine guven
canım allah yardımcın olsun inşallah, lütfen moralini yüksek tut, moral bozukluğu bebeği çok kötü etkiliyormuş..
Allahım hepimizin bebeklerine vede bizlere sağlık, şifa versin..
cnm doğuma kadar tüm rahatsızlıkların düzelme ihtimali var..rabbim çok büyyük biz bilemeyiz..belki olmayacak birşey için şimdiden üzülmek anlamsız..allaha isyan olur..her zamanki gibi napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor herşey :).
Üzme kendini canım bebeğin de etkilenir biliyosun. Net.te her okuduğunu da dikkate alma. Doktora bşy sormuştum ordaki çoğu şey çöp bilgi onları çok okumayın dedi bana.Doktorun da korkulacak bşy olmadığını söylemiş bak. Bol bol dua et. Herşey yoluna girecek inşallah.içini ferah tut
Canim cok gecmis olsun. Saglicakla kavusursun insallah bebisine. Sen moralini yuksek tut, iyi dusun bebegin icin canimGünaydın kızlar
dun aksamdan sabaha kadar sag tarafimda kaburgalarimdan kasigima dogru hafif hafif agrim oldu dr.la konustum istersen gel düşük onleyici igne yapalm dedi devam ederse gelirim dedim ama gece tekrarlayinca sabah giderim dedim birde o gun biraz fazla yormustum kendimi ondan olabilir diye düşündüm. Simdi hastanedeyim alttan usg ile rahime bakti genişlik tam sınırda dedi tekerlikli sandalyeyle odaya çıkardılar yatis yaptimasla ayaga kalkmicaksin dedi.ayrıca böbreklerden ultrasona gircem surekli enfeksiyon geciriyrm diye.uzun uzun yazdm sizinde boyle agrilariniz olursa ihmal etmeyin diye! Bnm hic bir sorunum yoktu bu nerden çıktı anlamadm sonuclara gore karar vericez dedi dr.tam net konuşmadık henüz.nolur dualrinizi eksik etmeyin, bebegime bisey olmasın. Allah kimselerede boyle stresler yasatmasin.yavrularimizi saglikla kucagimiza alalım ins.aglamktan gözlerim yaniyor artık
Bendede oluyor ya kalmak eziyet resmen hertarafim agriyo . canim dusun ben uzanirken kapi caliyor ben agir vasita gibi yerimden kalkip yetisene kadar kapidaki geri gidiyorKızlar uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca çok zorlanıyorum kasıklarım taş gibi kalıyor, bu kasılmadan mı, bebekten dolayı mı anlıyamıyorum, bilgisi veya fikri olan var mı? sizlerde de oluyor mu?hızlı yürüyünce de oluyor.
Canim ne kadar oldu boyle. Eltin neden gelmedi ki. Onemli bir isi mi varSelam kizlar,eltimin oglu tum geceyi burnumdan getirdi butun gece kustu durdu evde ne yorgan falan varsa hepsini kirlettibutun gece uyuyamadim nolur bana dua edin de annesi gele bilsin cocugunu da alsin artik cok yoruldum tam uyuya kaliyorum aglamasina uyaniyorum biktim artik lutfen dua edin bana yarin cocugunu alsin gotursun
1 ay oldu canim ya gelmek istiyor fakat hep evraklarinda bir sorun cikiyor insallah yarin gelir de kurtulurum ben yoruldum artikCanim ne kadar oldu boyle. Eltin neden gelmedi ki. Onemli bir isi mi var
ayy aynı beni anlatmışsın masa başı işim olduğu için sürekli oturuyorum kalkıncada kasıklarımda bir gerilme hissediyorum yürükende oluyor normalde pek takmazdım ama tedirgin oluyorum son zamanlarda...Kızlar uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca çok zorlanıyorum kasıklarım taş gibi kalıyor, bu kasılmadan mı, bebekten dolayı mı anlıyamıyorum, bilgisi veya fikri olan var mı? sizlerde de oluyor mu?hızlı yürüyünce de oluyor.
Bence de bi sorun degldir hatta simdi bana yine oldu ayaklari rahim agzina yakin durdugu icin oraya tekme atiyor pozisyonunu degistirince geciyor merak etme insallah sorun degildir
cnm bendede cok oluyo sabit durmaktan kaynaklı kasılma olduğunu düşünmüyorum hızlı hareketede dikkat edelim inşlh sorunsuz geçiririz bu dönemleriKızlar uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca çok zorlanıyorum kasıklarım taş gibi kalıyor, bu kasılmadan mı, bebekten dolayı mı anlıyamıyorum, bilgisi veya fikri olan var mı? sizlerde de oluyor mu?hızlı yürüyünce de oluyor.
cnm bendede cok oluyo sabit durmaktan kaynaklı kasılma olduğunu düşünmüyorum hızlı hareketede dikkat edelim inşlh sorunsuz geçiririz bu dönemleri
Gayet iyi masallahçok teşekkürler :)
bu arada 25+4 iken 875 gramdı iyi mi sizce
Odasını hayırlısıyla nisan başı gibi almayı düşünüyorum odayı sipariş edersembende senin gibiyim cnm daha hiiç bişi almadım. bi almaya başlasam kendımı durduramıcam ama startı vermedım daha 10 gun sonra odasını siparis edicem ve kıyafet alımına da başlıcam inş..
Aminn çok teşekkür ederim..Çok tatlı ve güzeller, iyi günlerde giysin inş, ufaklık
Canım vallahi bende ayniyim,şuanda bile otururken 1 dk ayni pozisyonda oturamiyorum,hemen belim agriyor,zaten erken Doğum riskim var,kasılmalar,sancılar,evden biyere cikamamalar dengem bozuldu iyice,zaman durdu sanki.ben bel agrisindan sabaha kadar uyuyamiyorum ne yapcagimi sasirdim 3 ay goxumde buyuyor artk biran once dogrmak istyrm dayanamnmyrm ogluma biran once cik diyrm snra uzlyrm pskolejm boxuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?