- 25 Aralık 2013
- 961
- 940
- 158
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.181
Ahhhh canım halen sende mi o çocuk, Allah yardimcin olsun ya çok zor.İki caninla kendi çocuğun değil ki katlanabilesin,bide o kadar is çıktı sana.İnşallah annesi gelir alır canım yaaa.Selam kizlar,eltimin oglu tum geceyi burnumdan getirdi butun gece kustu durdu evde ne yorgan falan varsa hepsini kirlettibutun gece uyuyamadim nolur bana dua edin de annesi gele bilsin cocugunu da alsin artik cok yoruldum tam uyuya kaliyorum aglamasina uyaniyorum biktim artik lutfen dua edin bana yarin cocugunu alsin gotursun
Cok sag ol canim aynen dedigin gibi katlanamiyorum artik insallah yarin gelir alirAhhhh canım halen sende mi o çocuk, Allah yardimcin olsun ya çok zor.İki caninla kendi çocuğun değil ki katlanabilesin,bide o kadar is çıktı sana.İnşallah annesi gelir alır canım yaaa.
Rabbim yardimcin olsun canım arkadasim. Bebisimizi de saglikla kucagina almayi nasip etsinSağolun kizlar yazdıklarınızla destek oldunuz bana.serum, iğneler fln yatiyrm simdilik.wcye bile kalkimicakmisim.bekliyorum bakalim.Allah hhayırlısini nasip etsin inş. Tekrar yazarm gelişmeleri
Arkadaşlar ben oda takımını aldım ayrıca park beşiğini ve hastane çıkışlarını birtakım kıyafetlerini :)
aranızda benim kadar aceleci olan varmı:)
Bende de var aynı durum derste ayaga kalkmadan oturmussam hem agrim oluyor hem tas gibi oluyorKızlar uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca çok zorlanıyorum kasıklarım taş gibi kalıyor, bu kasılmadan mı, bebekten dolayı mı anlıyamıyorum, bilgisi veya fikri olan var mı? sizlerde de oluyor mu?hızlı yürüyünce de oluyor.
Benimde park yatağı ve göğüs ucu kremiyle,göğüs pedlerim kaldı önümüzdeki hafta sipariş vericem inşallah.herseyimiz bitti çok sukur.Arkadaşlar ben oda takımını aldım ayrıca park beşiğini ve hastane çıkışlarını birtakım kıyafetlerini :)
Tekrar Merhaba kızlar ve destekleriniz için tekrar Teşekkürler.
Sonuclarim çıktı bnm böbreklerde büyüme varmiS, Ağrılarım gecene kadar burdaymisim.bebis icinde erken dogum riskine karşı yeni haplar ve haftada 1 uygulanacak igne tedavisine basliyoruz.
ayaga kalkmama yasağı 36.haftaya kadar devam edicek.ailemde uzakta bi taraftan evde bana yardımcı olcak birini bulmaya calisiyorum. Antalyada yasiyrm durumu biliyosunuz buralarda taniginiz, bildiginiz varsa bana yardımcı olucak sevinirim.Allah hepinizden razi olsun burda oldugum icin birkez daha mutlu oldum.sevgiler...
Cok guzel masallah ...24+6iken 891 gramdik doktr cok iyi maşallah dwmistiçok teşekkürler :)
bu arada 25+4 iken 875 gramdı iyi mi sizce
Arkadaşlar ben oda takımını aldım ayrıca park beşiğini ve hastane çıkışlarını birtakım kıyafetlerini :)
Ufff o tuvalet isiSelam arkadaşlar nasılsınız?
Bugün biraz iş yaptım yeni vakit bulabildim.
Bebişleriniz nasıl?
Benim kızım bazen aşağılara öyle bir tekme atıyor ki ben kendimi wc ye zor atıyorum sizde de oluyor mu?
tuvalet isi bende de cok fena her yerde sıkısyrum yaSelam arkadaşlar nasılsınız?
Bebişleriniz nasıl?
Benim kızım bazen aşağılara öyle bir tekme atıyor ki ben kendimi wc ye zor atıyorum sizde de oluyor mu?
Geçmiş olsun canım. Inşallah tedaviyle en sağlıklı şekilde alacaksın bebeğini kucağına.antalyada olan ya da tanidiklari olan arkadaşlar mutlaka yardım edecektir.Tekrar Merhaba kızlar ve destekleriniz için tekrar Teşekkürler.
Sonuclarim çıktı bnm böbreklerde büyüme varmiS, Ağrılarım gecene kadar burdaymisim.bebis icinde erken dogum riskine karşı yeni haplar ve haftada 1 uygulanacak igne tedavisine basliyoruz.
ayaga kalkmama yasağı 36.haftaya kadar devam edicek.ailemde uzakta bi taraftan evde bana yardımcı olcak birini bulmaya calisiyorum. Antalyada yasiyrm durumu biliyosunuz buralarda taniginiz, bildiginiz varsa bana yardımcı olucak sevinirim.Allah hepinizden razi olsun burda oldugum icin birkez daha mutlu oldum.sevgiler...
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Bebişleriniz nasıl?
Canım ayağa kalkamamak,yatmak nasil zordur iyi bilirim ama herşey bebislerimiz için.Çok sukurki durumun hemen farkedildi,ilaçlarını ihmal etme sakın, inşallah herşey dahada iyiye gidicek.Keşke oralarda tanıdığım olsa ama yok maalesef.Rabbim yardımcı olsun senin ve hepimizin.Tekrar Merhaba kızlar ve destekleriniz için tekrar Teşekkürler.
Saol cnm düşünmen yeter annm gelck ins.o da yegenime bakiyor annesi çalışıyor. Artik bn birini bbulana kadar idare ediceklerAllah yardimcin olsun arkadasim Rabbim sifa ve kolayliklar versin insallah..
keske yakin olsaydik kör topal birbirimizi idare ederdikinsallah yardimci cikacak birilerini bulursun, ailenden kimse gelemiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?