2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Allah yardımcın olsun canım.

Saol cnm düşünmen yeter annm gelck ins.o da yegenime bakiyor annesi çalışıyor. Artik bn birini bbulana kadar idare edicekler

anladim canim, insallah herkes için orta bi yol bulunurda sag salim atlatirsiniz bugünleri...
yatmak zorunda kalmadim hiç, düsünmek bile istemiyorum Allah bol sabir versin sana, dua etmekten baska bisey yapamiyorum

Benimde park yatağı ve göğüs ucu kremiyle,göğüs pedlerim kaldı önümüzdeki hafta sipariş vericem inşallah.herseyimiz bitti çok sukur.
göğüs pedi hangisini düşünüyosun cnm burda bazı arkadaşlar yara yapıyo daha çok dediler bende kararsız kaldım ama gerekli diyede düşünüyorum dün chicconun jelli göğüs pedini gördüm bi mağazada hoşuma gitti ama kararsızım

Kızlar dün geceden beri bebeğimi hiç hissetmiyorum.normalde okadar hareketleydi ki.cok korkuyorum

Hemen panik olma canım.

Sarımsak vs. tükettiysen anne karnındaki bebeği uyuturmuş.

Tatlı birşeyler ye gör bak nasıl hareket edecek.

hosgeldin canimm
olmaz mi ya, daha yeni tuvaletten cikmisken bi tekmesiyle sanki 1 saattir zor tutuyormusum gibi kosturuyorum

Off rahatladım valla sadece bende oluyor sanıyordum.

Bazen 5. dk. aralıklarla gittiğim bile oluyor.

Hemen panik olma canım.

Sarımsak vs. tükettiysen anne karnındaki bebeği uyuturmuş.

Tatlı birşeyler ye gör bak nasıl hareket edecek.
Yemedim sarımsak..meyve suyu içtim hareketlenir diye ama tık yok. Cumartesi gidebilirim doktora da.kac dakkadir konuşuyorum hadi kızım diye gobegimi sarsiyorum ama yok

Arkadaşlar merhaba :) ben geç farkettim bu topluluğu :) bebek alışverişini tamamlayan var mı? Ben henüz hiç birşey almadım. Park yatak konusunda araştırma yapan ya da alan varsa yardımcı olabilir mi lütfenn ...

Dinledim canım elim göbeğimde hep zaten. Hiç böyle olmamisti

bosuna endiseleniyorsun canim ya, bi günü bi günlerini tutmuyor ki, benimkide çok hareketlidir ama 2 gün hissetmedigimi biliyorum.. durusu kötü denk gelmistir senin hissetmeni engelliyordur tatli ye uzan bekle bakalim napicak.. benimki bazen sütede tepki veriyor süt iç dene birde..

Ya arkadaslar gobegimin dört parmak asagiaina agri girip giidiyor. Sabah da vardi hala oluyor. Normaldir dedik de devam edince.. Hic olmazdi. Ne yapayim ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…