2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende de ne bulantı ne bir şişlilk sadece merdiven filan çıkınca çok yoruluyorum o kadar...bende üzülmeyeyim o zaman :):):)

kızlar ben iki gün önce bebeğin kalp atışlarını duydum ama dr kesenin etrafında üç yerde kanama alanı var dedi bende de dışa vuran birşey yok ama kanama alanlarını gösterdi ultrasnda bebekten büyüktü nerdeyse üçü de böyle olan varmı hiç aranızda hani bu kanamalar olmasa daha iyi filan dedi bende korktum biraz

Ççok fazla yemiyorum aslında şekerle de çok aram yok .işimden dolayı çok hareketsiz kalıoym ya
ekmeği kısamıyorum belki de

aslında şekerli tüketmiyorum ya çok hareketsizim ben onun büyük etkisi olabilir.
bende bundan sonra uzak durayım özellikle akşamları sadece çorba ve salata yiyim
sonra çok zor olur kilo vermem

KIZLAR YA BEN ÇOK KİLO ALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREK.
22 HAFTALIK HAMİLEYİM VE 7 KİLO ALDIM
cnm ben de ilk hamileligimde aynen senin gibiydim, karnim da cok cikmisti utancimdan herkese 2 ay onde soyluyodum hamileligimi. aynen ikk 4 ay 6-7 kilo, 6 ayind sonunda 10 kilo almistim. doguma kadar 30u bulurum heralde diyodum. ama sonra karnim buyudukce mideme baski artti, istahim kesildi ve doguma kadar sadece 2 kilo daha aldim ama bebegim aynen buyumeye devam etti. yani 12 kiloyla tamamladim. bundan sonra biraz daha dikkat etmeye calis bastan cok kilo alinca vucut biraz durduruyo sanki kendini

İÇİMİ RAHATLATTIN CNM YA ÇOK TŞK EDERİM DAHA DİKKATLİ YEMEYE ÇALIŞICAM BUNDAN SONRA UMARIM BENMKİ DE SENİN GİBİ OLUR.

Günaydın kızlar çok kötüyüm kanamam oldu dün gece drumu aradım gidip hemen proluton depot vurundum sabahda dr gittim bebeğim iyi çok şükür kalp atımı var rahim ağzıda kapalı ama kanıyo rahim iğneyi her hafta vurunucaksın dinleniceksin dedi rapor aldım ewdeyim yatıyorum dua edin lütfen bişey olmasın

KORKMA CNM BENM DE KANAMAM OLMUŞTU İĞNE VURDUM SONRA DURDU AMA İZİN ALDIM İŞ YERİNDEN BOL BOL DİNLENDM SENDE ÖYLE YAP.HİÇ KÖTÜ DÜŞÜNME

BU TARZ ŞEYLER İÇİN ERKEN DEĞİLMİ DAHA DOKTOR BANA FOLİĞE DEVAM DEDİ

sago
sagol canım ya bilgilendirme için elevit malesef oyle

canım benim değil ama arkadaşımın hamileliğinde iç kanamaları vardı. çok dinlendi. bir iki gun hastanede yattı şimdi bir yaşında kızı var

selam kızlar bir hafta daha bitti. iki haftadır temizlik felan hiç yapamadım. önce sinuzitten bir hafta raporluydum yattım sonra kahverengi akıntı sebebiyle yattım. şimdi işten geldim artık evi supurmem lazım...az az temizlik yapayım bari. siz ev işlerini yapabiliyor musunuz ben cok halsizim midem de kötü. ancak işten gelip oğlumu alıp eve geçiyorum az onunla oynuyorum sonra pilim bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…