2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar okuduğum kadarıyla burada yazan birçok kişinin kahverengi akıntısı olmuş benimde oldu pregestan kullanıyorum vajinadan inşallah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.

kahverengi akıntın varmış canım senin sürekli uzanman lazım...temizlik beklesin 2 gün. bebeğinden önemli mi?

geçmiş olsun canım benim de üstümde bir üşengeçlik var sorma gitsin hiçbirşey yapasım gelmiyor.1 haftadır dışarda yiyoruz ilk gün misafirim geldi annemi çağırdım herşeyi o hazırladı ikinci gün eşim yoktu ben ekmek arası yaptım 3.gün anneme gittik yemeğe dün kv deye gittik yemeğe bugün eşim yok ekmek arası tamamdır :)

Herkese gunaydin bayanlar bende oksururken yada hapsirirken bos bulununca karnima kasiklRima cok agri giriyo noyle olan varmi
bende de oluyor hatta akşam tv izlerken kahkaha attım birden kasığıma ağrı saplandı kasık ağrıları bu dönemde normal canım...
Dualarım tüm bu durumda olan arkadaşlarım için Allah yardımcınız olsun sonuna kadar güzel haberlerle birlikte olalım inşallah...
bazı gün çok enerjik bazı gün çok miskin oluyorum yerimden kalkmak istemiyorum... ev işlerini hepsini birden yapmıyorum doktorum ilk aylarda kendini fazla zorlama ilk 3 aydan sonra spor yürüyüş falan söylicem onları yapacaksın dedi. kendini çok zorlamadan azar azar yap işlerini... şimdiden kolay gelsin... bende bilgisayarın başından kalkabilirsem süpürge yapıcam

herkese hayırlı cumalar... günahların af, duaların kabul olması dileğiyle...

ilk hamileleği olanlar kızlar 3. aydan itibaren karın çatlakları için önlem alın . ya yağ yada kremler kullanın...
aldığım ürünleri detaylı olarak paylaştım sabunum herşeyim rolonum dahil sebamed oldu şampuan bitkisel olana geçtim down under ve lierac çatlak kremi bide sebamed çatlak kremi aldım

kayısı çekirdeği yağı ve badem yağı ile takviye yapıcam

arkadaşalr herşey ama herşeyiniz doğal olsun ben makyaj yamıyorum ama benim makyaj ürünlerim the balm marka kaç senedir allıktan herşeyden memnunum katkısız

parfümüm yves rocher

ben bunlara çok dikkat ediyordum hamiş kalınca vücuduma da dikkat etmeye başladım

Bnde yazdigini facedeki gruplarda paylastim. En azindan insan sagligi icin vesile olmus olalim. Domuz yaglarini sokmayalim vucutlarimiza

Cook gecmis olsun cnm. Allah yardim eder sonucta bebegin saglikli. ins hersey yolunda gider.dua et ve iyi seyler dusun

Hepinize teşekkür ederim sabahtan beri yatıyorum bakalım inşallah olmaz bidaha 1 hafta raporluyum sonra yine işe gidicem sanırım biraz fazla yoruluyorum

ilk hamileleği olanlar kızlar 3. aydan itibaren karın çatlakları için önlem alın . ya yağ yada kremler kullanın...

Canım benim ilk hamileliğim nerde satılır bu yağlar veya kremler, hangilerine güvenebiliriz?

Hepinize teşekkür ederim sabahtan beri yatıyorum bakalım inşallah olmaz bidaha 1 hafta raporluyum sonra yine işe gidicem sanırım biraz fazla yoruluyorum

Gizemcim çok geçmiş olsun canım evham yapma Allahın izni ile birşey olmaz

N nahdax cım inşallah benimde olumlu sonuçlanır ama ben hiç istirahat alamadım dr a sordum şimdilik işe git ilerde zaten kullanmak zorunda kalabilirsin dedi umarım problem olmaz
countryrose cum bende liearac aldım arkadaşlarım lieractan çok memdu doğumdan sonrada kullanmak gerekio sadece birde meyveleri sebzeleri kabuklarını soymadan yiyeceksem sirkeli suda bekletiyorum tarım ilaçları suyla çıkmıyor çünkü...

Arkadaşlar sayfa o kadar çok birikmiş ki 2 gündür ölüyorum resmen durup dururken gözlerimden u akıyor göz kapaklarım yanıyor bademciklerim şişti burnum tıkalı hem üşüyorum hem terliyorum o kadar kötü oldum ki öksürmekten ciğerlerim sökülecek. dün gece hastande kaldım öğleden önce eve geldim , önce oluyordu ama hamileyken daha zormuş başım çatlıyor resmennn. dua edin bir anönce geçsinn.

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine

Kızlar biliyorsunuz ki hasta olmamak önemli şu sıralar ilaç da alamayız o yüzden sarımsak doğal antibiyotık bizim için nnimet..
ben her akşam buyuk dişse 1 küçükse 2 diş sarımsağı 3'e bölüp hap gibi yutuyorum aklınıza geldikçe sizde yapabılırsınız..

Derincim hamileleikte bir zararı yok değilmi sarımsağın eminsin?

serpilcim geçmiş olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…