- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.461
offf cok uzun su ilk üç ay cok yorucu oluyor 4. aydan sonra rahatlıyor insan ama 7. ay tekrar baslıyoryok canım ağır değil masa başı 6 gibi çıkıyorum.
ben canım. ama şu en düşük nikoyini olanlardan o da günde 3 tane falan en fazlaKızlar sigara içen var mı aramızda ?
kahverengi akıntın varmış canım senin sürekli uzanman lazım...temizlik beklesin 2 gün. bebeğinden önemli mi?selam kızlar bir hafta daha bitti. iki haftadır temizlik felan hiç yapamadım. önce sinuzitten bir hafta raporluydum yattım sonra kahverengi akıntı sebebiyle yattım. şimdi işten geldim artık evi supurmem lazım...az az temizlik yapayım bari. siz ev işlerini yapabiliyor musunuz ben cok halsizim midem de kötü. ancak işten gelip oğlumu alıp eve geçiyorum az onunla oynuyorum sonra pilim bitiyor
selam kızlar bir hafta daha bitti. iki haftadır temizlik felan hiç yapamadım. önce sinuzitten bir hafta raporluydum yattım sonra kahverengi akıntı sebebiyle yattım. şimdi işten geldim artık evi supurmem lazım...az az temizlik yapayım bari. siz ev işlerini yapabiliyor musunuz ben cok halsizim midem de kötü. ancak işten gelip oğlumu alıp eve geçiyorum az onunla oynuyorum sonra pilim bitiyor
bende de oluyor hatta akşam tv izlerken kahkaha attım birden kasığıma ağrı saplandı kasık ağrıları bu dönemde normal canım...Herkese gunaydin bayanlar bende oksururken yada hapsirirken bos bulununca karnima kasiklRima cok agri giriyo noyle olan varmi
Dualarım tüm bu durumda olan arkadaşlarım için Allah yardımcınız olsun sonuna kadar güzel haberlerle birlikte olalım inşallah...Günaydın kızlar çok kötüyüm kanamam oldu dün gece drumu aradım gidip hemen proluton depot vurundum sabahda dr gittim bebeğim iyi çok şükür kalp atımı var rahim ağzıda kapalı ama kanıyo rahim iğneyi her hafta vurunucaksın dinleniceksin dedi rapor aldım ewdeyim yatıyorum dua edin lütfen bişey olmasın
bazı gün çok enerjikselam kızlar bir hafta daha bitti. iki haftadır temizlik felan hiç yapamadım. önce sinuzitten bir hafta raporluydum yattım sonra kahverengi akıntı sebebiyle yattım. şimdi işten geldim artık evi supurmem lazım...az az temizlik yapayım bari. siz ev işlerini yapabiliyor musunuz ben cok halsizim midem de kötü. ancak işten gelip oğlumu alıp eve geçiyorum az onunla oynuyorum sonra pilim bitiyor
aldığım ürünleri detaylı olarak paylaştım sabunum herşeyim rolonum dahil sebamed oldu şampuan bitkisel olana geçtim down under ve lierac çatlak kremi bide sebamed çatlak kremi aldımilk hamileleği olanlar kızlar 3. aydan itibaren karın çatlakları için önlem alın . ya yağ yada kremler kullanın...
Bnde yazdigini facedeki gruplarda paylastim. En azindan insan sagligi icin vesile olmus olalim. Domuz yaglarini sokmayalim vucutlarimizaArkadaşlar çok önemli dikkatlice okuyun!!!!!
Elevit in içeriği hakkında BAYER ilaç firması yetkilileri ile görüştüm.Hamile olguğumu elevit kullandığımı ve internette ilaç hakkında domuzdan elde edilen katkılar içerdiği hakkında bilgi okuduğumu söyledim.Firma yetkilisi biz tüketicileri doğru bilgilendirmekle yükümlü olduğunu ve ilacın içeriğindedi E vitaminin domuzdan elde edildiğini söyledi.Ama ilaç yapımı sırasında bazı kimyasallar ile koku ve tadının değişime uğradıgını , bizler ve bebeklerimiz için sağlıklı olduğunu söyledi.
Ama müslümanlıkta yenilmemesi ve domuzdan elde edilen ürünleri kullanmak konusunda hassasiyetimi söyledimde,'' Kullanıp kullanmamak sizin hür iradenize kalmış'' dedi.
Dr u arayıp baska hangi vitamini kullanabilirim diye soracağım.
Buradan bizi bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.İsimleri aklımda olmadıgı için yazamadım.
Cook gecmis olsun cnm. Allah yardim eder sonucta bebegin saglikli. ins hersey yolunda gider.dua et ve iyi seyler dusunGünaydın kızlar çok kötüyüm kanamam oldu dün gece drumu aradım gidip hemen proluton depot vurundum sabahda dr gittim bebeğim iyi çok şükür kalp atımı var rahim ağzıda kapalı ama kanıyo rahim iğneyi her hafta vurunucaksın dinleniceksin dedi rapor aldım ewdeyim yatıyorum dua edin lütfen bişey olmasın
ben canım. ama şu en düşük nikoyini olanlardan o da günde 3 tane falan en fazla
ilk hamileleği olanlar kızlar 3. aydan itibaren karın çatlakları için önlem alın . ya yağ yada kremler kullanın...
Hepinize teşekkür ederim sabahtan beri yatıyorum bakalım inşallah olmaz bidaha 1 hafta raporluyum sonra yine işe gidicem sanırım biraz fazla yoruluyorum
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendineArkadaşlar sayfa o kadar çok birikmiş ki 2 gündür ölüyorum resmen durup dururken gözlerimden u akıyor göz kapaklarım yanıyor bademciklerim şişti burnum tıkalı hem üşüyorum hem terliyorum o kadar kötü oldum ki öksürmekten ciğerlerim sökülecek. dün gece hastande kaldım öğleden önce eve geldim , önce oluyordu ama hamileyken daha zormuş başım çatlıyor resmennn.dua edin bir anönce geçsinn.
Kızlar biliyorsunuz ki hasta olmamak önemli şu sıralar ilaç da alamayız o yüzden sarımsak doğal antibiyotık bizim için nnimet..
ben her akşam buyuk dişse 1 küçükse 2 diş sarımsağı 3'e bölüp hap gibi yutuyorum aklınıza geldikçe sizde yapabılırsınız..
Arkadaşlar sayfa o kadar çok birikmiş ki 2 gündür ölüyorum resmen durup dururken gözlerimden u akıyor göz kapaklarım yanıyor bademciklerim şişti burnum tıkalı hem üşüyorum hem terliyorum o kadar kötü oldum ki öksürmekten ciğerlerim sökülecek. dün gece hastande kaldım öğleden önce eve geldim , önce oluyordu ama hamileyken daha zormuş başım çatlıyor resmennn.dua edin bir anönce geçsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?