- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.421
inşaala hiç bir sorun çıkmaz canım. o dünyalara bedel pıt pıt seslerini dyarsınız bugün inş.benim dr ilişki yasak şimdilik dedi bugün 5 de kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız da rahatlarız dua edin bize kızlar
ilk gebeliğin sanırım senin cnm ondan her ağrı en ufak bi değişiklik korkutuyor en azından benim ilkinde ben öyleydim ama şimdi biraz daha sakinim vücut hamileliğe hazırlanıyor rahim büyümeye çalışıyor ondan dolayıda rahim kasları geriliyor bu da bacak ağrısı kasık ağrısı yapar allahtan hepimiz için hayırlısıDünde benim mide ağrısı bulantı çoktu bugün allaha şükür onlar geçti ama bacagm geçmedi
Ben biraz balık etliyim, doktorum ilk kontrolümüzde(5 hafta) en fazla 10 kilo alacagımı söyledi. Hazır hiçbir gıda, makarna, pilav, beyaz ekmek vs yemememi söyledi. Ben zaten yemiyorum da, o yine de uyardı. Boyum 1.70, kilom 71. Ben az önce tartıldım 70'e düşmüşüm... Ben kilo vereyim bebiş alsın. Sen de uzak dur şekerli gıdalardan arkadaşım. Tabi sen daha iyi biliyosundur kendi bünyeni. Sonradan kilo vermen kolay olacaksa...KIZLAR YA BEN ÇOK KİLO ALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREK.
22 HAFTALIK HAMİLEYİM VE 7 KİLO ALDIM
ne yiyorsun ya da ne kadar yiyorsun bunlar önemli cnm ama diyetisyen kontrolüne girersen onlar hem senin hem bebek için yemek gerekenleri liste yaparlar kilonda kontrol altında kalır hamilelik şekeri var mı oda aşırı kilo almana neden olur bide yürüyüş yapabilirsin vitamin takviyesi kullanıyorsan yemeğini minimuma kadar azaltabilirsinde yani sen kendini anlatmadan sana kimse yardımcı olamaz benceKIZLAR YA BEN ÇOK KİLO ALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREK.
22 HAFTALIK HAMİLEYİM VE 7 KİLO ALDIM
canım vinalac immunitum var o da çok ii bir multıvitamin. araştır istrsenArkadaşlar çok önemli dikkatlice okuyun!!!!!
Elevit in içeriği hakkında BAYER ilaç firması yetkilileri ile görüştüm.Hamile olguğumu elevit kullandığımı ve internette ilaç hakkında domuzdan elde edilen katkılar içerdiği hakkında bilgi okuduğumu söyledim.Firma yetkilisi biz tüketicileri doğru bilgilendirmekle yükümlü olduğunu ve ilacın içeriğindedi E vitaminin domuzdan elde edildiğini söyledi.Ama ilaç yapımı sırasında bazı kimyasallar ile koku ve tadının değişime uğradıgını , bizler ve bebeklerimiz için sağlıklı olduğunu söyledi.
Ama müslümanlıkta yenilmemesi ve domuzdan elde edilen ürünleri kullanmak konusunda hassasiyetimi söyledimde,'' Kullanıp kullanmamak sizin hür iradenize kalmış'' dedi.
Dr u arayıp baska hangi vitamini kullanabilirim diye soracağım.
Buradan bizi bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.İsimleri aklımda olmadıgı için yazamadım.
Derinsuuu sağol canım onada bir bakayım olmadı Decavite devam ederim.Teşekkür ederim bilgi için:))))canım vinalac immunitum var o da çok ii bir multıvitamin. araştır istrsen
doktora göre 5. hafta içindeydim. karından ultrasonla kese görüldü, 4,5 haftalık falan demişti. ama benim regl dönemime göre hesaplama yaplırsa aslında 7 haftalık falandım. geç döllenmedir herhalde diyordum. doktor da başka bi şey demedi.(bi de özel hastane doktoru ama azından cımbızla laf alınıyor kadının) ama bi tuhaflık vardı. kesenin boyutuna göre hesap yapılırsa 4,5 haftalık falansın dedi, ama karın ultrasonu 6. haftalıkkken görülürmüş. ne biliyim bi tutarsızlık vardı bende sanırım. kese görüldükten iki gün sonra kahverengi akıntım geldi, bir gün bekledim geçmedi, doktoru aradım, gel dedi. karından baktı kese görünmedi, vajinadan baktı aşağıya kaymıştı yeri ve şekli de garipleşmişti, boyut olarak da küçülmüştü, emin olalım diye kan testinde beta baktırdı, beta 1200 küsür çıktı. betanın gerilemesi kimyasal hamilelik, yani bir nevi düşük demekmiş. sağlıksız bir gebelikmiş ve vücut fark edip yok etmiş. tuvalete çıktığımda da dürekli parçalar geliyor zaten. kızlar çok hayale kapılmıştım ama Allah'ın takdiri ve eminim benim için hayırlı olan böyleydi diyip duruma alışmaya ve yeni umutlar için kaderime razı olmaya başladım.anneye sıkı tutunmayan ve hatalı döllenmeler ilk haftalarda kendini temzizlermiş. yani bu da bir hayır diye düşünmek lazım. ama yine de böyle tecrübeler yaşamasın kimse (desem de doğanın doğalı böyle % 25 böyle sonlanabiliyormuş gebelikler) bunları tabi doktorumdan değil. arkadaşlarımdan ve internet sitelerinden öğrendim. gudubet bir doktora düştüm, son kontrolü de yaptırıcam zaten bi daha uğramam o hastaneye.
ben iyiyim. daha mikemmel, kusursuz, hatasız, bomba gibi bir döllenme ile aranıza yeniden katılaceğim inşallah.
Herkese gunaydin bayanlar bende oksururken yada hapsirirken bos bulununca karnima kasiklRima cok agri giriyo noyle olan varmi
Kızlar merhabalar bende çok yazamasam da gün gün takip ediyorum sizi, gıyabında az çok tanır oldum hepinizi..
bizde iki gün önce kesmizi gördük yolk oluşmuş ucundada miniğim vardı kalbı yanıp sönüyor allahıma şükürler olsun.
hayirli olsun canim cok sevindk
O yogunluktan bende de var..aksam olsada bi gitsek evimize..is yerinde cok stresliyim..bunun bebegime yansimasindan korkuyorumkızlar bugün belim ağrıyo sağ kasığıma doğru da bir ağrı var ayrıca orada dolgunluk hissediyorum kesenin olduğu yer olabilir akşam olsada eve gidip yatsammmmmm bugün çok yoğunum.
bende düşüğe neden oluyor diye biliyorum hatta iş yerinde ıhlamurun içine koyardık biz ama hamilelikde kullanılmamalı diye duydum bende o yüzden kullanmıyoruz artıkbacilarim dun esim zencefil almaya gitti esim hamile o yuzden aliyorum demis. Adam hamileyse veremem kusura bakmayin cok zararli hamileler icin demisbende esimle inatlastim bi sayfada hamile bayan tavsiye etti iyi geliyormus dedim oda tekrar netten bakti gercektende dusuge sebep oldugu icin zararli tavsiye edilmez yaziyordu. Hangisi dogru hangisi yanlis bilinmez ama onun yerine baska seyler aldik onlari denicez ihlamur kus burnu felan. Ve bu arada kusmalarim siklasmaya basladi malum donem geliyor sanirim rabbim hepimize guc kuvvet dayanma sabri versin
Günaydin kizlaaar....
Internetim yoktu 3 4 gündür....
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Bizde bugun 8 haftalik olduk :) cok sükür
Bulanti agri hic biseyim yok.
Lutfen belirtisi olmiyanlar hemen korkuya kapilmasin. Sevinmek yerine uzulmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?