2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar çok önemli dikkatlice okuyun!!!!!

Elevit in içeriği hakkında BAYER ilaç firması yetkilileri ile görüştüm.Hamile olguğumu elevit kullandığımı ve internette ilaç hakkında domuzdan elde edilen katkılar içerdiği hakkında bilgi okuduğumu söyledim.Firma yetkilisi biz tüketicileri doğru bilgilendirmekle yükümlü olduğunu ve ilacın içeriğindedi E vitaminin domuzdan elde edildiğini söyledi.Ama ilaç yapımı sırasında bazı kimyasallar ile koku ve tadının değişime uğradıgını , bizler ve bebeklerimiz için sağlıklı olduğunu söyledi.

Ama müslümanlıkta yenilmemesi ve domuzdan elde edilen ürünleri kullanmak konusunda hassasiyetimi söyledimde,'' Kullanıp kullanmamak sizin hür iradenize kalmış'' dedi.
Dr u arayıp baska hangi vitamini kullanabilirim diye soracağım.

Buradan bizi bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.İsimleri aklımda olmadıgı için yazamadım.

Dünde benim mide ağrısı bulantı çoktu bugün allaha şükür onlar geçti ama bacagm geçmedi
ilk gebeliğin sanırım senin cnm ondan her ağrı en ufak bi değişiklik korkutuyor en azından benim ilkinde ben öyleydim ama şimdi biraz daha sakinim vücut hamileliğe hazırlanıyor rahim büyümeye çalışıyor ondan dolayıda rahim kasları geriliyor bu da bacak ağrısı kasık ağrısı yapar allahtan hepimiz için hayırlısı

KIZLAR YA BEN ÇOK KİLO ALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREK.
22 HAFTALIK HAMİLEYİM VE 7 KİLO ALDIM

Ben biraz balık etliyim, doktorum ilk kontrolümüzde(5 hafta) en fazla 10 kilo alacagımı söyledi. Hazır hiçbir gıda, makarna, pilav, beyaz ekmek vs yemememi söyledi. Ben zaten yemiyorum da, o yine de uyardı. Boyum 1.70, kilom 71. Ben az önce tartıldım 70'e düşmüşüm... Ben kilo vereyim bebiş alsın. Sen de uzak dur şekerli gıdalardan arkadaşım. Tabi sen daha iyi biliyosundur kendi bünyeni. Sonradan kilo vermen kolay olacaksa...

ne yiyorsun ya da ne kadar yiyorsun bunlar önemli cnm ama diyetisyen kontrolüne girersen onlar hem senin hem bebek için yemek gerekenleri liste yaparlar kilonda kontrol altında kalır hamilelik şekeri var mı oda aşırı kilo almana neden olur bide yürüyüş yapabilirsin vitamin takviyesi kullanıyorsan yemeğini minimuma kadar azaltabilirsinde yani sen kendini anlatmadan sana kimse yardımcı olamaz bence

canım vinalac immunitum var o da çok ii bir multıvitamin. araştır istrsen

bacilarim dun esim zencefil almaya gitti esim hamile o yuzden aliyorum demis. Adam hamileyse veremem kusura bakmayin cok zararli hamileler icin demis bende esimle inatlastim bi sayfada hamile bayan tavsiye etti iyi geliyormus dedim oda tekrar netten bakti gercektende dusuge sebep oldugu icin zararli tavsiye edilmez yaziyordu. Hangisi dogru hangisi yanlis bilinmez ama onun yerine baska seyler aldik onlari denicez ihlamur kus burnu felan. Ve bu arada kusmalarim siklasmaya basladi malum donem geliyor sanirim rabbim hepimize guc kuvvet dayanma sabri versin

canım kimyasalda kese görünmüyor ben yaşadım 3 ay öncesinde değerim 120 den 60 a düştü iki günde sonra sıfırladı zaten seninkisi büyük ihtimalle düşük inşallah tekrarı olmaz canım bi dahakini rabbim sana bağışlasın.

kızlar bugün belim ağrıyo sağ kasığıma doğru da bir ağrı var ayrıca orada dolgunluk hissediyorum kesenin olduğu yer olabilir akşam olsada eve gidip yatsammmmmm bugün çok yoğunum.

kızlar bugün belim ağrıyo sağ kasığıma doğru da bir ağrı var ayrıca orada dolgunluk hissediyorum kesenin olduğu yer olabilir akşam olsada eve gidip yatsammmmmm bugün çok yoğunum.
O yogunluktan bende de var..aksam olsada bi gitsek evimize..is yerinde cok stresliyim..bunun bebegime yansimasindan korkuyorum

bende düşüğe neden oluyor diye biliyorum hatta iş yerinde ıhlamurun içine koyardık biz ama hamilelikde kullanılmamalı diye duydum bende o yüzden kullanmıyoruz artık

Günaydin kizlaaar....
Internetim yoktu 3 4 gündür....
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Bizde bugun 8 haftalik olduk :) cok sükür
Bulanti agri hic biseyim yok.
Lutfen belirtisi olmiyanlar hemen korkuya kapilmasin. Sevinmek yerine uzulmeyin :)

Kız maşallah de söyleme hiçbirşeyim yok diye tü tü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…