2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Derincim hamileleikte bir zararı yok değilmi sarımsağın eminsin?

canım sarımsağı abartmadıkça 1 diş yemenin bi zararı olmaz. sarımsak bağışılk sistemini güçlendiriyor ancak tansiyon düşürme etkisi de var.
abartmadıkça problem olcağını sanmam cnmm.

BU TARZ ŞEYLER İÇİN ERKEN DEĞİLMİ DAHA DOKTOR BANA FOLİĞE DEVAM DEDİ

sago

sagol canım ya bilgilendirme için elevit malesef oyle

ilk hamileleği olanlar kızlar 3. aydan itibaren karın çatlakları için önlem alın . ya yağ yada kremler kullanın...

kızlar okuduğum kadarıyla burada yazan birçok kişinin kahverengi akıntısı olmuş benimde oldu pregestan kullanıyorum vajinadan inşallah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.

Bnde yazdigini facedeki gruplarda paylastim. En azindan insan sagligi icin vesile olmus olalim. Domuz yaglarini sokmayalim vucutlarimiza

wasilisa benim ilk hamileliğimde kanama alanlarım vardı dr her gittiğimde gösteriyordu.1 aydan fazla kanamam oldu.Tabi ilk günler fazla diğer günler lekelenme gibi.Ama şimdi çok şükür 19 aylık oğlum var.Kanama alanları tehlikeli ama kanaman olmadıkca sorun olmaz diye düşünüyorum.Dikkat et kendine

gizemss 3. ayın bitimeine kadar her hafta iğneyi vurul ihmal etme bebeği koruyor.Bende ilk hamileliğimde hem progestan iğne hemde proluton depot vuruluyordum.Popişim delik deşik olmuştu.Ama şimdi dünyalar tatlısı bir oğlum var onun için herşeye değer.Çok geçmiş olsun

countryrose; ben önceki hamileliğimde hamile kalmadan 1 ay önce elevite başlamıştım.9 ay boyunca da sürekli hergün kullanmıştım.İçeriğini bilmeden kullandığım için Allah affeder İnşallah.Ama dr. hamile kaldığımız andan itibaren vitamin depolarımızın azaldığını,bağışıklığımızı desteklemek için vitamin içmemizi öneriyor.İlle elevit demedi ama.

nahdax rica ederim yararım olduysa ne mutlu bana.Çatlaklar için önceki hamileliğimde hergün badem yağı kullandım.Ama karnımda birsürü çatlak var.Sanırım olacaksa önüne gecilmiyor:)

lucystar bende kahverengi akıntıları olanları okuyunca şok oldum.Hemen hemen hepimizin oldu gibi.Demek ki akıntı olup kanama olmadığı sürece çok tehlikesi yok gibi.Progestana devam:)İnşallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi dediğin gibi.

denizyıldızı çok iyi yapmışsın ellerine sağlık.Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar faydalı olur sanırım bu bilgi.En azından vicdanen

Çook teşekkür ederim bende hergün hap gibi yutucam koku yapmaz umarım

H Haktan1503 dışa vuran herhangi bi kanama yok inşallah sadece içeride kalır onlar progestana devam sabah akşam :):)
inşallah budefaa bende senin gibi alırım miniğimi kucağıma

Çook teşekkür ederim bende hergün hap gibi yutucam koku yapmaz umarım

ama bolup yut butunu vcut butun olanı bütün olarak atıyormuş dışarı hiç faydası olmuyormuş... koku yok çok az yapıyor yatarken yutuyorum ben. yada yaptığım salatalara doğruyorum çorbaya bazen. sarımsağı zaten çok severim. abartmadan yemenın zarrı olmaz faydası olur sarımsak mucizevi bir şey. enfeksyon için birebir.

yok sakıncası cnm bende ilk hamileliğimde çok tüketiyordum kızımda 2 yaşını geçti şimdi oda 1 yaşından beri sarımsağı seviyor ve ben özellikle kışın az da olsa veriyorum hasta olmasını engelliyor bence ki daha hiç hasta olmadı desem yeridir

saol cnmm bende yiyorum bazen unutuyorum yataktan kalkıp yıyıp yatıyorum ilaç gibi davranıyorum ona..:)
ama başkasına ye demek sorumluluk almak insanı düşündürüuor senın bu tecrüben de çok ii oldu cnm saolasın
ben geçen bebeğimi enfeksyon geçirdiimden dolayı yanlış tedavı durumundan kaybettim doktor hatası..
ama şimdik hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum

Cook gecmis olsun, acil sifalar

İşte bunu söyledğin çok iyi oldu çok teşekkür ederim..

çok üzüldüm canım ama hamilelikde kullanılan antibiyotikler var ben ilk hamileliğimde sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğumdan kullanmıştım ama ne yalan söyleyeyim hiç geçmedi malesef inşallah bunda olmaz çünkü aylar geçince doğum sancısı gibi sancı yapıyordu ben normal doğum yaptım ama onun sancısı bile o kadar sıkıntılı değildi bide doğum sancısını çekince bi kaç saat sonra bebeğine kavuşacağının fikri allahın sabrımızı arttırmasına neden oluyor sanırım

canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Gunaydin arkadaslar..ben de ilk gunler gece bi kac kez lavobya cikiyodum..ama suan yok..acaba psikolojik mi..bide suan bebeklerimiz hemen hemen 5, -6 haftalik..acaba onlar bizi hissediyor mu..duygularimizdan etkileniyor mu

cnm bebeklerimizin anne karnında nasıl etkilendiklerine dair bir yazı yollasam okurmusun...
öyle ki bir örnek ...
bir adam öz babasını öldürüyor büyüdüğünde... sebep yok görünüyor... ama okuyun bakalım kızlar sebep neymiş...

http://books.google.com.tr/books?id=w28tAwAAQBAJ&pg=PT8&lpg=PT9&ots=RIAcy_4g2k&focus=viewport&dq=moraes dr bilincalti&hl=tr&output=html_text

link bu cnm.... 3 sayfa kadar devam et... çok faydalı...

kızlar vakit ayırıp okuyun bakın bebek daha anne karnına düştüğü andan itibaren herşeyi duyuyor biliyor... herşey bilinçaltında duruyor .... çok önemli bir araştırma...
bebeklerimiz neler yaşıyor şu an ve ileride ne tür sorunlara nasıl tepkiler verecekler...

cnm bende sordum doktoruma sadece ıhlamur dedi... bitki çayaları yasak...

cnm bildiğim kadarıyla sarmısak tansiyonu dengeliyor...
sarmısağı hatırlattıgın için tşk ederim :)

Kizlar gittim.doktora kalp atislarini duyduk..sat a gore 4gun kucukmus..progestan verdi ..problem olmadigini soyledi..leke degil kanama olursa problem dedi..1ay sonra cagirdi
hadi hayırlısı bakalım......
gözün aydın cnm:)
banimkide sat a göre 3 gün ufakmış ...
43 günlüktü sata göre gittigimde tam 40 dedi doktorum...
kan idrar tahlilleri yapılmadı mı?

Üçüncü gebeliğim cnm ama yinede korkuyorum işte ilklere örnek olmam gerekirken ben oram ağrıyo buram ağrıyo diyorum :)

Selam kızlar.

Benim gibi sürekli bulantı çeken ve günde 4-5 defa kusan var mı?

Ağlamak istiyorum.

ben canım. ama şu en düşük nikoyini olanlardan o da günde 3 tane falan en fazla

Ya o kadar canım çekiyorki zorluyorum kendimi cumadan beri içmiyorum aslında ama insan zor sabrediyor

kızlar slm :)
sigaranın vucutta bıraktıklarını temizleyen bir link ve video atıcam...
fellik fellk arıyorum bir haftadır ama yok ...
bi bulursam varyaaa bu tereyi :)

http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2012/08/sigaradan-zarar-goren-akcigerlerimizi.html

ben doktoruma özellikle sordum...
yeşillik yiyebilirmiyim diye..
istediğin kadar ye ama çok iyi yıka dedi...
sizde danışın doktorunuza eğer onay verirse başlayın derim kızlar...

Doktorum (ik bebeğim 9+2 düşüktü) Aralık ayında 7 yaşına girecek bir kızım var) düşük yapan anne adaylarına genelde ilk 3 ay herşey yolunda da olsa ilişki önermiyorum dedi.

Hoş önersede yapacak gücüm yok. Mide bulantılarım, kusmalarım insan gibi yaşamamı engelliyor, ilişkisi şurada dursun.

ilac neden kullanmıyosun ben de cok kotuydum doktorum ılac yazdı cok sukur durdu bulantılarım doktorunla konus ,boyle duydugun bıtkılerı falan en azından bu donemde kullanmanı tavsıye etmıyorum sonucta onemlı olan bebek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…