- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.481
Derincim hamileleikte bir zararı yok değilmi sarımsağın eminsin?
bende de ne bulantı ne bir şişlilk sadece merdiven filan çıkınca çok yoruluyorum o kadar...bende üzülmeyeyim o zaman :):):)
kızlar ben iki gün önce bebeğin kalp atışlarını duydum ama dr kesenin etrafında üç yerde kanama alanı var dedi bende de dışa vuran birşey yok ama kanama alanlarını gösterdi ultrasnda bebekten büyüktü nerdeyse üçü de böyle olan varmı hiç aranızda hani bu kanamalar olmasa daha iyi filan dedi bende korktum biraz
Günaydın kızlar çok kötüyüm kanamam oldu dün gece drumu aradım gidip hemen proluton depot vurundum sabahda dr gittim bebeğim iyi çok şükür kalp atımı var rahim ağzıda kapalı ama kanıyo rahim iğneyi her hafta vurunucaksın dinleniceksin dedi rapor aldım ewdeyim yatıyorum dua edin lütfen bişey olmasın
BU TARZ ŞEYLER İÇİN ERKEN DEĞİLMİ DAHA DOKTOR BANA FOLİĞE DEVAM DEDİ
sago
sagol canım ya bilgilendirme için elevit malesef oyle
ilk hamileleği olanlar kızlar 3. aydan itibaren karın çatlakları için önlem alın . ya yağ yada kremler kullanın...
kızlar okuduğum kadarıyla burada yazan birçok kişinin kahverengi akıntısı olmuş benimde oldu pregestan kullanıyorum vajinadan inşallah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.
Bnde yazdigini facedeki gruplarda paylastim. En azindan insan sagligi icin vesile olmus olalim. Domuz yaglarini sokmayalim vucutlarimiza
sağol canımben sordum dr uma öksürmenin hiçbir sakıncası olmaz dedi bana.
canım sarımsağı abartmadıkça 1 diş yemenin bi zararı olmaz. sarımsak bağışılk sistemini güçlendiriyor ancak tansiyon düşürme etkisi de var.
abartmadıkça problem olcağını sanmam cnmm.
Çook teşekkür ederim bende hergün hap gibi yutucam koku yapmaz umarım
yok sakıncası cnm bende ilk hamileliğimde çok tüketiyordum kızımda 2 yaşını geçti şimdi oda 1 yaşından beri sarımsağı seviyor ve ben özellikle kışın az da olsa veriyorum hasta olmasını engelliyor bence ki daha hiç hasta olmadı desem yeridircanım sarımsağı abartmadıkça 1 diş yemenin bi zararı olmaz. sarımsak bağışılk sistemini güçlendiriyor ancak tansiyon düşürme etkisi de var.
yok sakıncası cnm bende ilk hamileliğimde çok tüketiyordum kızımda 2 yaşını geçti şimdi oda 1 yaşından beri sarımsağı seviyor ve ben özellikle kışın az da olsa veriyorum hasta olmasını engelliyor bence ki daha hiç hasta olmadı desem yeridir
Cook gecmis olsun, acil sifalarArkadaşlar sayfa o kadar çok birikmiş ki 2 gündür ölüyorum resmen durup dururken gözlerimden u akıyor göz kapaklarım yanıyor bademciklerim şişti burnum tıkalı hem üşüyorum hem terliyorum o kadar kötü oldum ki öksürmekten ciğerlerim sökülecek. dün gece hastande kaldım öğleden önce eve geldim , önce oluyordu ama hamileyken daha zormuş başım çatlıyor resmennn.dua edin bir anönce geçsinn.
ama bolup yut butunu vcut butun olanı bütün olarak atıyormuş dışarı hiç faydası olmuyormuş... koku yok çok az yapıyor yatarken yutuyorum ben. yada yaptığım salatalara doğruyorum çorbaya bazen. sarımsağı zaten çok severim. abartmadan yemenın zarrı olmaz faydası olur sarımsak mucizevi bir şey. enfeksyon için birebir.
çok üzüldüm canım ama hamilelikde kullanılan antibiyotikler var ben ilk hamileliğimde sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğumdan kullanmıştım ama ne yalan söyleyeyim hiç geçmedi malesef inşallah bunda olmaz çünkü aylar geçince doğum sancısı gibi sancı yapıyordu ben normal doğum yaptım ama onun sancısı bile o kadar sıkıntılı değildi bide doğum sancısını çekince bi kaç saat sonra bebeğine kavuşacağının fikri allahın sabrımızı arttırmasına neden oluyor sanırımsaol cnmm bende yiyorum bazen unutuyorum yataktan kalkıp yıyıp yatıyorum ilaç gibi davranıyorum ona..:)
ama başkasına ye demek sorumluluk almak insanı düşündürüuor senın bu tecrüben de çok ii oldu cnm saolasın
ben geçen bebeğimi enfeksyon geçirdiimden dolayı yanlış tedavı durumundan kaybettim doktor hatası..
ama şimdik hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Arkadaşlar sayfa o kadar çok birikmiş ki 2 gündür ölüyorum resmen durup dururken gözlerimden u akıyor göz kapaklarım yanıyor bademciklerim şişti burnum tıkalı hem üşüyorum hem terliyorum o kadar kötü oldum ki öksürmekten ciğerlerim sökülecek. dün gece hastande kaldım öğleden önce eve geldim , önce oluyordu ama hamileyken daha zormuş başım çatlıyor resmennn.dua edin bir anönce geçsinn.
Gunaydin arkadaslar..ben de ilk gunler gece bi kac kez lavobya cikiyodum..ama suan yok..acaba psikolojik mi..bide suan bebeklerimiz hemen hemen 5, -6 haftalik..acaba onlar bizi hissediyor mu..duygularimizdan etkileniyor mu
cnm bende sordum doktoruma sadece ıhlamur dedi... bitki çayaları yasak...bacilarim dun esim zencefil almaya gitti esim hamile o yuzden aliyorum demis. Adam hamileyse veremem kusura bakmayin cok zararli hamileler icin demisbende esimle inatlastim bi sayfada hamile bayan tavsiye etti iyi geliyormus dedim oda tekrar netten bakti gercektende dusuge sebep oldugu icin zararli tavsiye edilmez yaziyordu. Hangisi dogru hangisi yanlis bilinmez ama onun yerine baska seyler aldik onlari denicez ihlamur kus burnu felan. Ve bu arada kusmalarim siklasmaya basladi malum donem geliyor sanirim rabbim hepimize guc kuvvet dayanma sabri versin
cnm bildiğim kadarıyla sarmısak tansiyonu dengeliyor...canım sarımsağı abartmadıkça 1 diş yemenin bi zararı olmaz. sarımsak bağışılk sistemini güçlendiriyor ancak tansiyon düşürme etkisi de var.
hadi hayırlısı bakalım......Kizlar gittim.doktora kalp atislarini duyduk..sat a gore 4gun kucukmus..progestan verdi ..problem olmadigini soyledi..leke degil kanama olursa problem dedi..1ay sonra cagirdi
Üçüncü gebeliğim cnm ama yinede korkuyorum işte ilklere örnek olmam gerekirken ben oram ağrıyo buram ağrıyo diyorum :)ilk gebeliğin sanırım senin cnm ondan her ağrı en ufak bi değişiklik korkutuyor en azından benim ilkinde ben öyleydim ama şimdi biraz daha sakinim vücut hamileliğe hazırlanıyor rahim büyümeye çalışıyor ondan dolayıda rahim kasları geriliyor bu da bacak ağrısı kasık ağrısı yapar allahtan hepimiz için hayırlısı
ben canım. ama şu en düşük nikoyini olanlardan o da günde 3 tane falan en fazla
Ya o kadar canım çekiyorki zorluyorum kendimi cumadan beri içmiyorum aslında ama insan zor sabrediyor
ilac neden kullanmıyosun ben de cok kotuydum doktorum ılac yazdı cok sukur durdu bulantılarım doktorunla konus ,boyle duydugun bıtkılerı falan en azından bu donemde kullanmanı tavsıye etmıyorum sonucta onemlı olan bebek canımbacilarim dun esim zencefil almaya gitti esim hamile o yuzden aliyorum demis. Adam hamileyse veremem kusura bakmayin cok zararli hamileler icin demisbende esimle inatlastim bi sayfada hamile bayan tavsiye etti iyi geliyormus dedim oda tekrar netten bakti gercektende duoooopsuge sebep oldugu icin zararli tavsiye edilmez yaziyordu. Hangisi dogru hangisi yanlis bilinmez ama onun yerine baska seyler aldik onlari denicez ihlamur kus burnu felan. Ve bu arada kusmalarim siklasmaya basladi malum donem geliyor sanirim rabbim hepimize guc kuvvet dayanma sabri versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?