2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kanaması olan arkadaşlar inşallah iyi sonuçlar alırlar benim de kablık problemim biraz azaldı

Ay maşallah kendine yer bulmuş işte yukarılara nı yerleşmiş bebek

kızlar hala kasığında arada ağrı hisseden oluyor mu bende var arada yokluyor bugünde var öksürmekten de olabilir hala atlatamadım hastalığı tam olarak.
canım benim ara ara oluyor iğne batması gibi.
aklına kötü şeyler getirme tatlım olmazsa başka bir doktora görün geç döllenmede olabilir.
ben bundan çok korkuyorum kaç haftalıkken yaşamışlardı bu acı tecrübeyi..?
12. haftadaydı malesef ama lütfen kötüyü çağırma
Kızlar merhaba çok heyecanlıyım iki gün kaldı bebişimi görmeme canımın içisini görücem sonunda
ne heyecan ama güzel haberler versin melek bize
Ay maşallah kendine yer bulmuş işte yukarılara nı yerleşmiş bebek
sorma canımyaa yukarlara değilde aşağılara yerleşmiş iyice o yüzden zor gördüler. ama olsun sağlıcakla gelsin yeterki Allahtan doktor sordu sezeryan oldun mu diye yoksa göremeyecekti hiç.

Kizlar sanki bugun hic bi belirtim yok gibi ya goguslerim normale donmus gibi dun gece tuvalete cikmadim bugun de pek sikismadim psikolojik mi bilmiyorum hep kayiplarim erken oldu ya ondan mi boyle hissediyorum acaba

Kizlar sanki bugun hic bi belirtim yok gibi ya goguslerim normale donmus gibi dun gece tuvalete cikmadim bugun de pek sikismadim psikolojik mi bilmiyorum hep kayiplarim erken oldu ya ondan mi boyle hissediyorum acaba
hiç aklına kötüyü getirme olurmu inşallah sıkıntı olmayacak benimde göğüs ağrım azaldı bugün

Benimde oyleydi..doktora gittim bana progestan dusuk hapi verdi.bence bi git doktora

Bende de az once kahverengı leke gelmıs cok korktum.progestan kullanıyorum. Yarın mınıgımın kalp atısını duymaya gıdecegız ınsallah bı problem yoktur

Herkese gunaydin bayanlar bende oksururken yada hapsirirken bos bulununca karnima kasiklRima cok agri giriyo noyle olan varmi

Herkese gunaydin bayanlar bende oksururken yada hapsirirken bos bulununca karnima kasiklRima cok agri giriyo noyle olan varmi
Gunaydin cnm bunlar cok normal benimde arasira cok ani kalktigim durumlarda oluyo kasiklarima agri ve batar.tum bu batarlarin, bulantilarin iyiye isaret olduklarini biliyorum.hiic canini sikma yani

Bazi arkadaslardan duydum canim bikac gun bazi belirtileri hissetmeyip daha sonra yine hissettiklerini.benimde dun midem rahatlamisti ama bu sabah yine ayni , psikolojik olma durumuda var tabi.sen gonlunu ferah tut, hersey daha iyi olsun ins

Gunaydin arkadaslar..ben de ilk gunler gece bi kac kez lavobya cikiyodum..ama suan yok..acaba psikolojik mi..bide suan bebeklerimiz hemen hemen 5, -6 haftalik..acaba onlar bizi hissediyor mu..duygularimizdan etkileniyor mu

Günaydın herkeseee :) Kabızlık kalmadı bende, hoşafın çok faydasını gördüm. Bugün 3te cildiyeyle randevum var umarım karaciğer enzimleri bozulmamıştır. Sadece strestendir inşallah... Onun dışında uyku halim pek yok ama evde yalnızsam ve dizi film fln izliyosam gözler gidiyor Ben bebişlerin henüz hissettiklerini düşünmüyorum ama bizim stres seviyemiz onları mutlaka etkiliyordur. Gelişimdeler şu anda miniminnacıklar

Gunaydin arkadaslar..ben de ilk gunler gece bi kac kez lavobya cikiyodum..ama suan yok..acaba psikolojik mi..bide suan bebeklerimiz hemen hemen 5, -6 haftalik..acaba onlar bizi hissediyor mu..duygularimizdan etkileniyor mu
ben gece uyanıyorum mutlaka 1 kere. Akşamları çok sıvı tüketiyorsan gece çıkman normal. Ben aksamları yarım litre süt içiyorum, içtiğim su da cabası. O yüzden en az 1 kere gidiyorum ben de WC ye.

canım olanlRı bı tatafa bırak bı kez boyle bı sey yasadınsa tekrar edecek gıbı bı sey yok.Bos yere kendını de bebegı de etkılıyosun.İnsallah bu seferınde bebegıne kavusursun canım

benim dr ilişki yasak şimdilik dedi bugün 5 de kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız da rahatlarız dua edin bize kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…