- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.501
ilac neden kullanmıyosun ben de cok kotuydum doktorum ılac yazdı cok sukur durdu bulantılarım doktorunla konus ,boyle duydugun bıtkılerı falan en azından bu donemde kullanmanı tavsıye etmıyorum sonucta onemlı olan bebek canım
yves rocher terkıbnde paraben var ben de bı ara organık falan dıye kremlerını kullanıyodum paraben oldugunu oyrenınce bıraktımaldığım ürünleri detaylı olarak paylaştım sabunum herşeyim rolonum dahil sebamed oldu şampuan bitkisel olana geçtim down under ve lierac çatlak kremi bide sebamed çatlak kremi aldım
kayısı çekirdeği yağı ve badem yağı ile takviye yapıcam
arkadaşalr herşey ama herşeyiniz doğal olsun ben makyaj yamıyorum ama benim makyaj ürünlerim the balm marka kaç senedir allıktan herşeyden memnunum katkısız
parfümüm yves rocher
ben bunlara çok dikkat ediyordum hamiş kalınca vücuduma da dikkat etmeye başladım
canım her kese yazdım burdan nerdeyse sana da yazayım doktorunla konus etkılı ılaclar var hemen kesıyor bende de vardı doktorum 2 ılac yazdı cok sukur artık bı seyler yeye bılıyorum.Mide bulantısı cekmektense ılac kullanmayı tercıh edıyorum benSelam kızlar.
Benim gibi sürekli bulantı çeken ve günde 4-5 defa kusan var mı?
Ağlamak istiyorum.
ben sabah oglen ac karnına dramamıne aksam tok karnına premesıs ,cok sukur ıyı geldı bana hatta artık sabah kalkınca 1 ane ıcıyorum sonra gerek kalmıyor.Ama sen yene de doktoruna sor benım doktor yazdı bunlarısiz ne ilacı kullanıyorsunuz.
cnm bebeklerimizin anne karnında nasıl etkilendiklerine dair bir yazı yollasam okurmusun...
öyle ki bir örnek ...
bir adam öz babasını öldürüyor büyüdüğünde... sebep yok görünüyor... ama okuyun bakalım kızlar sebep neymiş...
http://books.google.com.tr/books?id=w28tAwAAQBAJ&pg=PT8&lpg=PT9&ots=RIAcy_4g2k&focus=viewport&dq=moraes dr bilincalti&hl=tr&output=html_text
link bu cnm.... 3 sayfa kadar devam et... çok faydalı...
kızlar vakit ayırıp okuyun bakın bebek daha anne karnına düştüğü andan itibaren herşeyi duyuyor biliyor... herşey bilinçaltında duruyor .... çok önemli bir araştırma...
bebeklerimiz neler yaşıyor şu an ve ileride ne tür sorunlara nasıl tepkiler verecekler...
cnm bende sordum doktoruma sadece ıhlamur dedi... bitki çayaları yasak...
cnm bildiğim kadarıyla sarmısak tansiyonu dengeliyor...
sarmısağı hatırlattıgın için tşk ederim :)
teşekkür ederim canım. valla şu ara pek iyi dönemimde dğilim sanırım. dün gece de babamı acile kaldırdık. hastanede yatış verdiler bir de. felçli babam 8 yıldır. vücüt artık iflasta. senede 2 kere gidiyoruz böyle ve bakımı zaten evde bile zorken hastanede kabus oluyor. kendi derdimi unuttum valla. hastanelerden çıkamaz oldum.geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin
hmm öyledir o zaman. saolsun doktor bi açıklama yapmadı. ne olabileceğini internetten araştırmıştım, sanırırm o da pek tutmamış. evet düşük sanırım benimki, iki gündür vücudum kendini temizleme halinde. kalıntılar çıkıyor ama kötü şeyler. valla bir yandan feci bir görüntü, midem fenalaşıyor ama bir yandan da üzülüyorum, kim bilir neydi?canım kimyasalda kese görünmüyor ben yaşadım 3 ay öncesinde değerim 120 den 60 a düştü iki günde sonra sıfırladı zaten seninkisi büyük ihtimalle düşük inşallah tekrarı olmaz canım bi dahakini rabbim sana bağışlasın.
Gecen cuma yaşadım canım.iğneden sonra lekelenmeyelekelenmeye döner ve biter.pazartesi iki damla lekendi yine sonra tümüyle bitti şükür. Bende raporluyum bu hafta.çok ayakta kalma dedi doktor.pazartesi çok dikkat edicem inş.Hepsi Allah a emanetlerHepinize teşekkür ederim sabahtan beri yatıyorum bakalım inşallah olmaz bidaha 1 hafta raporluyum sonra yine işe gidicem sanırım biraz fazla yoruluyorum
hadi hayırlısı bakalım......
gözün aydın cnm:)
banimkide sat a göre 3 gün ufakmış ...
43 günlüktü sata göre gittigimde tam 40 dedi doktorum...
kan idrar tahlilleri yapılmadı mı?
Selam anneler doktora gittik ve kalbi atmıyordu yine bebeğimin ve artık benimle değil ;( sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar diliyorum.. Rabbim ne derse o olur, bizim için hayırlısı buymuş diyorum.. Hakkınızı helal edin..
Selam anneler doktora gittik ve kalbi atmıyordu yine bebeğimin ve artık benimle değil ;( sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar diliyorum.. Rabbim ne derse o olur, bizim için hayırlısı buymuş diyorum.. Hakkınızı helal edin..
ben sigaradan tikindim şükürler olsun böyle dua ediyordum zaten ilk hamileliğimde ne kadar uğraştıysamda azda olsa içmiştim ama şimdi tiksiniyorum inşallah sonuna kadar böyle giderben canım. ama şu en düşük nikoyini olanlardan o da günde 3 tane falan en fazla
Oy oy oy isiram ben onun totosunu...tahlillerin hepsi yapıldı sonucları bugn gösterecektim tesadufen aksam lekelenme oldu..muayene etti kalp atısarınıda duyduk bi problem yok dedi sabah akşam içmek üzere progestan verdi..iyi bakcam büyütcem inşallah teyzesi
canim biz burada haziran annelerini uyardik peki obur aylarin hamile annelerini nasil uyarabiliriz konu ayri bir topicde sadece elevitin icinde domuz var diye baslik acip kadinlar kulubunun butun hamis annelerine hamile kalmak isteyen uyelerine duyurabilirmiyiz yapabilirsek ne guzel olur bu bizim boynumuzun borcu ben konu acamyi bilmiyorum bilenler acip duyurabilirmi sonucta sevaba girmek varArkadaşlar çok önemli dikkatlice okuyun!!!!!
Elevit in içeriği hakkında BAYER ilaç firması yetkilileri ile görüştüm.Hamile olguğumu elevit kullandığımı ve internette ilaç hakkında domuzdan elde edilen katkılar içerdiği hakkında bilgi okuduğumu söyledim.Firma yetkilisi biz tüketicileri doğru bilgilendirmekle yükümlü olduğunu ve ilacın içeriğindedi E vitaminin domuzdan elde edildiğini söyledi.Ama ilaç yapımı sırasında bazı kimyasallar ile koku ve tadının değişime uğradıgını , bizler ve bebeklerimiz için sağlıklı olduğunu söyledi.
Ama müslümanlıkta yenilmemesi ve domuzdan elde edilen ürünleri kullanmak konusunda hassasiyetimi söyledimde,'' Kullanıp kullanmamak sizin hür iradenize kalmış'' dedi.
Dr u arayıp baska hangi vitamini kullanabilirim diye soracağım.
Buradan bizi bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.İsimleri aklımda olmadıgı için yazamadım.
Oy oy oy isiram ben onun totosunu...
Bende sonuçları haftaya çarşamba gosterecem ins...
Netten bakiuorum hepsi 2 gunde cikti ...
bi tanesi hala bekleniyor... seroloji bekliyor...
Bende hic kanama vs olmadi şimdiye kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?