2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

siz ne ilacı kullanıyorsunuz.

yves rocher terkıbnde paraben var ben de bı ara organık falan dıye kremlerını kullanıyodum paraben oldugunu oyrenınce bıraktım

valla kızlar bugün bi enerji bi enerji anlatamam size sonunda evimde temizlik yapıcam adam gibi kendimi çok iyi hissediyorum allaha şükür mide bulantısı olan arkadaşlar sabah kahvaltısında iyice doyurursanız kendinizi ve gün içersinde aç bırakmazsanız bünyeyi bulantı azalıyor baya. zorla da olsa yiyin patates haşlayın yiyin peynir yiyin ama yiyin muhakkak

Selam kızlar.

Benim gibi sürekli bulantı çeken ve günde 4-5 defa kusan var mı?

Ağlamak istiyorum.
canım her kese yazdım burdan nerdeyse sana da yazayım doktorunla konus etkılı ılaclar var hemen kesıyor bende de vardı doktorum 2 ılac yazdı cok sukur artık bı seyler yeye bılıyorum.Mide bulantısı cekmektense ılac kullanmayı tercıh edıyorum ben

siz ne ilacı kullanıyorsunuz.
ben sabah oglen ac karnına dramamıne aksam tok karnına premesıs ,cok sukur ıyı geldı bana hatta artık sabah kalkınca 1 ane ıcıyorum sonra gerek kalmıyor.Ama sen yene de doktoruna sor benım doktor yazdı bunları

okudum canım paylaşım için tşk.ben de bebeklerin ilk haftalarda yani anne karnındayken hislerinin oluştuğunu okumuştum bir yerde herşeyi hissedebiliyor ve dışardaki ışığa bile duyarlı oluyolarmış.

geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin
teşekkür ederim canım. valla şu ara pek iyi dönemimde dğilim sanırım. dün gece de babamı acile kaldırdık. hastanede yatış verdiler bir de. felçli babam 8 yıldır. vücüt artık iflasta. senede 2 kere gidiyoruz böyle ve bakımı zaten evde bile zorken hastanede kabus oluyor. kendi derdimi unuttum valla. hastanelerden çıkamaz oldum.

hmm öyledir o zaman. saolsun doktor bi açıklama yapmadı. ne olabileceğini internetten araştırmıştım, sanırırm o da pek tutmamış. evet düşük sanırım benimki, iki gündür vücudum kendini temizleme halinde. kalıntılar çıkıyor ama kötü şeyler. valla bir yandan feci bir görüntü, midem fenalaşıyor ama bir yandan da üzülüyorum, kim bilir neydi?

kızlar adaçayı ve yeşilçay içmeyin dr um önermedi ama ıhlamur,rezene,zencefil bu çayları tüketebilirsiniz (ama günde iki bardağı geçmeyecek) bu arada hasta olanlar pastil kullanabilirler.Ayrıca ben naneyi de önermiyorum rahim temizleme özelliği var.

Selam anneler doktora gittik ve kalbi atmıyordu yine bebeğimin ve artık benimle değil ;( sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar diliyorum.. Rabbim ne derse o olur, bizim için hayırlısı buymuş diyorum.. Hakkınızı helal edin..

Hepinize teşekkür ederim sabahtan beri yatıyorum bakalım inşallah olmaz bidaha 1 hafta raporluyum sonra yine işe gidicem sanırım biraz fazla yoruluyorum
Gecen cuma yaşadım canım.iğneden sonra lekelenmeyelekelenmeye döner ve biter.pazartesi iki damla lekendi yine sonra tümüyle bitti şükür. Bende raporluyum bu hafta.çok ayakta kalma dedi doktor.pazartesi çok dikkat edicem inş.Hepsi Allah a emanetler

hadi hayırlısı bakalım......
gözün aydın cnm:)
banimkide sat a göre 3 gün ufakmış ...
43 günlüktü sata göre gittigimde tam 40 dedi doktorum...
kan idrar tahlilleri yapılmadı mı?

tahlillerin hepsi yapıldı sonucları bugn gösterecektim tesadufen aksam lekelenme oldu..muayene etti kalp atısarınıda duyduk bi problem yok dedi sabah akşam içmek üzere progestan verdi..iyi bakcam büyütcem inşallah teyzesi

Oyy cnm bnm ...üzülme...
Cenabi Hakkin almalarinda verme vardır...

canm benim çok geçmiş olsun..Rabbim sağlıklı evlatversin

ben canım. ama şu en düşük nikoyini olanlardan o da günde 3 tane falan en fazla
ben sigaradan tikindim şükürler olsun böyle dua ediyordum zaten ilk hamileliğimde ne kadar uğraştıysamda azda olsa içmiştim ama şimdi tiksiniyorum inşallah sonuna kadar böyle gider

Canimm Allah sabir dayanma gucu versin en yakin zamanda saglikli bebisin olur ins...

Oy oy oy isiram ben onun totosunu...
Bende sonuçları haftaya çarşamba gosterecem ins...
Netten bakiuorum hepsi 2 gunde cikti ...
bi tanesi hala bekleniyor... seroloji bekliyor...
Bende hic kanama vs olmadi şimdiye kadar...

canim biz burada haziran annelerini uyardik peki obur aylarin hamile annelerini nasil uyarabiliriz konu ayri bir topicde sadece elevitin icinde domuz var diye baslik acip kadinlar kulubunun butun hamis annelerine hamile kalmak isteyen uyelerine duyurabilirmiyiz yapabilirsek ne guzel olur bu bizim boynumuzun borcu ben konu acamyi bilmiyorum bilenler acip duyurabilirmi sonucta sevaba girmek var

sanada tesekkurler canim arastirip burada paylastigin icin

Oy oy oy isiram ben onun totosunu...
Bende sonuçları haftaya çarşamba gosterecem ins...
Netten bakiuorum hepsi 2 gunde cikti ...
bi tanesi hala bekleniyor... seroloji bekliyor...
Bende hic kanama vs olmadi şimdiye kadar...

maşallah kuzuya olmasın kanama falan güzel güzel büyüsün..çok güzel bir duygu ço şükür lakin her adımı ayrı bi stresli..nasıl geçer bilmem 9 ay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…