2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben de duymadım ama gördüm atışlarını..o yeterli olmaz mı

Canim bilemeyiz maalesef...ancak doktor yorum yapabilir buna... :) hem 1 haftada artıs iyi bence... Telaş etme...:)

Merhb kizlar cars gunu kurtaj oldum ikizmis benim minikler ama mol gebelik olusmus almak zorunda kaldilar aranizda bu durumu yasayan var mi

Merhb kizlar cars gunu kurtaj oldum ikizmis benim minikler ama mol gebelik olusmus almak zorunda kaldilar aranizda bu durumu yasayan var mi
Gecmis olsun canim allah sabir versin fikrim yok netten bak istersen. En yakin zamanda saglikli bi sekilde yine hamile kalirsin insallah bu arada bu topik cok sessiz artik yada bulantilarimizdan dolayi nete girmeye halimiz yok

Doktorum vermedi cnm yrn tekrar sorcam olmadi baska doktora yazdirim gizliden :)

Rabbimin izniyle olmaz insallah... icini rahat tut...

Kızlar merhaba, doktor bana günde 2,5 litre su içmemi söyledi, bana çok zor geliyor ama içmeye çalışıyorum, size de söylendi mi?

Kızlar kafama takıldı elevitle gibi multivitamin içmek mi gerekiyor yani doktorum da tek folik asit iç demişti

Bide elevit yerine ne içeceksiniz

Günaydın artık geceleri uyuyamıyorum doğru düzgün paranoyak oldum iyice kalkıp bişey varmı diye bakmaktan şu günler geçsin inşallah bianönce

Kızlar merhaba, doktor bana günde 2,5 litre su içmemi söyledi, bana çok zor geliyor ama içmeye çalışıyorum, size de söylendi mi?
sana neden zor geliyor?benım bulantılarım oldugu ıcın doktorum bu sıralar suyu cok az ıc hatta yudum yudum ıc dedı bebek zaten suan bızım depodan beslenıyor

artışta sıkıntı olmaz mı diyosun yani dış gebelikte düzensiz artışlar olabiliyomuş da ona göre düşündüm ben de
Canım ikizlarin geliyor olabilir:) sen içini ferah tut.dış gebelikte rakamlar çık çok düşük oluyor.ilk degerim 795 2.si 2652 ydi.kuzucuklarim geliyor..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…