2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin annislerrkurtaj olan arkadasa cok uzuldum Allah tez zamanda saglikli bir melek verir insallahben dunu cok kotu gecirdim ne yazikki benim arada tansiyonum duserdi ama hamilelikte olunca elim kolum baglandi sabaha kadar kivrandimesim sagolsun tuzlu ayran falan yapti icirdi surekli takip etti tansiyonumuda 12 gibi duzeldi biraz ama sabaha kadar kustum ne yazikki suan iki uc saatlik uykuyla duruyorum ve isteyim insallah tekrarlamaz yaa Allahim kimseyi hamileliginde hasta yatagina dusurmesin

Senin Adina sevindim canim kalp atisini gormussun ne guzel benim doktorumda izin vermedi Kalbinin sesini duymaya bende melegimin pit pit diye atan kucuk Kalbini gordum AMA sen 11 haftalikken down sendromu testini yaptirmicakmisin obur randevum ocagin 8 demissin?????

Kizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur

Canım benim ilk hamileliğim nerde satılır bu yağlar veya kremler, hangilerine güvenebiliriz?
CANIM DOKTORUNA SOR Bİ BEN LİERAC DİYE BİR İLAC KULLANMIŞTIM. BADEM YAĞLARI KULLANILIYOR. AKTARDAN ALABİLİRSİN. DOKTORUN FİKİR VERİR

Allah sabır versin canım... hayırlı zamanda tekrar bir melek nasip etsin Allahım...
çok geçmiş olsun...
Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var

Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarım seninle....

Allah korusun canım inşallah herşey iyi olur Rabbim yardım etsin...

Kızlar kafama takıldı elevitle gibi multivitamin içmek mi gerekiyor yani doktorum da tek folik asit iç demişti

Bide elevit yerine ne içeceksiniz
BANA DA SADECE FOLİK ASİT VERDİ EĞER DEĞERLERİN İYİ İSE VİTAMİN VERMEYE BİLİYORLAR. BENİM DOKTORUM BOŞA KİLO ALDIRIYOR. DEĞERLERİ İYİ OLMAYANLARA VERİYORUZ DEMİŞTİ

KIZLAR PSİKOLOJININIZ ENERJİNİZ NASIL. MUTLU MUSUNUZ DURGUN MU ENERJİK Mİ YORGUN MU

Decavit verdi bana doktorum ama daha kullanmaya başlamadım şuanda folidoce kullanıyorum bundan öncede folık-1 kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…