- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.581
Doktora gitmelisin arkadasim.umarim ciddi bsy yoktur. Allah yardimcin olsun.
Kızlar benim kanamaya dönüştü ya çok korkuyorum[/QUOTE
en acilinden doktora git canım..güzel haberler ver bizlere
Kizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur
Devlet hastanesinde kadın doğum oluyor.kızlar birşey sormak istiyorum Allah korusun gece falan kanama vs olursa acilemi gidicez?ordane yapacaklarki?benmi gece lekelenmem olunca cok korktum ertesi gün doktoru beklemek eziyetti resmen..yani acilede gidilebilirmi kadın dogumcu oluyormuki acillerde?
Kiyamam sana tatlimKizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur
Hemen doktora gitmende fayda var canim... Progesteron yetmiyordur belki de... Rabbim sabır versin, aklına kötü şeyler getirme canimm..Kızlar benim kanamaya dönüştü ya çok korkuyorum
ok o zaman benım gıbı sende de ben doktoruma sordum ılk 12 haftayı suyu az kullan yudum yudum hatta dedı kendını zorlama dedı.Ben de artık oyle yapıyorum bı de soguk ıcmeye calısıyorum .Mıde bulantısı ıcın de ılaclar verdı ıyı geldı banaBen su içince midem daha çok bulanıyor
canım korkma sakın akıntı onemlı degıl,kanama olursa kotu sen doktorunla konus kullanmıyorsunsa hemen progestana basla .Bı de bır yerde okumusdum kanama olunca bıle onun yalnız yuzde ıyırmısı dusukle sonuclanıyor .Insallah progestan yeterli olur sana ben de 2 hafta once akıntı olunca ıcmeye basladım ama ılıskıyı yasakladı bı de doktorumKizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur
Senin Adina sevindim canim kalp atisini gormussun ne guzel benim doktorumda izin vermedi Kalbinin sesini duymaya bende melegimin pit pit diye atan kucuk Kalbini gordum AMA sen 11 haftalikken down sendromu testini yaptirmicakmisin obur randevum ocagin 8 demissin?????
Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var
Kizlar moralim cok bozuk 1 saat once tuvalete gittigimde kahverengi bir akinti gordum cok korktum 7+3 bebegimin kalp atisini gormustuk dr Hersey normal gunude tutuyor diye anlamadimki neden boyle oldu kendimide zorlamadim bundan once 2 sene oncede 9 haftalikken dusuk yapmistim yine oyle olur diye cok korkuyorum dua edin kizlar insallah bisey yoktur
InsaAllah bisiyin yoktur allah yardimcin olsun insaAllah hayirkisiyla kanaman durur cnm ya dualirimiz ssizinleKızlar benim kanamaya dönüştü ya çok korkuyorum
Yorgun bitkin halsiz ama ne diyelim buna hamd olsun beterin beteri var en azindan.migdem bulanio ama dakka basi kusmuorum InsaAllah tez zamanda gecicek bu zamanlarimizKIZLAR PSİKOLOJININIZ ENERJİNİZ NASIL. MUTLU MUSUNUZ DURGUN MU ENERJİK Mİ YORGUN MU
Pazartesi gitmeyi dusuyorum suan ihtiyac disinda kalkmiyorumanlasılan cogu insan lekelenme yaşıyor burda..telaslanma ama ihmalde etme tabi..imkanın varsa doktorunu ara yada git ve dinlenn
doktora gitsene canım.
CANIM BENİMDE VAR KAHVERENGİ LEKELENME . BBEL AĞRIN ARTARSA DOKTORA GİT MUTLAKA
Doktora gitmelisin arkadasim.umarim ciddi bsy yoktur. Allah yardimcin olsun.
Hemen doktora gitmelisin 1 gece önce bende yaşadım aynı şeyi proluton deport vurundum çok şükür bişeyim yok ama yatıyorum hep inşallah seninkide geçer çok geçmiş olsun
Hemen doktora gitmende fayda var canim... Progesteron yetmiyordur belki de... Rabbim sabır versin, aklına kötü şeyler getirme canimm..
Ben yurtdisindayim canim burda ilk 3 ayda ki kanamalara mudahele etmiyorlar ilk dusugumden biliyorum yazdiginiz hap burda varmi bilmiyorum oyle yogun degil ama cok kotuyum esim bile bilmiyor daha iste telaslandirmak istemedim gelince soylerim artik tabi nasil soyliyecegim onuda bilmiyorum cunku istyoruz bu bebegi gecen seferki dusugumden sonra 2 bucuk sene sonra yuzumuz gulmustuuuu tam umudumuz bitmiskenKiyamam sana tatlimhemen doktora gidip progesteron başlat canim... Dinlen... Bazen olabiliyor yoğunluğu ve sıklığı da önemli tabii... Doktoru ihmal etme ...
Cok sagol tesellin icin canim dedigin gibi onemli bisey degildir insallah . canim onceden bir dusugum oldugu icin iliski yasak bizdedecanım korkma sakın akıntı onemlı degıl,kanama olursa kotu sen doktorunla konus kullanmıyorsunsa hemen progestana basla .Bı de bır yerde okumusdum kanama olunca bıle onun yalnız yuzde ıyırmısı dusukle sonuclanıyor .Insallah progestan yeterli olur sana ben de 2 hafta once akıntı olunca ıcmeye basladım ama ılıskıyı yasakladı bı de doktorum
Gecmis olsun canim kanaman oldugu halde bebeginin Kalbini atisini gordunmu insallah kanaman gecerHepiniz sağolun hanımlar.Çok incesiniz hepiniz.Bel ağrım çok şiddetli.Kanamamda adet kanaması gibi oluyıor şuan.Dr a gittim proluton depot vurdurdu.Şuan hala janama var.Bebek iyi çok şükür büyümüş gördüm 7+4 teyiz.Satıma göre 5 gün arkada ama çok yakınında kanama alanı varmış.Yattıp dinlenmeye calışacagım.Başka kanaması olanlarla da olmuş çok geçmiş olsun h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?