2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doktora gitmelisin arkadasim.umarim ciddi bsy yoktur. Allah yardimcin olsun.

Hemen doktora gitmelisin 1 gece önce bende yaşadım aynı şeyi proluton deport vurundum çok şükür bişeyim yok ama yatıyorum hep inşallah seninkide geçer çok geçmiş olsun

anlasılan cogu insan lekelenme yaşıyor burda..telaslanma ama ihmalde etme tabi..imkanın varsa doktorunu ara yada git ve dinlenn

kızlar birşey sormak istiyorum Allah korusun gece falan kanama vs olursa acilemi gidicez?ordane yapacaklarki?benmi gece lekelenmem olunca cok korktum ertesi gün doktoru beklemek eziyetti resmen..yani acilede gidilebilirmi kadın dogumcu oluyormuki acillerde?

Herkese selamlr .inşallah bende hazir an annesi olucam rabbim nasip ederse.bir tane 25 aylik oglum var inşallah herkes saglik ve sihhatle yavrularına kavusur.

Devlet hastanesinde kadın doğum oluyor.

Kiyamam sana tatlim hemen doktora gidip progesteron başlat canim... Dinlen... Bazen olabiliyor yoğunluğu ve sıklığı da önemli tabii... Doktoru ihmal etme ...

Kanaması olan arkadaşlarım olmuş.

Akıllarına kötü bir şey getirmesinler ama doktora gitmeyi de ihmal etmesinler lütfen.

Ben su içince midem daha çok bulanıyor
ok o zaman benım gıbı sende de ben doktoruma sordum ılk 12 haftayı suyu az kullan yudum yudum hatta dedı kendını zorlama dedı.Ben de artık oyle yapıyorum bı de soguk ıcmeye calısıyorum .Mıde bulantısı ıcın de ılaclar verdı ıyı geldı bana

bulantı konusunda yine bulanıyor ama şükür düne göre daha iyiyim.

canım korkma sakın akıntı onemlı degıl,kanama olursa kotu sen doktorunla konus kullanmıyorsunsa hemen progestana basla .Bı de bır yerde okumusdum kanama olunca bıle onun yalnız yuzde ıyırmısı dusukle sonuclanıyor .Insallah progestan yeterli olur sana ben de 2 hafta once akıntı olunca ıcmeye basladım ama ılıskıyı yasakladı bı de doktorum

Saol cnm ama anlamadimki ne olucak 3 aralikta hastane termimim var orda buyun olcunu felan yapicaklar sanirim o isi hastane yapicak dr oyle dedi hastane kontrolun var bana gerek yok dedi bakalim ne olucak ama ben turk ozel bir dr buldum burda haftaya ona gidip sorucam bu normalmi die gerci iki cocugundada aynisi olmustu

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem var ve belim çok ağrıyor.Dua edin bize hanımlar progestan da kullanıyorum ama yine de var

Firsatin varsa hic bekleme hemen hastaneye git cnm InsaAllah onemli bisi deildir hayirkisiyla sag saglim yawrunu alirsin kucgina

Sezenay hemen hastaneye git hic bekleme belki onemli bisi deil ama olsun icin rahat etsin InsaAllah onemli bisi deildir rabbim acil sifa versin sana ve senin n durumunda olan hamislere InsaAllah hepimiz yawrularimi hayirlisiyla kucagimiza sag saglim aliriz

Kızlar benim kanamaya dönüştü ya çok korkuyorum
InsaAllah bisiyin yoktur allah yardimcin olsun insaAllah hayirkisiyla kanaman durur cnm ya dualirimiz ssizinle

KIZLAR PSİKOLOJININIZ ENERJİNİZ NASIL. MUTLU MUSUNUZ DURGUN MU ENERJİK Mİ YORGUN MU
Yorgun bitkin halsiz ama ne diyelim buna hamd olsun beterin beteri var en azindan.migdem bulanio ama dakka basi kusmuorum InsaAllah tez zamanda gecicek bu zamanlarimiz

doktora gitsene canım.

CANIM BENİMDE VAR KAHVERENGİ LEKELENME . BBEL AĞRIN ARTARSA DOKTORA GİT MUTLAKA

Doktora gitmelisin arkadasim.umarim ciddi bsy yoktur. Allah yardimcin olsun.

Hemen doktora gitmelisin 1 gece önce bende yaşadım aynı şeyi proluton deport vurundum çok şükür bişeyim yok ama yatıyorum hep inşallah seninkide geçer çok geçmiş olsun

Hemen doktora gitmende fayda var canim... Progesteron yetmiyordur belki de... Rabbim sabır versin, aklına kötü şeyler getirme canimm..

Hepiniz sağolun hanımlar.Çok incesiniz hepiniz.Bel ağrım çok şiddetli.Kanamamda adet kanaması gibi oluyıor şuan.Dr a gittim proluton depot vurdurdu.Şuan hala janama var.Bebek iyi çok şükür büyümüş gördüm 7+4 teyiz.Satıma göre 5 gün arkada ama çok yakınında kanama alanı varmış.Yattıp dinlenmeye calışacagım.Başka kanaması olanlarla da olmuş çok geçmiş olsun h

Kiyamam sana tatlim hemen doktora gidip progesteron başlat canim... Dinlen... Bazen olabiliyor yoğunluğu ve sıklığı da önemli tabii... Doktoru ihmal etme ...
Ben yurtdisindayim canim burda ilk 3 ayda ki kanamalara mudahele etmiyorlar ilk dusugumden biliyorum yazdiginiz hap burda varmi bilmiyorum oyle yogun degil ama cok kotuyum esim bile bilmiyor daha iste telaslandirmak istemedim gelince soylerim artik tabi nasil soyliyecegim onuda bilmiyorum cunku istyoruz bu bebegi gecen seferki dusugumden sonra 2 bucuk sene sonra yuzumuz gulmustuuuu tam umudumuz bitmisken

Arkadaşlar benimki gibi satına göre geride olan var mı?Geç döllenme olmuş olabilir mi acaba?Yoksa bir sıkıntı mı var Allah korusun ya

Cok sagol tesellin icin canim dedigin gibi onemli bisey degildir insallah . canim onceden bir dusugum oldugu icin iliski yasak bizdede

Gecmis olsun canim kanaman oldugu halde bebeginin Kalbini atisini gordunmu insallah kanaman gecer

herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını rabbimden diliyorum.Bayadır bütün yorumların takipçisiyim dayanamadım bende katıldım inşallah bende bebeğimi görürüm.Son adetim 18 eylül,dün sağlık ocağında kan verdim sonuçlar pazartesiye kaldı,testi yaptıran doktorda kesin hamilesin dedi ama akşamdan beri akıntım ara ara pembemsi zor fark ediliyor ama diyer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım ,bu durumu
budurumu yaşayan arkadaşlar varsa budurumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…