2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

sende çok tatlisin canim benim oglusunda derli toplu duruyor ne kadar sirin masallah size

Benim gobusum tatli diiil mi

Hissediyomu ne bilim kadin bas bas bagriiyordu zaten igne yaptigini gormedim cat diye kestj belki oncede yapmistir

Merak ediyom napim en azindan basima ne gelecegini bileyim daha rahag ediyorum ozaman :-D ne demisler tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin
sen çok yaramaz bi kızsınnn cızz bi daha izleme öle şeyleri bence

hadi ya, iyi bari normalmisiz..
peki bas dönmesi falan oluyor mu?
benimde 9-6ydı bi ara 11-8 oldu şimdi yine 9-6. gecenler baş donmem oldu çok halsiz düştüm bayılcak gibi oldum tansiyondandır dedik ama kendi kadım doğumcum kan sekerin düşmüştür tansiyonun normal ac kalmamaya çalış ara öğün yap ve aralarda kuruyemiş ye dedi fındık ceviz badem felan. aklında bulunsun canım

canim bende bas dönmesi olmuyor ki isin garibi, sadece tansiyonum düsük..
hombu ben hiç aç kalmiyorum demekki

ama aralarda kuruyemis iyi fikir..

Tamam tamma izlemem

aferin size

Orası öyle.. Rabbim vericem derse her şekilde olur.tüp bebekle çocuk sahibi olanlardan duydugum tek şey.bu zamana kadar uğraştım olmadi kendiliğinden.kaç kez tedavi gördüm. Hatta yıllarca gören var.bende 2. yıllık tedavi sonrası şükürler olsun hamileyim. Ama güvenme, rahat davranma diyorlar.

14 yıl çocuk arayıp bebiş 6 aylıkken kendiliginden hamile old.ogrenen biliyorum.mucize..

Rabbim evlatlatimiza sağlık versin inş.

Dini olarak ta tam bi açıklama getirilemiyor.yoksa kadınlar her yıl bi tane doğum yaparlar.Rabbim herşeyin hayırlısı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…