2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

eğer öyle bişe varsa evde içsek öyle gitsek sancı başladığı zaman hemen yapsak öyle gitsek hastaneye zaten o sancıyla yeme içme düşünülmez gelen giden de olmaz ıkınırken

iğne yapıp öyle kesi atıyorlar bayanlar zaten o sancıyla ne kestiğini biliyorsun nede iğneyi hissediyorsunuz sadece doğumdan sonra dikerken az bir acı oluyor o kadar :)))

iğne yapıp öyle kesi atıyorlar bayanlar zaten o sancıyla ne kestiğini biliyorsun nede iğneyi hissediyorsunuz sadece doğumdan sonra dikerken az bir acı oluyor o kadar :)))

yani iğne yapıyolar keserken dimi ohh iyi sonrasında da söyleriz yapar eline mi yapışacak

Hahahahahahah.

Korkma be...

Arkadaşımız pozisyon kötülüğünden bahsetti.

Yoksa acı yok bak.
Aynen cnm... nefret ederim bu pozisyondan...

hissediliyomu yaparken ya
Yaw poponun ozel yerine bisi sokuyo
Ben wcye cikamiom normalde iggg o darlikla...
Ucunun inceligine de lavmaninada...
Ay bana bisiler oluyooo

sen şimdiden alıştırma yap bol bol
Kiz delyyy ALLAH korusun...

İlaç mantıklı aslında ya.

Doğumdan sonrada veriyorlar ya toz bir içecek su ile karıştıyorsun aslında evde içeceksin ishal olup gideceksin demi.
Aynen cnm aynen...
Zaten kabizlik icin bi toz vermisti dr bana bi olcek 3 gun su gibi rahatlatiyor...
Onu icmeli gitmeden

hahahah anlatim süper cidden
simdi gülüyoruzda yasarken öyle gelmez tabi

dikisin azmis ne güzel..
demek kurutmak gerekiyor buda, ne çok yapcak sey var yahu

Kizlar kontrole gittiginizde tansiyonunuz kaçlarda oluyor genelde?

Genelde 10'a 6 oluyor ama dün 10'a 4'tü benim tansiyonum... Yüksek olmasindan iyidir de buda çok düsük degil mi?

Canım tabi ki senin kararın, ama bence bağlatma, hayatın neler getireceği bilinmez. Bi ahbabımız 3 çocuktan sonra bağlatmıştı, sonra bi kazada tüm çocuklarını kaybetti Allah korusun, tabi kötü düşünmemek lazım ama o anlarda bi anneyi kendine getirebilcek tek şey başka bir evlat... Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin..

Sezaryen de lavman yapılmıyor. 9 saat sancı çektim benim 6cm kadar açıklık oldu, doktor yada ebe lavman yapalım demedi, kardeşim keşke lavman yapsaydık, daha çok açılman olurdu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…