2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
74 mü senin neren 74 canim yaa hiic gostermiyosun boyun uzun sanirim

Maşallah büyüyor annesi oğlusun ne güzel.iltihap varsa ihmal etme kullan canım ilacını, fayda eder inşallah...
Kocaman olmus canim yaa:))
Biz bakarken basini da bize dogru cevirdi rahatim yerinde der gibi:))
İnsallah iltihapta gecer canimcim lokosit 12-14 yaziyodu epitel de 8-10 yaziyodu 5 gunluk hap verdi dr um gecer insallah..

yok cnm erkek gorunumlu kiz gobegi bnmki:)
zaten ilk goruste kiz diyen cikmadi daha kizima:)))
:))Benim ilk kizimda baya sivriydi yanlar bostu seninki gibi ve sonuc Olarak dogumdan sonra yanlarda hic fazlaligim kalmamisti gobegim de kalmadi bunda yanlar da doldu baya bakalim nolacak

aha haylimdeki popo
gobekten once dikkatimi cekti:)))

:))Benim ilk kizimda baya sivriydi yanlar bostu seninki gibi ve sonuc Olarak dogumdan sonra yanlarda hic fazlaligim kalmamisti gobegim de kalmadi bunda yanlar da doldu baya bakalim nolacak
hadi ins. bnmde kalmaz ama bnm goguslerde gobekle yarisyor onalri napcam bilmem

Net başında alışverişi abarttikca abarrtim. Park yatak,icine pamuk yatak,uyku seti,nevresim takimi,lohusa pijama, gecelik, terlik,emzirme sütyeni,alt açma, bakım cantasi aldikca aldım, bir maaşım gitti sanırım napalım bebişime feda olsun ben sepete ekledikce tekmeledi durdu hissetti zaar

monga canım çok saol.park yatağı hiç dusunmuyordum ama söylediğin model çok hoşuma gitti alıverdim hemen bakın park yatağım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…