2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bakın bebek sekerlerim icine lavanta koyuyorum :) patikleri bizzat kendim ördüm malzemeleride birmax.com dan temin ettim arkasına magnet koycam bide doğum tarihiyle hoş geldin seyit bebek yazılcak :) Allah ım inşallah güler yüzle dağıtmayı nasip eder :)

Canimm cok guzeller ellerine saglik bende boyle bisey dusunuyorum.
Annem gelince beraber yapariz dedim ben bilmiyorum orgu ormeyi annemin gostermesi lazim:))
Boylece bende ogluma kendi ellerimle biseyler yapmis olcam.

Benim oglumda ayni teyzesi.Abimiz sübyan okuluna gidiyor,her aksam abisinin Kur'an okumasına coşuyor maşallah...

canım ben bir aydır göremiyorum bizim zibidiki :) aynen rahim duvarına yaslanmış dr ugraşıo yok gözzükmüyo.. bende hiç zevk almıyorumda napiim iyi olsun gümbür gümbür kalbi atsın yeter diyorum :)

Çok güzel olmuşlar canım maşallah vallahi,güle güle dağıtmayı nasip etsin Rabbim inşallah...

Canimm cok guzeller ellerine saglik bende boyle bisey dusunuyorum.
Annem gelince beraber yapariz dedim ben bilmiyorum orgu ormeyi annemin gostermesi lazim:))
Boylece bende ogluma kendi ellerimle biseyler yapmis olcam.
zevkli oluyor cnm ben hep evdeyim ya canım sıkılıyor diye yavaş yavaş ördüm günde 3- 5 tane annemde azcık destek verdi 70tane yaptık.. yetmezse 100e tamamlıcaz :)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : PaytiPo
2.Cüz: PaytiPo
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: mirac75
21.Cüz: SirriEyvan
22.Cüz: SirriEyvan
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: mirac75

27.Cüz:
28.Cüz: damlasssss
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra

ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...

10.cüz: SirriEyvan

11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Tatlım bende aynıydım...
günde sütü 2 bardağa çıkardım..
kalsiyum ve magnezyum günde birer tane
ve maden suyu içmeye başladım...
çok ama çok iyi geldi...
yoksa belimden ne oturabiliyor ne kalkabiliyor ne yatabiliyordum (

hep bol olsun sütün inşaAllah canım...
benim hep sızlıyor ... çok acıyor uçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…