2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçer benimde sizliyordu bundan 1 ay oncesine kadar hatta resmen oturup agliyordum ama kendiliginden gecti cok sukur :))
benim başından beri sızlıyor acıyor :))
ilk öyle anladım...
tecrübeli anneler de emince geçer hatta geçmeyen bile var deyince...
hayırlısı bakalım :))

İyi akşamlar ben de iki cüz alabilirim inşallah

hadi simdiden gozun aydin:)
bnmki daha yok ,yrnda calisiyor bide kendi isimiz valla daha zor,adami goremiyom
Bizimkinin kendi isi degilde ne oluyor butun hafta calisiyor adam bide hafta sonuda ozel soforluk yapiyor uber de bu sabah cikti yarin sabah gelcekmis yarinda gelir 1 saat uyur pazartesi sabaha kadar pazartesj sabahta hafta ici gittigi ise gidio hic gorusemiyoruz bizdee

bebekler olcak kocalar daha cok calismaya basladi
hayat zor valla yapcak bisey yok onceden beraber calisirdik simdi bnde gidemiyrm kendi zorlaniyor her sabah 6 da kalkiyor bn sicacik yatagimda.Allah guc kuvvet versin herkeslere...

bebekler olcak kocalar daha cok calismaya basladi
hayat zor valla yapcak bisey yok onceden beraber calisirdik simdi bnde gidemiyrm kendi zorlaniyor her sabah 6 da kalkiyor bn sicacik yatagimda.Allah guc kuvvet versin herkeslere...
Aminnnn inş canım yaa bizimkide ayni 5 de kalkiyor gidiyor her sabah 2 sat yol cekiyor gekirkende 2 saat 4 saat yollarda zaten metrobus otobus hayat zor valla .

Aminnnn inş canım yaa bizimkide ayni 5 de kalkiyor gidiyor her sabah 2 sat yol cekiyor gekirkende 2 saat 4 saat yollarda zaten metrobus otobus hayat zor valla .
dogru istanbulda hayt daha zor ben 1 yil yasadim vazgectim fazla heycana gerek yok dedim:)
buralarda hayt daha kolay en azindan metrobuslerle ugrasmaya gerek kalmiyor
ben antalyadayim,merkezde oturmaya bile tahammulum yok,sessz sakin olcak bnm yasadigim yer

Ooohhh ne guzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…