2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Alışverişe başladınızmı ben birkaç şey aldım henüz.çokmu yavaş hareket ediyorum
Benim bitti sayılır eksikler. Ateşölçer, ğöğüs kremi, pişik kremi kaldı geri. Ha bi de babannemiz dolabını alcak kuzumun. Annanemiz beşiğini aldı elini çabuk tutup.

Benim bitti sayılır eksikler. Ateşölçer, ğöğüs kremi, pişik kremi kaldı geri. Ha bi de babannemiz dolabını alcak kuzumun. Annanemiz beşiğini aldı elini çabuk tutup.
Hepsi üstüste binecek eksiklerin diye stres yapmaya başladım.biran önce tamamlamam lazım benimde.daha doğum çantası beşik offff çok işimiz var çoklukçokluk

Alışverişe başladınızmı ben birkaç şey aldım henüz.çokmu yavaş hareket ediyorum

Hoşgeldin canım.

Ben kıyafet olarak hemen hemen tamamladım eksikleri, gözümün gördüğü çok beğendiğim seyleri alıyorum sadece
Küvet-kova vs.,havlu ve battaniyeler, biberon, tırnak bakım seti, anne bakım cantası, 2 tane gecelik kendime, göğüs pedi vs.gibi küçük eksikleri de tamamladım.
Daha bisürü eksik var ama genel olarak Büyük esyalar kaldı, onlarıda bu ay ve nisan ayında tamamlarım diye düşünüyorum.

Bence yavas hareket etmiyosun ama yavas yavasta başla son zamanlar ağırlaşıyor insan malum, gerçi sen tecrübelisin bi evladın varmış,
benim gebeliğim riskli olduğundan ve genelde yatarak gecirdiğimden son zamanlara bişey bırakmamak için erken davranıyorum

Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah hepimize

[QUOTEdoğduktan , post: 39951520, member: 464173"]Benim bitti sayılır eksikler. Ateşölçer, ğöğüs kremi, pişik kremi kaldı geri. Ha bi de babannemiz dolabını alcak kuzumun. Annanemiz beşiğini aldı elini çabuk tutup.[/QUOTE]
Bebekk dogduktan iki uc ay sobra kendi evimize gecicez o yuzden eljm kolum bagli oda yapamiyorum galibakucuk bi besik alcam gecici olarak

Tecrübeliyim sanıyordum kendimi bende ama sanki ilk hamileliğim gibi elim ayağıma dolaştı.:))maşallah sana tamamlamışsın çoğu şeyi.merak etme Allah'ın izniyle kucağımıza alıcaz evlatlarımızı inşallah.

Bebekk dogduktan iki uc ay sobra kendi evimize gecicez o yuzden eljm kolum bagli oda yapamiyorum galibakucuk bi besik alcam gecici olarak[/QUOTE]
Zaten birçoğumuz beşik alacak sadece oda için çok erken.zaten yanımızda yatacaklar.dert etme yani

Herşeyin iyi olmasına ve yolunda gitmesine sevindim canim, gözün aydın....

Selamlar:)
isime karar veren oldu mu
İsim bulamıyoruz minik prense
Biz daha doğmadan karar vermistik canım.oğlumuz olucak Musab Hamza koyucaz inşallah adını...
Musab bin umeyr in hayatini okumuştum ben Musab olsun istedim,babamizda Hz.Hamza dan dolayı Hamza istedi.büyük oğlumun adi da Akın Talha bu arada

Hepsi üstüste binecek eksiklerin diye stres yapmaya başladım.biran önce tamamlamam lazım benimde.daha doğum çantası beşik offff çok işimiz var çoklukçokluk
Bak sen söykeyince hatırladım. Çanta da almam lazım sahi. Bebek bakım çantası olarak sırt çantası şeklinde alıcam

Masaallah cnm...
Isimleriyle feyizlensinler insaallah...

bende biyerden duynustjm denedim ama benim oglan muzige teepki vermiyor. Kurana tepki veriyor daha çok anlamadjm gitti
aynen.. İki gündür kursa gitmiyodum çok zayıftı hareketleri hatta sabah eşime dedim noldu bu kıza hiç hareket yok.. Bugün kursa bi gittim ohh dedim yaa ablaları kuran okudukça benim fıstığım da coştu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…