2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri. Biz de uyandık erkenden bugün Burnum tıkanmış nefes almakta zorlanıyorum dünden beri. Bakalım nane limon içicem bugün

Herkese gunadin guzel anneler ve minik bebisleri.
Bu gebelik sureci ne zormus boyle Allah tan sonucu mukemmel yavrularimizi kucagimiza alinca herseyi unutucaz insallah biseycigimiz kalmayacak bebegimize hayran hayran bakip yasadigimiz sikintilarin hepsini unutucaz..

O misafirlerin kulagini cekmek istiyorum karni burnunda ustelik ozellikle dinlenmesi gereken bir hamileye misafirlege gelecek kdr ne aceleleri varmis. Mumkunse bundan snra gelecek olanlara durumundan bahset yoksa Allah korusun cok pisman olursun cnm...

Canim ayni gerginlik hepimizde var. Kimin ne olcagi belli degil. 7.ayimiza giriyoruz bu aydan snra hepimizin erken dogum riski var. Ama surekli bunu dusunerek son zmnlarimizi kendimize zehir etmeye gerek yok. Iyi dusunelim iyi olsun...

Canım bende de aynı duygular var çoğu zaman umutsuzluga kapılıp duruyorum sabahlarida çok oluyo karamsarlık bende hoş kalkmadim bugün düşünceler dusunceler​

Günaydın kızlar uzun zamandır yoktum pek takip edemedim bu aralar çalışmak zor gelmeye basladı işten gelip direk uyuyorum sanırım artık daha çabuk yoruluyorum kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum belki konuşulmuştur ama geçmişi henüz okuyamadım park yatak almaya karar verdim ama ölçüleri konusunda kararsızım 60x120 mi yoksa 70x110 mu
almalıyım sanki eni 60cm olan dar gibi geldi birde hangi markayı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Kizlarr nerdesiniz???
Ne bu sessizlik
Babamiz da yok cok sıkıcı bi gun.
Hava da kapali oyyy oyyyy
burdayız canım daha yeni kalktık bizim de babamız çalışıyor yarın sabah gelecek aynen burdada hava çok soğuk ve kapalı nerde kaldı bu bahar ya gelsin artık bi an önce

Yerin genişse 70-120 al canım. Ben kraft calipso aldım. Kumaşı naylon gibi değil güzel

Kizlarr nerdesiniz???
Ne bu sessizlik
Babamiz da yok cok sıkıcı bi gun.
Hava da kapali oyyy oyyyy
Buradayım ben canım,başka yapacak biseyim yok zaten,yat,kitap oku,buraya bak,hep ayni.Burdada hava kapalı, çok sıkıcı iç karartıcı bir gün gene...

burdayız canım daha yeni kalktık bizim de babamız çalışıyor yarın sabah gelecek aynen burdada hava çok soğuk ve kapalı nerde kaldı bu bahar ya gelsin artık bi an önce
Gelsin canimm yaa artik
Gecmiyo bu gunler.
Hava guzel olunca belki daha cabuk gecer de yavrularimiza kavusuruz:))

Buradayım ben canım,başka yapacak biseyim yok zaten,yat,kitap oku,buraya bak,hep ayni.Burdada hava kapalı, çok sıkıcı iç karartıcı bir gün gene...
Benda tv izliyorum buraya bakiyorum kimsecik yoook!!!
Msj attm da oyle anladim burda oldugunuzu:))
Gecsin su gunler artik yaa havalar duzelsin yaz gelsin bebislerimiz gelsin:))

Cok haklısın cnm....

Yerin genişse 70-120 al canım. Ben kraft calipso aldım. Kumaşı naylon gibi değil güzel
geniş sayılır canım yani sığar yatak odama koycam yatağını bende kraft düşündüm ama calipso biraz pahalı geldi borçlarımız fazla malesefbiraz daha uygun fiyatlı modellerine baktım umarım onlar da kalitelidir mecburen internetten alcam çünkü buradaki mağazalar bilinmedik markaları pahalı satıyor

Kızlar ben birileriyle görüşmekten korkar oldum iyice. Çünkü ne zaman görüşsem başına ağrılar giriyor, midem taş gibi oluyor ağrıyor, altüst oluyorum resmen. Normalde çok çabuk nazara gelen biriyim yıldızım düşük der annem hep okurdu beni öyle düzelirdim. Şimdi de kim görse "ayyy çok güzel hamile olmuşun"diye diye gözlerini karnıma dikiolar.
Dün akşam da bi arkadaşım geldi oturmaya. 3 aydır görmemişti beni ve o gittikten sonra yatağa zor attım kendimi. Dua ede ede zor uyudum. Ama böyle asosyal de yaşamak çok zor. Ben napabilirim ki muska falan mı taşısam napsam...

Benda tv izliyorum buraya bakiyorum kimsecik yoook!!!
Msj attm da oyle anladim burda oldugunuzu:))
Gecsin su gunler artik yaa havalar duzelsin yaz gelsin bebislerimiz gelsin:))

Evet canım ya geçsin su günler artik,yaz gelsin peşinden bebislerimiz gelsinnnnn.Huzura erelim...

Bol bol felak nas oku cnm.bnde nazara inanırım Ama bu yuzdende asosyal olma ve uzerindeki ağırlığı bunlara bagladikca daha cok etkileniceksin biraz daha rahatlamaya çalış

canım bu gunler de gecer ınsallah bız kolay gecırmedık hamılelıgımızı ınsallah bundan sonra ıyı olur .Ben de senın gıbı bır ıkı ınternetten bı seyler aldım o kadar elım gıtmıyor bı sey almaya ,ama umutsuzluk yok ,ısyan yok,sabr ededceyız .Hem bızım bebısler daha guclu bak bu kadar zorluga ragmen hayla bızımleler

Umutsuz arkadaslar dun gece ruya uyaniklik arasi bir yerde bebegimle konusuyordum neyse dogsun dedim sonra olumden bahsettim. Olum diledim. O an uyandim nabiyorum ben derken yine uyumusum. Ama tabi psikoloji salak gibi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…