2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar yazdiklarjniz ixin xok tsk ederim valla duygularimi yansitmayi pek sevmem kimse etkilenmesin diye... ama bos bulundum yazdjm iste. birilerinin tek lafi bile beni duzeltebiliyor. Cok teşekkür hepinize.
Gunduz ruyamdanda cok etkilendim ondan oyle kalktim heralde aimdi cok iyiyim. Icimde kiprasan minik kelebegimi cok seviyorum her herseyi hakkediyor ne yapsam az onun icin
ama hele bi dogsun boyle poposunu isirmazsamm ne olayim aglatacagim onu

Misafir pesini birakmayan arkadaslar o misafirlerinizi bogmak istiyorum yemin ederim. Zerre dusunce kalmamais kimsede.
Yani allah askina ne varsa evlerimizde. Cok seviyorsaniz ahanda alin anahtari ben gidiyorum demek varrrr.
ama siz sakin olun anneler bebisler icin. Onlarla konusunnnn dertlesin hicbiseyi kalmiyor insanin

Gördüm canım sürüşü çok rahat, arka tekerlekleri büyük biraz ama çıkabiliyormuş. Ben de başka arabaları beğenmedim.

herkes ayni seyi soyluyor,geri karnina girsin istiyor insan dedi gecen bi arkdas
bide bunlar iyi gunlerimizmis

valla o misafirlere Allah akil fikir versin.gecende komsularim geldi bana hastaneden ciktigimi duymuslar valla yerimden kalkmadim biri kek biri baska bisey getirmis dedim kalkin caylarinizi alin bide bana verinartik bana daha kimse gelmez

Benim göğüs kafesi değil de kalbimde bir çarpıntı sıkışma oluyor korkuyorum açıkçası

canım çarpıntı ben de de çokoldu ikinci 3 aya girerken kalp normalden daha fazla kan pompalıyormuş böyle dönemlerde eğer kan değerlerinde bi sorun varsa (yani kansızlıktan bahsediyorum) daha fazla çalışıyormuş buda çarpıntı hissi veriyormuş ama gene de dr na danış derim sonuçta kişiye özel durumlar olabiliyor.

valla o misafirlere Allah akil fikir versin.gecende komsularim geldi bana hastaneden ciktigimi duymuslar valla yerimden kalkmadim biri kek biri baska bisey getirmis dedim kalkin caylarinizi alin bide bana verinartik bana daha kimse gelmez

en iyisini yapmışsın canım zaten hizmet bekliyorsa hala senden öyle komşu hiç gelmesin ancak külfet valla

kızlar bişe sorcam kullandığınız ilaçları yazarmısınız vitamin kan vs . hangilerini önerdi dr. unuz ?

En iyisini yapmissin canim.
Senden beklememeleri gerekiyo zaten.
Bu konuda biraz sansliyim cok gelip gidenim yok Allah tan..

canım resimler için teşekkür ederim güle güle kullanın evet biliyorum kampanyadan haberim oldu ama arabayı mağazada görüp alayım dedim mağazada bitmişti çok üzülmüştüm hatta kaçırdığım için bu arabanın en çok beğendiğim yönü oturma bölümü ile katlanmasıydı hep aklımda kaldı zaten bi ara wollex orlando travel sisteme baktım ama oda sadece hepsi buradada vardı birde o şekilde katlanır mı bilmiyorumbugün bu arabayı n11den sipariş verdim bi mağazada indirim kuponu ile 719 tl ye geldi world karta da 1000 tl üzerine 111 tl puan veriyordu bende park yatağımızı da aldım araba 608 tl ye gelmiş oldu bende aldım artık bıktım kaç aydır arastırmaktan umarım güzel bi şekilde gelir

Rabbim sifa ve kolaylik versin canim

Güle güle kullanın canım. İyi fiyata almışsın sen de

Park yatak hangi marka ve model aldınız acaba..

Gördüm canım sürüşü çok rahat, arka tekerlekleri büyük biraz ama çıkabiliyormuş. Ben de başka arabaları beğenmedim.
sağol canım teşekkürler o kadar arastırma ve magaza gezmeden sonra az önce n11den sipariş verdim umarım memnun kalırım heryerde 799 tl idi araya araya bi hal oldum birlikte park yatagını da aldım indirim kuponu ve kart kampanyası ile 608 tlye geldi bikaç güne gelir herhalde gelince resmini koyarım

Ben oglumda baby to go killanmistim. Şimdi ikincide de onu kullancgm. Uc yilda bir çizik bile yok. Bi oneri fazla aksesuar gereksiz. Ben oyle almistm yok muzik kutusu yok alt degistirme bolumu ilk ay kullanlyr. Sonra hepsi rafa

Muskaya gerek yok ihlas felak nas ve ayetel kursi oku

Srtik ya
Canim cok normal daha da artacak bu ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…