- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #27.221
Gördüm canım sürüşü çok rahat, arka tekerlekleri büyük biraz ama çıkabiliyormuş. Ben de başka arabaları beğenmedim.hadi bakalım inşallah bende indirimde hiç görmedimbende alcam artık bi tek bu araba içime sindi çok araştırdım oturma yeriyle kapanması avantajlı geldı canım sen arabayı gidip gördün mü ben mağazalarda göremedim de arka tekerlekleri nasıl biraz büyük mü sürüşü nasıl rahat mı acaba?
herkes ayni seyi soyluyor,geri karnina girsin istiyor insan dedi gecen bi arkdasBugünkü sınavda görevliydim. Çuval hatta hendek gibi bol uzun bir kazak giymeme rağmen hamile olduğumu anladılar.Erkek gözetmen önce bir işe eline vurmayacaktı, sonra fark edince koştur koştur "siz yorulmayın ben yaparım" demeye başladı. Bayan gözetmen arkadaşta önce şu konuda yardımcı olursanız dediğimde " eeee işte" diye iş yaparken. O da gebe olduğumu epey sonra anlayınca "başka yapılacak ne iş varsa yapayım" dedi. Tabi ben onlardan fazla çalıştım, yine de sağ olsunlar.
Sınavın sonunda bayan arkadaşın üniversitede okuyan ve lisede okuyan çocukları olduğunu ve en iyi zamanların karında oldukları zaman olduğunu söyledi. Ben bir şey demeden kaçıncı çocuk deyince muhabbet başladı.Neyse..
Asıl koşturmaca doğduktan sonra başlıyor. Ergen çocukları olan bütün arkadaşlarım, karnındayken, bebekken bunlar en iyi zamanların, öpün koklayın, keyfini çıkartın diyorlar.
Sevin, okşayın karnınızı gari....
valla o misafirlere Allah akil fikir versin.gecende komsularim geldi bana hastaneden ciktigimi duymuslar valla yerimden kalkmadim biri kek biri baska bisey getirmis dedim kalkin caylarinizi alin bide bana verinMisafir pesini birakmayan arkadaslar o misafirlerinizi bogmak istiyorum yemin ederim. Zerre dusunce kalmamais kimsede.
Yani allah askina ne varsa evlerimizde. Cok seviyorsaniz ahanda alin anahtari ben gidiyorum demek varrrr.
ama siz sakin olun anneler bebisler icin. Onlarla konusunnnn dertlesin hicbiseyi kalmiyor insanin
Benim göğüs kafesi değil de kalbimde bir çarpıntı sıkışma oluyor korkuyorum açıkçası
valla o misafirlere Allah akil fikir versin.gecende komsularim geldi bana hastaneden ciktigimi duymuslar valla yerimden kalkmadim biri kek biri baska bisey getirmis dedim kalkin caylarinizi alin bide bana verinartik bana daha kimse gelmez
Demir ilaci ferrum fordkızlar bişe sorcam kullandığınız ilaçları yazarmısınız vitamin kan vs . hangilerini önerdi dr. unuz ?
En iyisini yapmissin canim.valla o misafirlere Allah akil fikir versin.gecende komsularim geldi bana hastaneden ciktigimi duymuslar valla yerimden kalkmadim biri kek biri baska bisey getirmis dedim kalkin caylarinizi alin bide bana verinartik bana daha kimse gelmez
canım resimler için teşekkür ederim güle güle kullanın evet biliyorum kampanyadan haberim oldu ama arabayı mağazada görüp alayım dedim mağazada bitmişti çok üzülmüştüm hatta kaçırdığım için bu arabanın en çok beğendiğim yönü oturma bölümü ile katlanmasıydı hep aklımda kaldı zaten bi ara wollex orlando travel sisteme baktım ama oda sadece hepsi buradada vardı birde o şekilde katlanır mı bilmiyorumBen şubatta aldım bu arabayı canım. Çok araştırıp seçtim ve alıp evde kurunca da çok beğendim. Ebebekte kampanya vardı %28 indirimli olarak 575e aldım. Normal fiyatı 799. Sen görmedin o kampanyayı herhalde. Takip et bakalım başka sitelerde de belki indirime girer. Arka tekerlekleri ideal boyutta bence hem zaten kolayca çıkıp takılıo. Bagaja sığmazsa die çıkarılabilir. Sürüşüde çok rahat ben tek elle bile kolay sürdüm
Eki Görüntüle 1455677 Eki Görüntüle 1455680 Eki Görüntüle 1455682
Rabbim sifa ve kolaylik versin canimEvet degisebiliyor canim. Bende yatiyorum ama misafir falan derken bu hafta xok kalktim. Ona bagliyorum. Yatmak lazim cok kolay bi sekilde kisalabiliyor bizimkisi. Iyi artmis seninki ne guzel iste dinlenmeeye devamm. Benim de 3un ustune cikmisti yine inmis. Bebekler agirlasrikca baski yapip kisaltabilecek
Güle güle kullanın canım. İyi fiyata almışsın sen decanım resimler için teşekkür ederim güle güle kullanın evet biliyorum kampanyadan haberim oldu ama arabayı mağazada görüp alayım dedim mağazada bitmişti çok üzülmüştüm hatta kaçırdığım için bu arabanın en çok beğendiğim yönü oturma bölümü ile katlanmasıydı hep aklımda kaldı zaten bi ara wollex orlando travel sisteme baktım ama oda sadece hepsi buradada vardı birde o şekilde katlanır mı bilmiyorumbugün bu arabayı n11den sipariş verdim bi mağazada indirim kuponu ile 719 tl ye geldi world karta da 1000 tl üzerine 111 tl puan veriyordu bende park yatağımızı da aldım araba 608 tl ye gelmiş oldu bende aldım artık bıktım kaç aydır arastırmaktan umarım güzel bi şekilde gelir
Park yatak hangi marka ve model aldınız acaba..canım resimler için teşekkür ederim güle güle kullanın evet biliyorum kampanyadan haberim oldu ama arabayı mağazada görüp alayım dedim mağazada bitmişti çok üzülmüştüm hatta kaçırdığım için bu arabanın en çok beğendiğim yönü oturma bölümü ile katlanmasıydı hep aklımda kaldı zaten bi ara wollex orlando travel sisteme baktım ama oda sadece hepsi buradada vardı birde o şekilde katlanır mı bilmiyorumbugün bu arabayı n11den sipariş verdim bi mağazada indirim kuponu ile 719 tl ye geldi world karta da 1000 tl üzerine 111 tl puan veriyordu bende park yatağımızı da aldım araba 608 tl ye gelmiş oldu bende aldım artık bıktım kaç aydır arastırmaktan umarım güzel bi şekilde gelir
sağol canım teşekkürler o kadar arastırma ve magaza gezmeden sonra az önce n11den sipariş verdim umarım memnun kalırım heryerde 799 tl idi araya araya bi hal oldum birlikte park yatagını da aldım indirim kuponu ve kart kampanyası ile 608 tlye geldi bikaç güne gelir herhalde gelince resmini koyarımGördüm canım sürüşü çok rahat, arka tekerlekleri büyük biraz ama çıkabiliyormuş. Ben de başka arabaları beğenmedim.
Ben oglumda baby to go killanmistim. Şimdi ikincide de onu kullancgm. Uc yilda bir çizik bile yok. Bi oneri fazla aksesuar gereksiz. Ben oyle almistm yok muzik kutusu yok alt degistirme bolumu ilk ay kullanlyr. Sonra hepsi rafaGünaydın kızlar uzun zamandır yoktum pek takip edemedim bu aralar çalışmak zor gelmeye basladı işten gelip direk uyuyorum sanırım artık daha çabuk yoruluyorumkızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum belki konuşulmuştur ama geçmişi henüz okuyamadım park yatak almaya karar verdim ama ölçüleri konusunda kararsızım 60x120 mi yoksa 70x110 mu
almalıyım sanki eni 60cm olan dar gibi geldi birde hangi markayı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ederim canım sonunda aldım gitti valla rahatladımGüle güle kullanın canım. İyi fiyata almışsın sen de
Muskaya gerek yok ihlas felak nas ve ayetel kursi okuKızlar ben birileriyle görüşmekten korkar oldum iyice. Çünkü ne zaman görüşsem başına ağrılar giriyor, midem taş gibi oluyor ağrıyor, altüst oluyorum resmen. Normalde çok çabuk nazara gelen biriyim yıldızım düşük der annem hep okurdu beni öyle düzelirdim. Şimdi de kim görse "ayyy çok güzel hamile olmuşun"diye diye gözlerini karnıma dikiolar.
Dün akşam da bi arkadaşım geldi oturmaya. 3 aydır görmemişti beni ve o gittikten sonra yatağa zor attım kendimi. Dua ede ede zor uyudum.Ama böyle asosyal de yaşamak çok zor. Ben napabilirim ki muska falan mı taşısam napsam...
http://www.n11.com/kraft-salsa-oyun-parki-70x110cm-rakipsiz-fiyat-P51715349Park yatak hangi marka ve model aldınız acaba..
Srtik yaKızlar bugün çok korktum yaaKahvaltı hazırlıyodum bi yandan da bulaşık makinesindeki yıkanmışları yerleştireyim dedim. Göğsümün aşağısına bir sancı girdi çok korktum ya. Geçmicek sandım. 20 dk falan uzandım sonra geçti şükür ama neyin nesiydi anlamadım.
Canim cok normal daha da artacak bu ruyalarSelamlarrr
Kendini kötü hisseden bi ben değilmişim demek ki
Rüyamda kanamam olduğunu gördüm, ama bi türlü doktora gidemiyorum kalkmıyorum yerimden.
Sonra değişik bi hayvan gördüm, kertenkele gibi bişeydi, kanlıydı, bi an diyorum bu benden mi çıktı, bebeğime naptı falan
Çoook korktum, çook etkilendim, çook kötüyüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?