2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ayni gerginlik hepimizde var. Kimin ne olcagi belli degil. 7.ayimiza giriyoruz bu aydan snra hepimizin erken dogum riski var. Ama surekli bunu dusunerek son zmnlarimizi kendimize zehir etmeye gerek yok. Iyi dusunelim iyi olsun...
sen artık8 cı ayındasın canım ,24-27 hafta 7 aylık oluyor,yanı 8-cı aydan 1 hafta bıle almıssın

canım benimm bizim durumumuzda olanlar cok var daha kötüsüde var yinede şükredip dualara sığınalım...hep güzel düşünelim güzel olsun.. Allah yardımcımız olsun..dualarım seninle

Psikolojileremiz alt üst kızlar birbirimize dua edelim bol bol çok önemli Allah gönlümuze kalbimize içimize rahatlik huzur ferahlık versin inşallah
inşallah canım bugünlerde hepimiz bu olumsuz duyguları hissediyoruz heralde.allah bebişlerimizi hayırlısıyla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin

Kızlaaaar aglayayım mıgüleyim mi halime bilmiyorumhaftasonu için gelmişti görümcem adanadan..pazartesi gidecekti eşi şehir dışındaymış kv sinde kalmak istemiyomuş eşimde ısrar et bizde kalsın bi kaç gün daha diyo..benden gayrı herkesin rahatı düşünülüyor...

Almadık daha canım indirimde de görmedim hiç. Nisanda promosyon verecek banka onu bekliyoruz :)
hadi bakalım inşallah bende indirimde hiç görmedimbende alcam artık bi tek bu araba içime sindi çok araştırdım oturma yeriyle kapanması avantajlı geldı canım sen arabayı gidip gördün mü ben mağazalarda göremedim de arka tekerlekleri nasıl biraz büyük mü sürüşü nasıl rahat mı acaba?

Selamlarrr

Kendini kötü hisseden bi ben değilmişim demek ki

Rüyamda kanamam olduğunu gördüm, ama bi türlü doktora gidemiyorum kalkmıyorum yerimden.
Sonra değişik bi hayvan gördüm, kertenkele gibi bişeydi, kanlıydı, bi an diyorum bu benden mi çıktı, bebeğime naptı falan

Çoook korktum, çook etkilendim, çook kötüyüm....

Kızlar bugün çok korktum yaa Kahvaltı hazırlıyodum bi yandan da bulaşık makinesindeki yıkanmışları yerleştireyim dedim. Göğsümün aşağısına bir sancı girdi çok korktum ya. Geçmicek sandım. 20 dk falan uzandım sonra geçti şükür ama neyin nesiydi anlamadım.

yazının sonunda ki ikon sehven konulmuştur dikkate almayınız gayet mutsuzum bu durumdan..

Dun oglen 1 den gece 11bucuga kadar misafirim vardi simdi de gorumcemle esi gelmek Uzere yarin da Yine okul oooffff dinlenmek istiyorum yaaaaa bu insanlar?neden boyle anlayissiz((

sizler yazdikca bi taraftan diyorum bu kadar olumsuz dusunen yalnizca ben degilmisim diye sacma sapan mutlu oluyrm cnk gercekten psikolojimin ciddi anlamda bozuldugunu dusunmeye baslamistim!
ama bugun nedense cok iyi hissediyrm sanki hic riskim yok,her sey yolundaymis gibi(ki halime sukurler olsun) insallah boyle dusunup hissetmeye devam ederim.
bndede 2 gundur babamlar vardi evde bir ses bir kalabalik valla ruhum daraldi dun o kadar gergindimki icimdede cocuk hic uyumadi sanki,hep kipir kipirdi.bugun onlar gitti hatta yardimci kadinda gitti ona bile mutluyum sanki kim bakicaksa bana:) bebegim bile sakinlesti hareketleri yavasladi dunku kadar sert tekmelemiyor anneyi:)
simdi annem burda o da 1 haftaya kalmaz gider.evet ayaga kalkma yasagim var ama ben kendi basimin caresine bakabilecegime bugun inandim cookk iyiyim sizde iyi olun lutfen:)
dua edin daralinca,buraya yazin ben hep burdayim demirbas olaraktan:)
Allaha sukurler olsun bebeklerimiz hala bizimle ve bu birliktelik kucaklarimizda devam edicek ins.

Ben şubatta aldım bu arabayı canım. Çok araştırıp seçtim ve alıp evde kurunca da çok beğendim. Ebebekte kampanya vardı %28 indirimli olarak 575e aldım. Normal fiyatı 799. Sen görmedin o kampanyayı herhalde. Takip et bakalım başka sitelerde de belki indirime girer. Arka tekerlekleri ideal boyutta bence hem zaten kolayca çıkıp takılıo. Bagaja sığmazsa die çıkarılabilir. Sürüşüde çok rahat ben tek elle bile kolay sürdüm

Allah affetsin bu ara kendi aileme bile tahammulum yok bide kocamin ailesi tovbee:)
bu hormonlar cok fena

Canim
Canim cevsensiz uyumuyorum kuranda oku ve basinin yanina indir bwnim odada var. Uyumadanda oku ufle oyle uyu

Bugünkü sınavda görevliydim. Çuval hatta hendek gibi bol uzun bir kazak giymeme rağmen hamile olduğumu anladılar. Erkek gözetmen önce bir işe eline vurmayacaktı, sonra fark edince koştur koştur "siz yorulmayın ben yaparım" demeye başladı. Bayan gözetmen arkadaşta önce şu konuda yardımcı olursanız dediğimde " eeee işte" diye iş yaparken. O da gebe olduğumu epey sonra anlayınca "başka yapılacak ne iş varsa yapayım" dedi. Tabi ben onlardan fazla çalıştım, yine de sağ olsunlar.

Sınavın sonunda bayan arkadaşın üniversitede okuyan ve lisede okuyan çocukları olduğunu ve en iyi zamanların karında oldukları zaman olduğunu söyledi. Ben bir şey demeden kaçıncı çocuk deyince muhabbet başladı.Neyse..
Asıl koşturmaca doğduktan sonra başlıyor. Ergen çocukları olan bütün arkadaşlarım, karnındayken, bebekken bunlar en iyi zamanların, öpün koklayın, keyfini çıkartın diyorlar.
Sevin, okşayın karnınızı gari....

Güneş lekeleri olan var mı kızlar? Bitkisel tedavi bilen varsa söylesin, şimdiden araştırsın hayrına.
Yakında bol bol güneşte yürüyüş yapılacak, yada yazın bebek D vitamini alsın diye güneş de belli bir sür vakit geçirilecek. Güneş kremi haricinde tavsiyeler olursa, iyi olur valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…