2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim de kalçam ağrımaya başladı son bir haftadır ben de kalsiyum magnezyum eksikliği mi acaba diye düşünmeye başladım ama hayırlısı..

canım 16. cüzü almıştım yazmamışsın :) okudum ben haberin olsun Allah kabul etsin inşallah :)

uyumuş heralde güzel teyzeler :) hepinize Allah rahatlık versin öpüyorum bende yatıyorum iyi geceleeeeerrr :)

teyzeler teyzeler hepinize Günaydın:))
Yine karga b.u yemeden uyandık biz kızımla, ben yatakta, minnosum göbüste dönüp duruyrz:)
O ďöndükce ben duygusala bagladm sabah sabh,sen nasl bi mucizesin die
her yerimden hormon patlaması
hepimize güzel bir gün olsun, bol tepiklisinden

29da bnm cikisti en son hastanede yattim 2 gun 32 olmus acaba bu kadar cabuk degisebilmesi normalmi?peki sende yatiyor musun?
Evet degisebiliyor canim. Bende yatiyorum ama misafir falan derken bu hafta xok kalktim. Ona bagliyorum. Yatmak lazim cok kolay bi sekilde kisalabiliyor bizimkisi. Iyi artmis seninki ne guzel iste dinlenmeeye devamm. Benim de 3un ustune cikmisti yine inmis. Bebekler agirlasrikca baski yapip kisaltabilecek

Kizlar hayırlı geceler hepinize.Bugün sürekli birileri geldi gitti,kizkardesim gelmişti dün, kaynanamda bende.bi yatamadim rahat rahat,biraz öncede sanki baskı hissi çoğaldı, agrim var gibi inşallah geçer....
Nasil gececek bu gunlerimiz boyle. Ruyamda bebegimi kaybedecek seviyeye geldigimi gördüm dunyam basima yikilmisti nasil agladim anlatamam. Allahim lutfen cabuk gecsin gunler yaaa cunku ben sabrimin sinirlarjndayim artik ve iyice psikolojim bozulmaya basladi. Hic guzel uyanmadim bugun

Kizlar ne olur benim icin dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus. Kendimi ruhen okadar kotu hissediyorumki allahim kolay gecirsin bu gunlerimizi. Hergunumuz tetikte bigun çıkıp da bebgime biseyler alayim bi yürüyüş yapayim diyemedim. Gordugum insan sayisi okadar az ki. Esim annemler kayinvalidemler. Allahim sen kuzumu bana bağışla

Canim kotu gunlerin sonu hep guzel gelir.bazen ben de dayanamayacak noktaya geliyorum ama bizim suan yasadiklarimiza razi olup keske bebegim olsaydi diyen bi suru insan var en azindan bebegimiz bizimle.oyle yada boyle gececek bu gunler honlunu ferah tut

anladim cnm sagol.o zmn yatmaya devam.sende yormamaya calis kendini en azindan bebisler buyuyene kadar sabredicez:/

Çok iyi anlıyorum seni canım benim,çünkü bende ayni durumdayım, sabrim yok,sinirli bi hale girmeye basladim. Hergun gün sayıyorum ve hergun sabrımın azaldığını fark ediyorum. Allahım yardımcımız olsun inşallah ,üzme kendini ne olur biticek inşallah...

hep oyle cnm ya bnde ayni durumdayim yazdim biraz once
tam cikip alis veris yapicagimiz zamn bebislerimize
ama cogu giti azi kaldi canm sabret,bol bol dua et
bebegini kucakladigin zamanlari dusun,bugunlerimizde gecicek Allahin izniyle...

Balerinaya binmisim gibi donuyor basim uyandigimdan beri. Benim davetli olmadigim bir parti var kafamda.

Sizede hic oldu mu? Benim ilk kez oluyor da bas donmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…