- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.901
ALLAH gani gani rahmet eylesin cnm...Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
Basiniz sagolsun.Allah sizlere ve de bebeginize saglikli.uzun omurler versin,dilerim hersey yolundadir...Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
Bana saglik ocaginda kan testi yaptilar ,kolestrol falan . Doktora gittim gecen hafta keseyi gorduk. Gelecek hafta da kalp atisi icin cagirdi ve birkac test daha yapicaz dedi. Kalp atisini duyunca testleri yapariz dedi. Sen bi daha ne zaman gidiceksin doktora. Gittiginde sor. Cunku ilk bebegimde de yapildi bana bu testler.
Allah rahmet eylesin canim mekani cennet eylesin Allah sizlere ve dogacak olan bebegine uzun omurler versin...Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
Tavsiyen icin tsk ederim cnm bizde ole dusunduk ikinci ayindan sonra denize gotururuz die ama yaz boyu evde olucam derken kismetse ise gitmicem dogum izninde olcam anlaminda demistimSenin mesajın dikkatimi çekti benim oğlum 29 mayıs 2014 doğumlu ve ağustos ayında denize soktum 2buçuk aylıktı yanılmıyosam.hatta 1000 km yol yaptık tam 2 aylıkken :) yaz boyu evde durma bence gezdir bebişini kışın zaten çıkmak zor olucak yazın gez derim ben
Allah rahmet eylesin canım. İnşallah bebeğin iyidir. Sen metanetli olmaya çalış yine de. Stres zarar verebilir bebeğineBenim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bir an önce doktora görün benceKizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
çok geçmiş olsun canım. doktorunla görüş istersen. İnşallah bsey yoktur.Kizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
canım gerçekten çok üzüldüm. başın sagolsun. bebekte teselli gibi gelmiş ıyı ki gelmiş. birşeyi yoktur merak etme. sen stres yapmamaya çalış .Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
ben buna inanmıyorum bebeğin sağlık göstergesi bulantı olamaz hiç bulanmayan gününü çok güzel geçiren annelerin bebekleri sağlıksız mı oluyor hayır bu sadece vucüdün bu hormonu kabullenmesiyle alakalı başkada nedeni yok bulanmayanlar merak etmeyin allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinMide bulantısı bebişlerini saglikli oldugunun gostergesidir.ben de ozellikle sabah bulantı oluyo oglumdada öyle olmustu.
maşallah size zeytincim bende çok sabırsızım geçen perşembe gittik keseyi gördük 5+2 idi haftaya gel dedi doktor kalp atışlarını duyabilirmiyiz dediğimde belli olmaz diyince o zaman sonraki hafta geleyim dedim tamam dedim. ama içim içimi yiyor keşke gitsemiydim diyeKizlar biz bugun doktora gittik yine suan 5+6 yiz bebisi ve kalp atislarini gorduk cok sukur kalp atisinida birazcik dinletti doktor icim cok rahatladi cok sukur
canım çok üzüldüm cidden rabbim sabır versin gani gani rahmet eylesin babana. inşallah bebek moral olur sizeBenim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
canım rabbim yardımcın olsun inşallahh bir sıkıntı olmazKizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
Allah kolaylık versşbHerkese merhaba;
Z zeynepp09 Allah rahmet eylesin sabırlı ol bebişin için kolay değil ama Rabbim sabrını versin inşallah.
Bende 4 gündür bulantılarla boğuşuyorum. Dün daha da ileri safhaya geldi kusmaya başladım ne yesem gidiyor 1 saat sonra. Midem hep havada ne yapmak lazım? Doktoruma soracağım nasipse. Su bile içemiyorum bulantıdan hep yatıp uyuyayım istiyorum
günaydın canım bende testleri yaptırdım ama almaya gitmedim daha ne anlama geliyor hiç bilmiyorum.
Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...
Allah kolaylık versin canımya teşekkür ediyorum bebişim adınadaHepinize Günaydın uzun zamandır sizlerle sohbet edemedim baş dönmem ve bulantilarim hayattan kopardı beni resmenbugün biraz daha iyiyim hepinize ve göbislerinizdeki güzel bebişlerinize sevgilerimi yolluyorum
cnm benim kızım haziran 26 doğumlu 38 günlükken silivride denize soktum tam 40 günlükkende kuşadasında tatile gittik ve inan ki tatil için en uygun zaman bence çünkü emzir altını değiştir uyusun hiç derdi yok 6 aylık olsa dönüyor yerinde durmuyor yaşı desen yürüyor hep peşindesin biz kızımla 3 yaz geçirdik bizim için en kolay olanı ilk yazımızdı ki benim kızım gazlı olmasına rağmen açık hava da olduğumuzdan ordayken gaz sancısı bile sadece sabah kalhavtısında tutmuştuCanim simdiden hayirli olsun. Kendi adima cevaplamak gerekirse ben aslinda nisan ayinda hamile kalmak istiyordum biz esimle cok denize gitmeyi seviyoruz esimin ailesinin yazligi var eger nisanda dogsaydi yaza kadar ele avuca gelir yazinda gezdiririrz diye dusunuyoduk ama hazirana kismet oldu sonrada dusundum yazin basinda dogacak en azindan sicakta usume derdi olmicak cicili bicili giydircem ve yaz boyu evde olucam allah nasip kismet ederse hem tatil yapcam hem dogum iznimi kullanmis olcam guzel bi zamana denk gelmis olacakburcuda ikizler burcu olacak tarz olarak anlasabildigim burc grubu deil ama bebisimin adini sevindim cunku zeka burcu oldugu icin akilli bi cocuk olcak en azindan akliyla hareket ederse kendini kurtarir gelecegi guzel olur insallah
cnm benim hakkında hayırlısı olsun ama ihmal etme git hemen doktora inşallah guzel haberlerle gelirsinKizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?