2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
ALLAH gani gani rahmet eylesin cnm...
Dayanikli olmaya calis... ufacik bir uzuntuden bile etkileniyor bebislerimiz....
ALLAH sabir versin...

Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
Basiniz sagolsun.Allah sizlere ve de bebeginize saglikli.uzun omurler versin,dilerim hersey yolundadir...

Kizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..

Uc haftadan fazla var ve benimde heyecanla hic aklima gelmedigi icin sehir disina ciktim. Bulundugum yerde yaptirayim o zaman ama doktorum bunu neden es gecti guvenimi zedeledi su an.

Allah rahmet eylesin canim mekani cennet eylesin Allah sizlere ve dogacak olan bebegine uzun omurler versin...

Tavsiyen icin tsk ederim cnm bizde ole dusunduk ikinci ayindan sonra denize gotururuz die ama yaz boyu evde olucam derken kismetse ise gitmicem dogum izninde olcam anlaminda demistim oglunada masallah allah bagislasin

Allah rahmet eylesin canım. İnşallah bebeğin iyidir. Sen metanetli olmaya çalış yine de. Stres zarar verebilir bebeğine

Kizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bir an önce doktora görün bence

çok geçmiş olsun canım. doktorunla görüş istersen. İnşallah bsey yoktur.

canım gerçekten çok üzüldüm. başın sagolsun. bebekte teselli gibi gelmiş ıyı ki gelmiş. birşeyi yoktur merak etme. sen stres yapmamaya çalış .

Herkese merhaba;

Z zeynepp09 Allah rahmet eylesin sabırlı ol bebişin için kolay değil ama Rabbim sabrını versin inşallah.

Bende 4 gündür bulantılarla boğuşuyorum. Dün daha da ileri safhaya geldi kusmaya başladım ne yesem gidiyor 1 saat sonra. Midem hep havada ne yapmak lazım? Doktoruma soracağım nasipse. Su bile içemiyorum bulantıdan hep yatıp uyuyayım istiyorum

Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...

günaydın arkadaşlarr sabah yine uyanmakta zorluk çektim nerdeyse 2 haftadır tlf nun alarmını duymuyorum bir anda kalkıyorum koştur koştur hazırlanıyorum resmen. kahvaltı edemedim poğaça aldım onuda bitiremedim midem almadı inanılmaz keyifsizim bugün hiç sebepte yok hormonlardan sanırım.

Mide bulantısı bebişlerini saglikli oldugunun gostergesidir.ben de ozellikle sabah bulantı oluyo oglumdada öyle olmustu.
ben buna inanmıyorum bebeğin sağlık göstergesi bulantı olamaz hiç bulanmayan gününü çok güzel geçiren annelerin bebekleri sağlıksız mı oluyor hayır bu sadece vucüdün bu hormonu kabullenmesiyle alakalı başkada nedeni yok bulanmayanlar merak etmeyin allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar biz bugun doktora gittik yine suan 5+6 yiz bebisi ve kalp atislarini gorduk cok sukur kalp atisinida birazcik dinletti doktor icim cok rahatladi cok sukur
maşallah size zeytincim bende çok sabırsızım geçen perşembe gittik keseyi gördük 5+2 idi haftaya gel dedi doktor kalp atışlarını duyabilirmiyiz dediğimde belli olmaz diyince o zaman sonraki hafta geleyim dedim tamam dedim. ama içim içimi yiyor keşke gitsemiydim diye
canım çok üzüldüm cidden rabbim sabır versin gani gani rahmet eylesin babana. inşallah bebek moral olur size
canım rabbim yardımcın olsun inşallahh bir sıkıntı olmaz
Allah kolaylık versşb

Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...
günaydın canım bende testleri yaptırdım ama almaya gitmedim daha ne anlama geliyor hiç bilmiyorum.

cnm benim kızım haziran 26 doğumlu 38 günlükken silivride denize soktum tam 40 günlükkende kuşadasında tatile gittik ve inan ki tatil için en uygun zaman bence çünkü emzir altını değiştir uyusun hiç derdi yok 6 aylık olsa dönüyor yerinde durmuyor yaşı desen yürüyor hep peşindesin biz kızımla 3 yaz geçirdik bizim için en kolay olanı ilk yazımızdı ki benim kızım gazlı olmasına rağmen açık hava da olduğumuzdan ordayken gaz sancısı bile sadece sabah kalhavtısında tutmuştu

cnm benim hakkında hayırlısı olsun ama ihmal etme git hemen doktora inşallah guzel haberlerle gelirsin

bugun doktora gittim gecen haftaki bir damla kanamadan sonra dr a gitmemiştim ama içim rahat etmedi bugun gittim dr a dayanamadım çok sükür hersey yolunda 8+6 olmusuz kalbimiz pıt pıt atıyo hersey yolunda çok şukur ... inşallah hepimiz hep böle güzel haberler alırız ...
gecen hamileliğimde çok şukur çok rattı buda öle ne mide bulantım ne bas donmem yok yemeye devam top halınde yuvarlanarak gidicem galiba doguma siz nasılsınız sizde nasıl gidiyo hamişlik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…