- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.921
maşallah size canım ne güzel haberlerle gelmişsin. bende yorgunluk ve uykusuzluk had safhada resmen ve hergün bir yerim ağrıyor bugünde kasığımda ağrı var ve korkuyorum ne yalan söyleyeyim tehlikeli haftalardayız malum. ama aklıma kötüyü getirmek istemiyorum.bugun doktora gittim gecen haftaki bir damla kanamadan sonra dr a gitmemiştim ama içim rahat etmedi bugun gittim dr a dayanamadım çok sükür hersey yolunda 8+6 olmusuz kalbimiz pıt pıt atıyo hersey yolunda çok şukur ... inşallah hepimiz hep böle güzel haberler alırız ...
gecen hamileliğimde çok şukur çok rattı buda öle ne mide bulantım ne bas donmem yok yemeye devam top halınde yuvarlanarak gidicem galiba doguma siz nasılsınız sizde nasıl gidiyo hamişlik :)
çok teşekkür ederim :)maşallah size canım ne güzel haberlerle gelmişsin. bende yorgunluk ve uykusuzluk had safhada resmen ve hergün bir yerim ağrıyor bugünde kasığımda ağrı var ve korkuyorum ne yalan söyleyeyim tehlikeli haftalardayız malum. ama aklıma kötüyü getirmek istemiyorum.
Benimde yaklaşık 5 gündür çok koşturmacam vardı biraz yürüdüğümde yada ayakta kaldığımda peçeteye gelen kahverengi akıntım oluyor çokaz, ama evde yatınca dinlenince birşey olmuyor bende bunu yorulmaya bağlayıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum, sende öyle yapmaya çalış tatlım. Yarın dr kontrolüm var.hakkımızda hayırlısı olsunkızlar sabah cok iyiydim kahvaltı yaptık esim ve oğlumla sonra az carsıya indik şimdi pembe lekelenme gibi kanamam var((
böyle giderse yarın doktora gitcem
canım dualarım seninle umarım herşey iyi olur ve iyi gider, pozitif düşünmeye çalış lütfen haberlerini bekliyoruz.Kizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
aynen katılıyorum, böyle şeyler yazıp diğer insanların üzülmesine yol açıyorlar farkında değiller... Halbuki hamilelerin %50 si mide bulantısı yaşıyor. Burada birbirimize destek olup ne olursa olsun moral bozacak şeyler yazmamalıyız arkadaşlarben buna inanmıyorum bebeğin sağlık göstergesi bulantı olamaz hiç bulanmayan gününü çok güzel geçiren annelerin bebekleri sağlıksız mı oluyor hayır bu sadece vucüdün bu hormonu kabullenmesiyle alakalı başkada nedeni yok bulanmayanlar merak etmeyin allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Arkadaşım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş allah bebeğini sana bağışlasın inş iyi şeyler düşün iyi olsun inşBenim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
haklısın canım inşallahh hayırlısıyla tamamlarızda sağlıkla gelir bebişlerimiz.çok teşekkür ederim :)
uyku hali bendede var kucuk oğluşum oldugu için uyuyamıyorum da aksam eşim geldiğinde tv izlerken uyuya kalıyorum :) kasık ağrıları normal cnm hiç korkma rahim buyudugu için ağrılar oluyo inşallah çok guzel bi hamişlik sureci geçiricez
CANIM BEN GÖREMİYORUM NE TESTİ YAPTIRDIN
Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...
Haklisin canim dogru soyluyosun hele bi gelsinde sipa nerelere goturcem ben onu allahin izniyle :)cnm benim kızım haziran 26 doğumlu 38 günlükken silivride denize soktum tam 40 günlükkende kuşadasında tatile gittik ve inan ki tatil için en uygun zaman bence çünkü emzir altını değiştir uyusun hiç derdi yok 6 aylık olsa dönüyor yerinde durmuyor yaşı desen yürüyor hep peşindesin biz kızımla 3 yaz geçirdik bizim için en kolay olanı ilk yazımızdı ki benim kızım gazlı olmasına rağmen açık hava da olduğumuzdan ordayken gaz sancısı bile sadece sabah kalhavtısında tutmuştu
benım gıbısın sen de bence ılac yazdır ıyı gelıyor bı de soda baska kraker tuzlu falan hepsı bos canım malesefHerkese merhaba;
@zeynepp09 Allah rahmet eylesin sabırlı ol bebişin için kolay değil ama Rabbim sabrını versin inşallah.
Bende 4 gündür bulantılarla boğuşuyorum. Dün daha da ileri safhaya geldi kusmaya başladım ne yesem gidiyor 1 saat sonra. Midem hep havada ne yapmak lazım? Doktoruma soracağım nasipse. Su bile içemiyorum bulantıdan hep yatıp uyuyayım istiyorum
Ama ekli cnm hatta alinti yaptigin yerdede cikmis resmiCANIM BEN GÖREMİYORUM NE TESTİ YAPTIRDIN
Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...
Ben gebelikle ilgili bir cok yazi okudum dr da oyle diyor gayet tabi hic kusmadan saglikli dogum yapan bir cok anne var betahcg arttikca bulanti artar buda bebegin iyi oldugunu gosterir.o anlamda soyledim.yani her kadin farklidir kiminin midesi bulanir kiminin beli agrir.sanki oyle bir sey yamisinizki ben midesi bulanmayanin bebegi sagliksiz demişim gibi cok yanlisben gayet a inanmıyorum bebeğin sağlık göstergesi bulantı olamaz hiç bulanmayan gününü çok güzel geçiren annelerin bebekleri sağlıksız mı oluyor hayır bu sadece vucüdün bu hormonu kabullenmesiyle alakalı başkada nedeni yok bulanmayanlar merak etmeyin allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
ARKADASLAR EKLEDIGIM TAHLIL SONUCLARI RESMINi GOREBILIYORMUSUNUZ ?
Tamam canim hallettim doktordan bilgi aldim ama bi tek benmi gorebildim ekledigim resmi bi sorun var demekki uygulamadaBen goremiyorum..testn ismini yazsan
Ben gebelikle ilgili bir cok yazi okudum dr da oyle diyor gayet tabi hic kusmadan saglikli dogum yapan bir cok anne var betahcg arttikca bulanti artar buda bebegin iyi oldugunu gosterir.o anlamda soyledim.yani her kadin farklidir kiminin midesi bulanir kiminin beli agrir.sanki oyle bir sey yamisinizki ben midesi bulanmayanin bebegi sagliksiz demişim gibi cok yanlis
Tamam canim hallettim doktordan bilgi aldim ama bi tek benmi gorebildim ekledigim resmi bi sorun var demekki uygulamada
Canim burdaki herkes strese cok meyilli..bulanti saglikli gebelign gostergesi deyince bulantisi olmayanlar telaslaniyor:)ben doktora benim midem cok bulaniyor dedim..hamile olmayasin dedi
Başın sağolsun arkadaşımBenim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?