2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallah size canım ne güzel haberlerle gelmişsin. bende yorgunluk ve uykusuzluk had safhada resmen ve hergün bir yerim ağrıyor bugünde kasığımda ağrı var ve korkuyorum ne yalan söyleyeyim tehlikeli haftalardayız malum. ama aklıma kötüyü getirmek istemiyorum.

çok teşekkür ederim :)
uyku hali bendede var kucuk oğluşum oldugu için uyuyamıyorum da aksam eşim geldiğinde tv izlerken uyuya kalıyorum :) kasık ağrıları normal cnm hiç korkma rahim buyudugu için ağrılar oluyo inşallah çok guzel bi hamişlik sureci geçiricez

kızlar sabah cok iyiydim kahvaltı yaptık esim ve oğlumla sonra az carsıya indik şimdi pembe lekelenme gibi kanamam var((
böyle giderse yarın doktora gitcem
Benimde yaklaşık 5 gündür çok koşturmacam vardı biraz yürüdüğümde yada ayakta kaldığımda peçeteye gelen kahverengi akıntım oluyor çokaz, ama evde yatınca dinlenince birşey olmuyor bende bunu yorulmaya bağlayıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum, sende öyle yapmaya çalış tatlım. Yarın dr kontrolüm var.hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
canım dualarım seninle umarım herşey iyi olur ve iyi gider, pozitif düşünmeye çalış lütfen haberlerini bekliyoruz.

aynen katılıyorum, böyle şeyler yazıp diğer insanların üzülmesine yol açıyorlar farkında değiller... Halbuki hamilelerin %50 si mide bulantısı yaşıyor. Burada birbirimize destek olup ne olursa olsun moral bozacak şeyler yazmamalıyız arkadaşlar

Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
Arkadaşım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş allah bebeğini sana bağışlasın inş iyi şeyler düşün iyi olsun inş

haklısın canım inşallahh hayırlısıyla tamamlarızda sağlıkla gelir bebişlerimiz.

gunaydin kizlar sabah saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim cok ilgilendiler kilo boy ksn grubu tum bilgiler alindi kan tahlili idrar tahlili yapmam ve yapmamam gerekenler fln bence sizdevgidin sonuclari yarin alcam ins iyidir 16 haftadan sonra kalp atisini da takip ediyolarmis ilaclari da yazdirdim

merhabalar canlar uzun zamandır yazamadım buraya, geçen cumatesi kontrolümüz vardı doktorumuzla. malesef karından göremedi doktorumuz bebişimizi. artık 8 hafta olduğu için de duymak zorundaydık kalp attışını vajinal ultrasona basvurmak durumunda kaldık. çok şükür bebişimizin kalbini duyduk . gelişimine göre 7 hafta 3 günlük dedi doktorumuz. 3-4 gün geri olması önemli değilmiş allahtan. 15-20 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz.

Haklisin canim dogru soyluyosun hele bi gelsinde sipa nerelere goturcem ben onu allahin izniyle :)

benım gıbısın sen de bence ılac yazdır ıyı gelıyor bı de soda baska kraker tuzlu falan hepsı bos canım malesef

Arkadaslar daha once bu testlerden yaptirip sonuclarini anlayan varmi ? Aslinda deger araligi yaziyor ama ben tam olarak ne anlama geldigini anlayamadim...

Dayanamadim doktora mail attim sonuclari. Saolsun hemen dondu sorun yokmus hepsi normalmis cok sukur korkmustum yinede. Rutin testler ama mutlaka sizlerde saglik ocagina veya doktorunuza danisip yaptirin ikili tarama testinden once.

Son düzenleme:
Ben gebelikle ilgili bir cok yazi okudum dr da oyle diyor gayet tabi hic kusmadan saglikli dogum yapan bir cok anne var betahcg arttikca bulanti artar buda bebegin iyi oldugunu gosterir.o anlamda soyledim.yani her kadin farklidir kiminin midesi bulanir kiminin beli agrir.sanki oyle bir sey yamisinizki ben midesi bulanmayanin bebegi sagliksiz demişim gibi cok yanlis

Canim burdaki herkes strese cok meyilli..bulanti saglikli gebelign gostergesi deyince bulantisi olmayanlar telaslaniyor:)ben doktora benim midem cok bulaniyor dedim..hamile olmayasin dedi

Canim burdaki herkes strese cok meyilli..bulanti saglikli gebelign gostergesi deyince bulantisi olmayanlar telaslaniyor:)ben doktora benim midem cok bulaniyor dedim..hamile olmayasin dedi
)oyle cnm genel anlamda bulanti oluyo keşke olmasada herkesin gebeligi rahat gecse.kolay degil insandan insan oluyo der annem.:) hamilelik herseye ragmen guzel ilk evladimda dogduktan sonra gebelik gunlerimi bile ozluyodum acayip bişey annelik rkabbim herkese anneligi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…