2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim 2. hamileliğim aralık ayında 7 yaşına girecek bir kızım var.

Bunda da bulantılarım var ama kızımdaki kadar şidettli değil.

Sizde bulantı durumları nasıl?

henüz 6.haftamdayım bulantım yok gibi ama endişerim devam ediyor sanırım olcak ... inş.olmaz

İnşallah canım hepimize dua ediyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun..benim çok fazla ağrım yok ama mide bulantısı ve tiksinme var o da geçeçek inşallah.
Ilk haftalar kasiklarda agrim vardi birden kesildi onun disinda tiksinme diilde canim bisi istemiyo yedigim yemegi sirf yemek icin yiyorum hic zevk tat alamiyorum ... allah razi olsun cnm inşallah hepimiz guzell hamilelikler geciririz

Senin mesajın dikkatimi çekti benim oğlum 29 mayıs 2014 doğumlu ve ağustos ayında denize soktum 2buçuk aylıktı yanılmıyosam.hatta 1000 km yol yaptık tam 2 aylıkken :) yaz boyu evde durma bence gezdir bebişini kışın zaten çıkmak zor olucak yazın gez derim ben

Bana doktor tahmini 2 haziran dedi ama ben Mayıs annesi olurum die düşünüyorum ama kısmet tabiki de 18 mayısta evlendim ilk evlilik yıl dönümümde bebeğimi hissetmek istiyorum ve sağlıkla gelirse bebeğim eylülde bodruma gitmeyi düşünüyoruz eşimle zaten Ailem ada da yaşıyor bebeğimi daha erken denize alıştırırım inşallah

kızlar sabah cok iyiydim kahvaltı yaptık esim ve oğlumla sonra az carsıya indik şimdi pembe lekelenme gibi kanamam var((
böyle giderse yarın doktora gitcem

kızlar sabah cok iyiydim kahvaltı yaptık esim ve oğlumla sonra az carsıya indik şimdi pembe lekelenme gibi kanamam var((
Cnm benimde geçen hafta oldu 1 damlaydi dr devam ederse gel dedi bi daha olmadi ama icim rahat diil yarin gidiyorum doktora inşallah kuzularimix iyidir

Arkadaşlar öncelikle lekelenme kanaması olanlara çok çok geçmiş olmuş Allah'ım her anneye evladını karnında da olsa bile bağışlasın. inş. bebişlerimizi hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alırız.
Benim çok şükür kanama yada lekelenme yok ama Bel ağrısı var bazen geçiyor gibi oluyor bazen artıyor böyle olan var mı ??????? ( 9+3 üz bu aradA)
bazen hiç dayanamıyorum.

Canim her leke dusup belirtisi degil ama yaman bi celiski tek tarafli dusunmemek lazim yani panikte yapma ama ihmalde etme yrn gorun bi doktora muhtemelen progestan verirler gerci sen daha tecrubelisindir umarim bisey yoktur canim

Son düzenleme:
nerde... ben dun bulantı ılaclarmı kullanmayım dedım bu gun cok fena oldum bu bulantılar gıdıcek gıbı durmuyor

Ayy. Hamdolsun halime. Ben de bugün ilk defa öğürdüm. Demek ki yeni başlıyor bende. Bu zamana kadar midemde bir sıkıntı olmadi şükür. Sadece yemek yaparken sogan kokusundan tiksiniyorum.

Kizlar biz bugun doktora gittik yine suan 5+6 yiz bebisi ve kalp atislarini gorduk cok sukur kalp atisinida birazcik dinletti doktor icim cok rahatladi cok sukur
tebrikler canım darısı başıma. haftaya bugün gidicez biz de.

Canım benim bel ağrım oluyor senin gibi ara ara. Ben ayakta çok kaldığım için olduğunu düşünüyorum. Dinlenmek gerek bence. Umarım bir an önce geçer

Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.

progestan varsa ıc her ıhtımale karsı,bı zararı yok yarın doktora gıdene kadar belki de keser

Benim bebişim de Allah nasip ederse haziran da doğacak. 5 gün önce babamı kaybettim. umarım bebeğim iyidir. araya tatiller girdi birşey yapamadık. cuma gününe randevumuz var hastaneden.
canım cok uzuldum ya senın durumuna ama ınsallah bebegın ıyıdır.Veren de alan da bı tek Allahdır.Insallah yakında bebegının kalp atıslarını duyarsın en azından acın hafıfler.

Biz sadece keseyi gorduk, iki hafta sonra kalp atisini duyduk ama bunun disinda tahlil vs olmadi merak ettim simdi !

Bana saglik ocaginda kan testi yaptilar ,kolestrol falan . Doktora gittim gecen hafta keseyi gorduk. Gelecek hafta da kalp atisi icin cagirdi ve birkac test daha yapicaz dedi. Kalp atisini duyunca testleri yapariz dedi. Sen bi daha ne zaman gidiceksin doktora. Gittiginde sor. Cunku ilk bebegimde de yapildi bana bu testler.

Basin sagolsun. Ne kadar üzücü bi durum. Allah sabir versin. Bebegin icinde kotu seyler getirme aklina.iyi dusun her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…