2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ama kalbim çarpmıyor benim. Kafesin ortasında bi sıkışıklıkla beraber bişey atıyo. Bu da mı çarpıntı oluyo? Kalbimin ritminde bişey hissetmiyorum
Cnm bu okudugum kadarıyla gebelik reflusu... hic telaş etme... icin daha da rahatlasin hatta mutlaka doktoruna da sor.... bende de oluyor arada...

İnşallah canım hamile kalmadan önce enfeksiyon kapmışsındır. Umarım bebeğine hiçbir zararı yoktur. En kısa sürede sende kendini toparlarsın.
ALLAH razı olsun kizlar hepinizden..
Alinti yapmadığım varsa hakkinizi helal edin....
Moralim daha iyi bugun cok sukur...
Kan verdim hastanede. ..
Persembe cikacak sonuç yazarim yine burdan ama enfeksiyon doktoru sonuc oncesindn de sonrasindan da olsa kesin bisey soyleyemeyiz dedigebelik suresince gerekli islemler devam edecek netten okudugum kadariyla...
Zaten o kadar çok şey okumusum ki ,ben doktora öyleyse böyle boylese ole demi diye konuştum durdum yaninda asistleri vardi bakiooar bana boooole...
Ne guzel dualar etmissiniz ALLAH tekrar tekrar razi olsun sizden...
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

Canım işlerin yoğunluğundan kafayı buna vermemeye çalışıyorum, normalde çok sabırsuz bir insanımdır.
Birde bi arkadaşımın çok yakını kadın doğum dr u kız hamileyken 8. Haftadan önce gelip boşuna telaş yapma demiş ve kız ilk 8. Haftada gitmiş rahatlamış tabi herşeyi görünce :) benimde son 3 günüm az kaldı bekliyorum hayırlı haberlerle gelirim inş:)

Canım sağol merak ettiğin için beni de valla nazlılarki sorma ama bana hep karından bakıldığı içinde normal diyorum, internette çok fazla bilgi kirliliği var insanları telaşa sürükleyrn... Biz çok aceleci davranıyoruz bazen annelerimizi düşünelim adet olmazmışlar 4 ay sonra en erken dr a giderkermiş. Biz hemen hop olsun istiyoruz. Pozitif düşünmekte çok önemli..
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar

merhabalr bende 6 yıllık evliyim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
hayırlısı olsun cok guzel bı duygu ben 2 defa dınledım hatta

Hamileliğini yeni öğrenen Arkadaşlara hayırlı olsun.İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.Bulantılarım yok sadece yorgunluk var.Göbeğim zaten vardı bugün bazı pantolonlarımın olmadıgını fark ettim kiloda almadım üstelik.1 ay var dr.a gitmeme 12+6 olucam inş cinsiyetini öğrenebilirim.İlk oğlumda 12+3 öğrenmiştim.Bakalım hayırlısı.

Bende kan tahlilinde öğrendim gebe olduğumu ancak keseyi göremedik daha ve cok telasliyim. Bende kısmet olursa haziran annesi adayiyim. Forumu biraz okuyabildim sayfalar baya fazla. Şunu farkettim haziran ayı çok tercih edilen bir aymiş gibi geldi bana. Neden acaba avantajları neler. Bide haziran bebeklerinin burcuna baktım çok anneci olurlarmiş. :)

korkma sen hiç birsey yemesen bile bebiş ac kalmaz o seni sömuruyor. sen guçsuz ve halsiz düşerin

selam kızlar gunaydınlar. dun kontrole gıttik 7+4 olmusuuz kalp atışlarını duyduk çok şükür. bulantılarımı söyledim dayanabilirsen dayan 12. haftaya kadar ilac vermeyelim dedi. ama dayanamazsan yine gel dedi.mide yanması içinde rennie verdi

Canim simdiden hayirli olsun. Kendi adima cevaplamak gerekirse ben aslinda nisan ayinda hamile kalmak istiyordum biz esimle cok denize gitmeyi seviyoruz esimin ailesinin yazligi var eger nisanda dogsaydi yaza kadar ele avuca gelir yazinda gezdiririrz diye dusunuyoduk ama hazirana kismet oldu sonrada dusundum yazin basinda dogacak en azindan sicakta usume derdi olmicak cicili bicili giydircem ve yaz boyu evde olucam allah nasip kismet ederse hem tatil yapcam hem dogum iznimi kullanmis olcam guzel bi zamana denk gelmis olacak burcuda ikizler burcu olacak tarz olarak anlasabildigim burc grubu deil ama bebisimin adini sevindim cunku zeka burcu oldugu icin akilli bi cocuk olcak en azindan akliyla hareket ederse kendini kurtarir gelecegi guzel olur insallah

Merhaba kızlar bende hamileyim adet düzensizliğim var bu yüzden kaç haftalık emin degilim ama dün doktora gittiğimde kese ve bebeğimı gördüm hayırlısı bakalım Allahtan Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. ..

Evet yazdıkların gayet mantıklı bende yazın rahat giydiririm diye düşünüyorum:) ama ben tam kaç haftaligim bilmediğimden yengeç veya ikizler ama yengeç olma ihtimali yüksek. :)

Benim gibi çok yiyeniniz var mı? Yine 3 öğün yiyorum ama oncekine gore biraz fazla yiyorum. Azcik ac

kalayım elim ayağm esiyor. 6 haftadayiz daha ama simdiden kilo aldim gibi

Evet yazdıkların gayet mantıklı bende yazın rahat giydiririm diye düşünüyorum:) ama ben tam kaç haftaligim bilmediğimden yengeç veya ikizler ama yengeç olma ihtimali yüksek. :)
Evet canim 21hazirandan sonra yengec oluyor bnmde burcum yengec cok anac oluyor ve de duygusal iyimser merhametli :) ve bu yuzdende genelde uzulen taraf olan

Canim ultrasonda belli oluyor ne kdrlik oldugu tabi ilerleyen haftalarda. Benimki adet tarihime gore 8haftalikti ultrasonda 8 hafta 3 gunluk cikti :)

Benim gibi çok yiyeniniz var mı? Yine 3 öğün yiyorum ama oncekine gore biraz fazla yiyorum. Azcik ac

kalayım elim ayağm esiyor. 6 haftadayiz daha ama simdiden kilo aldim gibi
nerde... ben dun bulantı ılaclarmı kullanmayım dedım bu gun cok fena oldum bu bulantılar gıdıcek gıbı durmuyor

Slm kızlar yarin doktora gidiyorum gecen hafta kanamam olmustu 1 damla kadar dr tekrar olursa gel dedi ama icim rahat etmedi inşallah hersey yolundadir inşallah güzel haberlerle gelirim bu hafta kasik agrimda cok azaldi yok gibi sizin nasil hamilelik belirtileri kasik agrilariniz devammi

İnşallah canım hepimize dua ediyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun..benim çok fazla ağrım yok ama mide bulantısı ve tiksinme var o da geçeçek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…