- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.861
canımya rabbim yardımcın olsun. Zor olduğunu biliyorum ama ne olur kendini üzme bebeğini düşün rabbim büyük inşallah birşey olmayacak meleğinede
biberoncum çok üzüldüm canımya rabbim yeniden hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
bende aynıyım canım
Cnm bu okudugum kadarıyla gebelik reflusu... hic telaş etme... icin daha da rahatlasin hatta mutlaka doktoruna da sor.... bende de oluyor arada...Ama kalbim çarpmıyor benim. Kafesin ortasında bi sıkışıklıkla beraber bişey atıyo. Bu da mı çarpıntı oluyo? Kalbimin ritminde bişey hissetmiyorum
ALLAH razı olsun kizlar hepinizden..İnşallah canım hamile kalmadan önce enfeksiyon kapmışsındır. Umarım bebeğine hiçbir zararı yoktur. En kısa sürede sende kendini toparlarsın.
Canım işlerin yoğunluğundan kafayı buna vermemeye çalışıyorum, normalde çok sabırsuz bir insanımdır.Hissitolog seni ilk günlerden tanıyorum.Maşallah sabrından dolayı tebrik ediyorum seni.İçini ferah tut İnşallah hayırlısı ile göreceksin kalp atışlarını Benimde ilk değer 26 çıkmıştı.İnşallah benimkide geç döllenmedir
Canım sağol merak ettiğin için beni de valla nazlılarki sorma ama bana hep karından bakıldığı içinde normal diyorum, internette çok fazla bilgi kirliliği var insanları telaşa sürükleyrn... Biz çok aceleci davranıyoruz bazen annelerimizi düşünelim adet olmazmışlar 4 ay sonra en erken dr a giderkermiş. Biz hemen hop olsun istiyoruz. Pozitif düşünmekte çok önemli..Ya kizlar bu haziran bebislerindeki naz nedir ya neredeyse % 80 yada % 90 ni gec dollenme kendilerini gec gosteriolar bence varya kizlarin adini nazli erkeklerin adinida nazcan koyalim :-D bune nazdir yahuuu topigin adinida nazli haziran bebislerinin anneleri hele benim bebisim bir dogaun saglikli sihhatli kendini gostermeyip anneyi aglatmayi sorucam poppsuna pit pit vurucam mucizeme
merhabalr bende 6 yıllık evliyim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
hayırlısı olsun cok guzel bı duygu ben 2 defa dınledım hattaBugün ilk kontrolüme gittim. Göremem daha erken sanarken, bebişimi de kalp atışını da gördüm şükürler olsun. 6+4 olarak çıktı. Allah hepinize yaşatsın bu mutluluğu. Çok acaip bi hismiş. Allah'ıma çok şükür.
Teşekkür ederim.Şimdilik bende bir belirti yok oğlumdakiler de geçmeye başlamış.3 gündür görüşemedik.Evde çocuk olunca zor o da ilgi sevgi bekliyor.Öncelikle geçmiş olsun canım. Sizin işiniz daha zor valla. Sadece karnındaki bebeğini düşünmüyorsun. Umarım bebeğine bulaşmamıştır.
korkma sen hiç birsey yemesen bile bebiş ac kalmaz o seni sömuruyor. sen guçsuz ve halsiz düşerin6+4deyim şimdiye kadar hiç bulantım yoktu bugün ilk kez yemekler kokmaya başladı midem acayip bulandı. Bir şey yiyemiyorum. Biraz meyve suyu ve bi avuç Fındık zorla yedim. Benim gibi olan var mi ne yapıyorsunuz? Ya hep böyle devam ederse yavrum aç kalacak
Canim simdiden hayirli olsun. Kendi adima cevaplamak gerekirse ben aslinda nisan ayinda hamile kalmak istiyordum biz esimle cok denize gitmeyi seviyoruz esimin ailesinin yazligi var eger nisanda dogsaydi yaza kadar ele avuca gelir yazinda gezdiririrz diye dusunuyoduk ama hazirana kismet oldu sonrada dusundum yazin basinda dogacak en azindan sicakta usume derdi olmicak cicili bicili giydircem ve yaz boyu evde olucam allah nasip kismet ederse hem tatil yapcam hem dogum iznimi kullanmis olcam guzel bi zamana denk gelmis olacakBende kan tahlilinde öğrendim gebe olduğumu ancak keseyi göremedik daha ve cok telasliyim. Bende kısmet olursa haziran annesi adayiyim. Forumu biraz okuyabildim sayfalar baya fazla. Şunu farkettim haziran ayı çok tercih edilen bir aymiş gibi geldi bana. Neden acaba avantajları neler. Bide haziran bebeklerinin burcuna baktım çok anneci olurlarmiş. :)
Evet yazdıkların gayet mantıklı bende yazın rahat giydiririm diye düşünüyorum:) ama ben tam kaç haftaligim bilmediğimden yengeç veya ikizler ama yengeç olma ihtimali yüksek. :)Canim simdiden hayirli olsun. Kendi adima cevaplamak gerekirse ben aslinda nisan ayinda hamile kalmak istiyordum biz esimle cok denize gitmeyi seviyoruz esimin ailesinin yazligi var eger nisanda dogsaydi yaza kadar ele avuca gelir yazinda gezdiririrz diye dusunuyoduk ama hazirana kismet oldu sonrada dusundum yazin basinda dogacak en azindan sicakta usume derdi olmicak cicili bicili giydircem ve yaz boyu evde olucam allah nasip kismet ederse hem tatil yapcam hem dogum iznimi kullanmis olcam guzel bi zamana denk gelmis olacakburcuda ikizler burcu olacak tarz olarak anlasabildigim burc grubu deil ama bebisimin adini sevindim cunku zeka burcu oldugu icin akilli bi cocuk olcak en azindan akliyla hareket ederse kendini kurtarir gelecegi guzel olur insallah
Evet canim 21hazirandan sonra yengec oluyor bnmde burcum yengec cok anac oluyor ve de duygusal iyimser merhametli :) ve bu yuzdende genelde uzulen taraf olanEvet yazdıkların gayet mantıklı bende yazın rahat giydiririm diye düşünüyorum:) ama ben tam kaç haftaligim bilmediğimden yengeç veya ikizler ama yengeç olma ihtimali yüksek. :)
Canim ultrasonda belli oluyor ne kdrlik oldugu tabi ilerleyen haftalarda. Benimki adet tarihime gore 8haftalikti ultrasonda 8 hafta 3 gunluk cikti :)Merhaba kızlar bende hamileyimadet düzensizliğim var bu yüzden kaç haftalık emin degilim ama dün doktora gittiğimde kese ve bebeğimı gördüm hayırlısı bakalım Allahtan Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. ..
nerde... ben dun bulantı ılaclarmı kullanmayım dedım bu gun cok fena oldum bu bulantılar gıdıcek gıbı durmuyorBenim gibi çok yiyeniniz var mı? Yine 3 öğün yiyorum ama oncekine gore biraz fazla yiyorum. Azcik ac
kalayım elim ayağm esiyor. 6 haftadayiz daha ama simdiden kilo aldim gibi
İnşallah canım hepimize dua ediyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun..benim çok fazla ağrım yok ama mide bulantısı ve tiksinme var o da geçeçek inşallah.Slm kızlar yarin doktora gidiyorum gecen hafta kanamam olmustu 1 damla kadar dr tekrar olursa gel dedi ama icim rahat etmedi inşallah hersey yolundadir inşallah güzel haberlerle gelirim bu hafta kasik agrimda cok azaldi yok gibi sizin nasil hamilelik belirtileri kasik agrilariniz devammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?