2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Babasi vefat eden atkadasim seninde basin sağolsun rabbim ailene ve sana dayanma gucu versin yavrunu sag salim kucagina al inşallah rabbim baska acilar yasatmasin

Ben kan tahlili yaptırıp hamile oldugumu öğrenince zaten bilgilerim alınmıştı... Diğer arkadaşların da öyledir muhtemelen. sen doktordan sonra gittin heralde.

Kizlar benim.lekelenmem.yerini kanamaya birakti kasik agrimda var.doktor pazartesi gunu keseyide begenmemisti..ilacta kullaniyorum ama..ama moralim bozuk.degil..Rabbim ne kararladiysa o..dua edin.bana..
cnm hiiiç uzulme... ALLAH kerimdir bol dua et ve moralini yüksek tut olur mu ...

kızlar benim toxoplazma sonuçları...

bu ayın 20 sinde alınan kanla yapılan tahlil sonucu bu

Anti Toxo Ig M COI 00.9 25/10/2014 Z.POZİTİF 3.203
TOXO IgM nin
BİR SÜRE
SONRA
TEKRARI, TOXO
IgG VE AVİDİTE
ÖNERİLİR.

bu ayın 28 inde yapılan tahlil sonucu bu

TOXOPLASMA IGG AVIDITE
Sonuç Bekleniyor...

ANTI TOXOPLAZMA IGG (KEMILUMINESANS VEYA BENZERI)IU/mL
< 6.5 30/10/2014 >250 (Pozitif)

ANTI TOXOPLAZMA IGM (KEMILUMINESANS VEYA BENZERI)AU/mL
< 0.9 30/10/2014 0.74 (Negatif)

YALANCI toxoplazma yaşadım yani... yalancı sonuç olabiliyormuş bazen sonra da ikinci tahlil gerekiyormuş ... daha ayrıntılısı yani .. şükür ikinci tahlil yalancının mumunu piyasaya çıkardı :)
garip... ailece hepimizi zıplattı resmen...

ama daha İGG AVİDİTE cıkmadı son noktayı o koyacak sanırım...

kısacası netten baktığım kadarıyla

ANTI TOXOPLAZMA IGG pozitif

ANTI TOXOPLAZMA IGM negatif ise anne daha önce bu enfeksiyonu gecirmiş ve bağışıklık kazanmıştır diyor...

hadi bakalım inşaallah...

benimde sonuçlarım. 10 gün önce almıştım.

TORCH SONUÇLARI
14.10.2014 13:30
13.10.2014 15:21 ::Onay Tarihi
Lab Kabul Tarihi
Numune Alım tarihi : 13.10.2014 14:07

TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER

AÇIKLAMA BİRİM
Toksoplazma IgM 0 - 0.89 IU/mL
0.0 -- 0.89 NEGATİF
0.90-- 0.99 ŞÜPHELİ
1.00-- 999 POZİTİF
0.17 - (NEGATİF)

Rubella IgM 0 - 0.8 AU/mL
0.0-- 0.79 NEGATİF
0.80--0.99 ŞÜPHELİ
1.0-- 999 POZİTİF
0.07 - (NEGATİF)

CMV IgM 0.1 - 1.1 AU/mL
0 -- 0.9 NEGATİF
0.89 -- 1.1 ŞÜPHELİ
1.11 -- 999 POZİTİF

cnm bak bu sitede çok güzel bilgi vermiş ...bi incele istersen...

http://www.kocaelisistemlab.com/gebelik-enfeksiyonlari-toksoplazmoz.asp

Ben kan tahlili yaptırıp hamile oldugumu öğrenince zaten bilgilerim alınmıştı... Diğer arkadaşların da öyledir muhtemelen. sen doktordan sonra gittin heralde.
bem ozel doktora gitmistim cnm hep ondan bilmiyodum

Kizlar bizde.kan uyusmazligi var..kanamaa.oldu ama iki doktorda igne falan vermedi...kimi doktorlar yapiyo kimileri yapmioms..bilgisi olan varmi

Benim eltim de kan uyusmazligi varcnm yenidogum yapti gebelik boyunca hap kullandi onunda kanamaları oldu ara ara.baska bir dr daha sor bence

kızlar benimde iki gün önce kanamam oldu apar topar dr a gittik bebek sağlıklı dedi dr sıkıntı yapma dinlenmeye çalış dedi progestana devam 15 gün sonra tekrardan al randevunu dedi hayırlısı hakkımızda artık iki gündür kanamam yok ama evdeydim dinlendim bugün tekrardan başladım işe Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun. Ben ekim in onundan beri kanama görüyorum. Az geliYor. Progestan kullanıyorum düşük yok fakat kanama da geçmiyor beş gün önce kanamam daha fazla geldi ve iki günde bir olan kanama her gün olmaya başladı (fazla kanama bir kere oldu) aranızda böyle kanama sürüp gebeliği devam eden var mı

bende geçen hafta yaptırmıştım canım sağolsunlar çok ilgilendiler. hatta ilk bebeğimd 16. haftadan sonra istediğin zaman gel dinleriz diyordu ebem bende her hafta gidiyordum nerdeyse:)
pofuduk çok sevindim cidden maşallah kuzucuğa
Dayanamadim doktora mail attim sonuclari. Saolsun hemen dondu sorun yokmus hepsi normalmis cok sukur korkmustum yinede. Rutin testler ama mutlaka sizlerde saglik ocagina veya doktorunuza danisip yaptirin ikili tarama testinden once.
sonuçların sıkıntısız olmasına çok sevindim canım bende yaptırdım daha gidip almadım sonuçları
aman canım dinlen iyice
çok şükürrr nasıl sevindim anlatamam
Kizlar bizde.kan uyusmazligi var..kanamaa.oldu ama iki doktorda igne falan vermedi...kimi doktorlar yapiyo kimileri yapmioms..bilgisi olan varmi
hiç bilmiyorum canım
allah kolaylık versin canım kendini yorma hiç
canım 9 ay boyunca kanaması devam eden ama sağlıkla bebeğini kucağına alan bir arkadaşım var.

canım kanaman olduysa anti d ignesi mutlaka olman gerekiyo.. kanama düşük kürtaj gibi durumlarda muhakkak yapılmalı

canım kanaman olduysa anti d ignesi mutlaka olman gerekiyo.. kanama düşük kürtaj gibi durumlarda muhakkak yapılmalı

kızlar kanama dönemindeyiz sanki bu aralar, bende de 3 gündür kahve lekeler gelıyor doktorum progesteron verdı azaldı gibi.
inş önemli diildir bu lekeler bebişlerimizi Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…