- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #2.961
canım bu dönemlerde oluyor evet geçenlerde nette okudum yerleşirken normal diyordu ama ekstra özen göstermek gerekiyor sanırım.kızlar kanama dönemindeyiz sanki bu aralar, bende de 3 gündür kahve lekeler gelıyor doktorum progesteron verdı azaldı gibi.
inş önemli diildir bu lekeler bebişlerimizi Allah korusun.
Canim 5+1 de 7 mm cikmisti. Ama kesenin boyutu onemli degil demişti doktorum. Onemli olan bebek ve bebegin gelisimi. Kimi 4 kilo cocuk dogurur kimi 2 kilo demisti. Keseye takilma canim. Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insalllah bebeginiArkadaslar merhaba ben de allah kismet ederse haziran da anne olcm 5+2 idim dun kesem 8 mm cikti sizce normal mi sizlerin ki kac mm cikmis ti acaba simdiden cok tesekkurler
Ben 25000 lerdeykwn vajinal ultrosnla duyabildim canim. Karindan sadece bebegi gorebilmistik.Pazartesi günkü beta değerim 26,606 ... yarın da doktora gidicem inşeallah. Kalp atışlarını duyar mıyızz???
HayirliCanim 5+1 de 7 mm cikmisti. Ama kesenin boyutu onemli degil demişti doktorum. Onemli olan bebek ve bebegin gelisimi. Kimi 4 kilo cocuk dogurur kimi 2 kilo demisti. Keseye takilma canim. Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insalllah bebegini
Canim 5+1 de 7 mm cikmisti. Ama kesenin boyutu onemli degil demişti doktorum. Onemli olan bebek ve bebegin gelisimi. Kimi 4 kilo cocuk dogurur kimi 2 kilo demisti. Keseye takilma canim. Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insalllah bebegini
Rica ederim canim rahatladiysan ne mutlu bana.seni cok iyi anliyorum cunku bende kendim icin ayni seyi dusunmustum doktoruma sormustum o da bana sana yazdiklarimi soylemisti. Simdi kalp atisinida duyduk sat lada uyumlu bir sorun yok şükür. Sende icini ferah tut. Onemli olan bebegin gelisimi kesenin boyutuyla isimiz yok.Canim cevabin icin cok tesekkur ederim bebegin
Hayirli
Canim ck tesekkur ederim cevabn icin senin de bebegin hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagna almayi nasip etsin insallah beni doktorum korkuttu baya kese kucuk diye ama icimi ferahlattin tekrar tesekkurler
Oh sana annesi yicen tabi....kızlarr öğlen yemek yedim karnım tok ama gurul gurul sesler geliyor başkaları duyacak diye korkuyorum valla
Ben 25000 lerdeykwn vajinal ultrosnla duyabildim canim. Karindan sadece bebegi gorebilmistik.
Mide bulantısı bebişlerini saglikli oldugunun gostergesidir.ben de ozellikle sabah bulantı oluyo oglumdada öyle olmustu.
Benim 3.ayda oldu ama 12aya kadar olmamasi normal diyor doktorlar vucut bazen spermleri taniyip anca dolleniyormus her bunye hazir degilmis hemen hamile olmayaBi de bişey sorucaam. Bu topikte 10 aydan daha fazla bi süredir bebek bekleyenler var mı??
Ben tam 10 bekledim tedavisiz şeysiz...
peki sebebi neymiş biliyor musun dokuz ay boyunca kanama olmasınınbende geçen hafta yaptırmıştım canım sağolsunlar çok ilgilendiler. hatta ilk bebeğimd 16. haftadan sonra istediğin zaman gel dinleriz diyordu ebem bende her hafta gidiyordum nerdeyse:)
pofuduk çok sevindim cidden maşallah kuzucuğa
sonuçların sıkıntısız olmasına çok sevindim canım bende yaptırdım daha gidip almadım sonuçları
aman canım dinlen iyice
çok şükürrr nasıl sevindim anlatamam
hiç bilmiyorum canım
allah kolaylık versin canım kendini yorma hiç
canım 9 ay boyunca kanaması devam eden ama sağlıkla bebeğini kucağına alan bir arkadaşım var.
tamam öyle olsun arkadaşım tek bi yazdığım a takilma sonrakileride okuyup ona gore yorumlarsiniz.ben genelleme yaptimburdaki % 90 nin midesi bulaniyor bulanmayanda olabilr bubsagliksiz gebelik demek degildir insan yanlis anlamak istedigini anlar.acayip sinirlendim umarim kimse bulanti cekmez ve bidaha bu topige girmem yanlis anlayip tum yazdiklarimi gormeden yorum yapiyorsuniz.herkes yavrusunu saglik sihhatle kucagina alsin 2012 eylul anneside oldum o topikte de hep bu konular konusuldu kimse yok demediki ben midesi bulanmayanin gebegi sagliksiz demedim neyse allah tun gebelri korusun yavrularinizi sağlıkla alin kucaginizaCanım öyle birşeyin aslı yok hiç olurmu ? Birinin midesi bulanır birinin karnı ağırır birinin hiçbirşeyi olmaz en güzelide o zaten
bu benim ikincci hamileliğim ilkinde bulantım yoktu bunda ise var. ilk çocuğımda Allaha sükür sağlıklı yani bulantı bununla ilgili değilBenimde yaklaşık 5 gündür çok koşturmacam vardı biraz yürüdüğümde yada ayakta kaldığımda peçeteye gelen kahverengi akıntım oluyor çokaz, ama evde yatınca dinlenince birşey olmuyor bende bunu yorulmaya bağlayıp içimi ferah tutmaya çalışıyorum, sende öyle yapmaya çalış tatlım. Yarın dr kontrolüm var.hakkımızda hayırlısı olsun
canım dualarım seninle umarım herşey iyi olur ve iyi gider, pozitif düşünmeye çalış lütfen haberlerini bekliyoruz.
aynen katılıyorum, böyle şeyler yazıp diğer insanların üzülmesine yol açıyorlar farkında değiller... Halbuki hamilelerin %50 si mide bulantısı yaşıyor. Burada birbirimize destek olup ne olursa olsun moral bozacak şeyler yazmamalıyız arkadaşlar
ilac yazdırsan aslında doktoruna bende de 6 cı haftamdan basladı hayla devam edıyor 12 hafta suruyormus bı de mıde bulantısı.Ben bu 12 haftayı kendıme de esıme de zehır etmemek ıcın doktorumdan ıstedım o da ılac yazdı sonucta gebelerın kullandıgı ılac bu canım,ve gercekten de cok ıyı geldı.Yıne de bı sey yımek ıstemıyor canım ama yıyınce bulantı hele cıkarmalar olmuyor cok sukurMidemn bulantiaindn kafa kaldiramiyorum.bn napicm esim usume geliyor toparln boyle yapamazsn die.aglama krizleri.ogurmeler yedikleeiimi ckartiyorum.bn napicm.hicgcmick gibi
bende bugün gittim sağlık ocakları çok ilgileniyor.gunaydin kizlar sabah saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim cok ilgilendiler kilo boy ksn grubu tum bilgiler alindi kan tahlili idrar tahlili yapmam ve yapmamam gerekenler fln bence sizdevgidin sonuclari yarin alcam ins iyidir 16 haftadan sonra kalp atisini da takip ediyolarmis ilaclari da yazdirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?