2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar kanama dönemindeyiz sanki bu aralar, bende de 3 gündür kahve lekeler gelıyor doktorum progesteron verdı azaldı gibi.
inş önemli diildir bu lekeler bebişlerimizi Allah korusun.
canım bu dönemlerde oluyor evet geçenlerde nette okudum yerleşirken normal diyordu ama ekstra özen göstermek gerekiyor sanırım.

Arkadaslar merhaba ben de allah kismet ederse haziran da anne olcm 5+2 idim dun kesem 8 mm cikti sizce normal mi sizlerin ki kac mm cikmis ti acaba simdiden cok tesekkurler

slm kızlar biz geldik :)
uzun zamandır giremedim pazartesi sağlık ocağına gittim diğer arkadaşların dediği gibi çok ilgilendiler kan testimi yaptırdım beta hcg 1458 çıktı sanırım 6 haftalığa tekabül ediyor yarın kısmetse 11:30 da randevum var kalp atışları için gidicez ya sıkıntı şu sanırım yavaş yavaş mide bulantılarım başladı o yüzden moralsizim karnım acıkıyor ama yutkunurken bile midem bulanıyo ... mide bulanmadan geçirebilsek ne güzel olcak ..

Arkadaslar merhaba ben de allah kismet ederse haziran da anne olcm 5+2 idim dun kesem 8 mm cikti sizce normal mi sizlerin ki kac mm cikmis ti acaba simdiden cok tesekkurler
Canim 5+1 de 7 mm cikmisti. Ama kesenin boyutu onemli degil demişti doktorum. Onemli olan bebek ve bebegin gelisimi. Kimi 4 kilo cocuk dogurur kimi 2 kilo demisti. Keseye takilma canim. Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insalllah bebegini

Pazartesi günkü beta değerim 26,606 ... yarın da doktora gidicem inşeallah. Kalp atışlarını duyar mıyızz???

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim bebegin
Canim 5+1 de 7 mm cikmisti. Ama kesenin boyutu onemli degil demişti doktorum. Onemli olan bebek ve bebegin gelisimi. Kimi 4 kilo cocuk dogurur kimi 2 kilo demisti. Keseye takilma canim. Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insalllah bebegini
Hayirli

Canim ck tesekkur ederim cevabn icin senin de bebegin hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagna almayi nasip etsin insallah beni doktorum korkuttu baya kese kucuk diye ama icimi ferahlattin tekrar tesekkurler

Rica ederim canim rahatladiysan ne mutlu bana.seni cok iyi anliyorum cunku bende kendim icin ayni seyi dusunmustum doktoruma sormustum o da bana sana yazdiklarimi soylemisti. Simdi kalp atisinida duyduk sat lada uyumlu bir sorun yok şükür. Sende icini ferah tut. Onemli olan bebegin gelisimi kesenin boyutuyla isimiz yok.

kızlarr öğlen yemek yedim karnım tok ama gurul gurul sesler geliyor başkaları duyacak diye korkuyorum valla
Oh sana annesi yicen tabi....
Bebisin inşaallah hayirlisiyla dogunca 2 saatte bi cuk cuk emicek
Bende de sik acikma oluyor...
Az yiyorum sık yiyorum bakalim bi ayda kac kilo almisim bende merak ediyorum

Ben 25000 lerdeykwn vajinal ultrosnla duyabildim canim. Karindan sadece bebegi gorebilmistik.

Sağol cevabın için.. Ama şimdi benim te 4 gün önceki beta değerim oluyo ya, belki şimdiye daha çok yükselmiştir. Umarım gözükür karından. vajinal ultrason sevmiyorum

Bi de bişey sorucaam. Bu topikte 10 aydan daha fazla bi süredir bebek bekleyenler var mı??
Ben tam 10 bekledim tedavisiz şeysiz...

Mide bulantısı bebişlerini saglikli oldugunun gostergesidir.ben de ozellikle sabah bulantı oluyo oglumdada öyle olmustu.

Canım öyle birşeyin aslı yok hiç olurmu ? Birinin midesi bulanır birinin karnı ağırır birinin hiçbirşeyi olmaz en güzelide o zaten

Bi de bişey sorucaam. Bu topikte 10 aydan daha fazla bi süredir bebek bekleyenler var mı??
Ben tam 10 bekledim tedavisiz şeysiz...
Benim 3.ayda oldu ama 12aya kadar olmamasi normal diyor doktorlar vucut bazen spermleri taniyip anca dolleniyormus her bunye hazir degilmis hemen hamile olmaya

peki sebebi neymiş biliyor musun dokuz ay boyunca kanama olmasının

Bir
Canım öyle birşeyin aslı yok hiç olurmu ? Birinin midesi bulanır birinin karnı ağırır birinin hiçbirşeyi olmaz en güzelide o zaten
tamam öyle olsun arkadaşım tek bi yazdığım a takilma sonrakileride okuyup ona gore yorumlarsiniz.ben genelleme yaptimburdaki % 90 nin midesi bulaniyor bulanmayanda olabilr bubsagliksiz gebelik demek degildir insan yanlis anlamak istedigini anlar.acayip sinirlendim umarim kimse bulanti cekmez ve bidaha bu topige girmem yanlis anlayip tum yazdiklarimi gormeden yorum yapiyorsuniz.herkes yavrusunu saglik sihhatle kucagina alsin 2012 eylul anneside oldum o topikte de hep bu konular konusuldu kimse yok demediki ben midesi bulanmayanin gebegi sagliksiz demedim neyse allah tun gebelri korusun yavrularinizi sağlıkla alin kucaginiza

Soru

Gebelikte Bulantı: İyi bir şey mi?

Cevap

Hamileliğin ilk üç ayında bulantı ve kusma da sabah bulantısı olarak adlandırılan, sağlıklı bir gebelik belirtisi olabilir. Özellikle kadınlar 30 yaş ve üstü için – yeni bir erken gebelik kaybı riskinin azalması demektir.Döllenmiş bir yumurta da kısa bir süre sonra vücudunuz insan koryonik gonadotropin (HCG) adı verilen bir hormon üretmeye başlar. Gebelikte bulantı nedeni açık olmamakla birlikte, genellikle bulantı HCG üretimi başladığında başlar. Sonuç olarak, gebelik sırasında mide bulantısı size sağlıklı bir hamilelik için gerekli olan gebelik hormonlarının normal çalıştığını gösterir.Diğer olasılıklariyetKarbonhidrat açısından zengin olan bazı besinleri içeren yiyecekler yemekGebelikte bulantı eksikliği mutlaka bir endişe nedeni değildir. Bazı kadınlar sadece gebelik hormonlarının etkilerine bağışık olabilir. Buna ek olarak, bulantı, bazen bir sorun sinyali verebilir. Örneğin, şiddetli bulantı ve kusma bir molar gebelik belirtisi olabilirEğer sabah bulantısı ile ilgili endişeleriniz varsa doktorunuza danışın.

Not alintidir.bir dr hastasına cevabi demek istediğimi umarim anlasilmistir.

Midemn bulantiaindn kafa kaldiramiyorum.bn napicm esim usume geliyor toparln boyle yapamazsn die.aglama krizleri.ogurmeler yedikleeiimi ckartiyorum.bn napicm.hicgcmick gibi

bu benim ikincci hamileliğim ilkinde bulantım yoktu bunda ise var. ilk çocuğımda Allaha sükür sağlıklı yani bulantı bununla ilgili değil

Midemn bulantiaindn kafa kaldiramiyorum.bn napicm esim usume geliyor toparln boyle yapamazsn die.aglama krizleri.ogurmeler yedikleeiimi ckartiyorum.bn napicm.hicgcmick gibi
ilac yazdırsan aslında doktoruna bende de 6 cı haftamdan basladı hayla devam edıyor 12 hafta suruyormus bı de mıde bulantısı.Ben bu 12 haftayı kendıme de esıme de zehır etmemek ıcın doktorumdan ıstedım o da ılac yazdı sonucta gebelerın kullandıgı ılac bu canım,ve gercekten de cok ıyı geldı.Yıne de bı sey yımek ıstemıyor canım ama yıyınce bulantı hele cıkarmalar olmuyor cok sukur

bende bugün gittim sağlık ocakları çok ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…