2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oyy kıyamam öncelikle bebişimiz hayırlı olsun . bulantılara gelince evet öyle başlıyor rabbim yardımcın olsun

dun kanamam oldu. sonra kahverengiye dönüştü. işten gelince pıhtılaşmış kan gibi bir parça geldi. telaşlandık doktora gittik. benim rahmim de dönüklük var o yüzden kanamalarım ve ağrılarım çokmuş. öğürsen öksürsen bile kanaman olabilir dedi. böyleeeeeeeeeee işte . bebiş iyiymiş içerdde kanama yokmuş. kalbimizde çok şükür atıyr bizden bugünlük bu kadar.

sirrieyvan benim doğum tarihi iki gün öne geldi. 14.06.2014 ken 12.06.2014 oldu. değiştirebilirsen değiştir. uğraştıracaksa boşver canım 2 cik gün zaten

sirrieyvan benim doğum tarihi iki gün öne geldi. 14.06.2014 ken 12.06.2014 oldu. değiştirebilirsen değiştir. uğraştıracaksa boşver canım 2 cik gün zaten
Pc den girdiğimde değiştiririm canim...:) sevindim her şeyin güzel olmasına... Dinlen yine de canim elinden geldiğince... Bebisler nazlı azcik :)

Kızlar sizce 2015 Haziran Ay'ı kız mı erkek ayımı zaten önemli olan sağlıklı olması içindeki hisleriniz ne

Çok sevindim canım. Çok üzülmüştün. İnşallah beklediğin diğer testte olumlu çıkar

Kizlar bizde.kan uyusmazligi var..kanamaa.oldu ama iki doktorda igne falan vermedi...kimi doktorlar yapiyo kimileri yapmioms..bilgisi olan varmi
Canım bizde de kan uyuşmazlığı var. Doktorum muayeneye gittikten sonra 15-20 gün sonra uyuşmazlık için test yapalım dedi. Ben yalnız bu gebeliğimden önce kürtaj yaptırmak zorunda kalmıştım. Uyuşmazlık da ilk bebek de genellikle sıkıntı olmuyor. Benim 2. gebelik gibi gözüktüğü için çağırmış olabilir. Gerçi çok küçüktü. Yalnız kan uyuşmazlığı olan çiftlerin daha dikkatli olması lazım demişti sağlık ocağındaki hemşire kaybımı bilmeden. Takip altında olması gerekiyormuş.

Canım bence doktora görün belki progestanı arttırır. Kanaması olduğu halde gebeliği devam eden arkadaşları okuyoruz burada. İnşallah canım seninde öyledir

Ne
y
Ilacim var metpamid gaviscon ama iyi glmedi..seninki adi nydi.

Ilk gebeligimde hem kanamam vardi hemde parca dusurdum ama oglusuma hic bisi olmadi saglikli sihatli aldim kucagima inşallah sizinde oyle olur
Bulantisi hic olmiyan varmi ?
Hic bulanmiyor migdem. Cok tuhafina gidiyor.
Benimde hic bulantim yok iyikide yok :))

Merhaba olcay.Bendede durum aynı gibi.Hergün progestan kullanıyırum.Haftada bir kez proluton depot vurduruyorum.Bir gün süren normal kanamam oldu.Sonraki günler hatta şimdi bile kiremit rengi gibi devam eden akıntım var.BaZen çok yoğun oluyor.Bazen hiç olmuyır.Dr 1 ay düşük riskin var iş yapmamaya çalış dedi.Hayırlısı hakkmızda canım

Benimde hergün özellikle syakta kaldığımda yada yürüdüğümde koyu kahve lejelenmelerim oluyor, en son 15 gün önce gitmiştim dr a yarın gidicem artık bakalım içimşzi ferah tutalım çoğu gevelikte yasanıyormuş böyle durumlar

bu benim ikincci hamileliğim ilkinde bulantım yoktu bunda ise var. ilk çocuğımda Allaha sükür sağlıklı yani bulantı bununla ilgili değil
Zaten hamileliğin %50 sinde yani yarı yarıya bulantı görülürmüş, herkesin bünyesi ve hamileliğe tepkisi farklı bence kesinlikle haklısın aynı şekilde ilk hamilelikten sonra 2. Hamileliğini çok farklı geçirenlerde var

benim kesenin çevresi iyiymiş embriyoyuda gördü peki neden kanama oluyor dedim düşük riski var o yüzden dedi. Devlet hastanesinin günde iki kere verdiği ilacı bire düşürmüş iki gün boyunca öyle denedim kanamam arttı bende tekrar ilacı arttırdım. Iğne filan dedim gerek yok dedi bu ilaç bebek düşmemesine yaramaz dedi sadece kasılmayı engeller dedi. Kursa başladım geçen hafta başlamadan doktoro sordum evde kalmam gerekli mi diye yok rahatlıkla gidebilirsin dedi yatmak bir işe yaramaz dedi. Başka doktorlarda yat iş yapma diyor anlamadım ki. Allah yardımcımız olsun. Yarın hastaneye gidicem inş bebek iyidir.

Kurtajdan sonra igne oldunmu?doktorA dedim ben canim iki doktorda simdilik sikinti yok dedi ulttrasonda falan kanama gormediler ya ondan yada ilk gebelik diye..ihmal etme testini sende..kanaman falan olursada ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…