2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kurtajdan sonra igne oldunmu?doktorA dedim ben canim iki doktorda simdilik sikinti yok dedi ulttrasonda falan kanama gormediler ya ondan yada ilk gebelik diye..ihmal etme testini sende..kanaman falan olursada ihmal etme
Evet her ihtimale karşı iğnemi olmuştum. İnşallah sıkıntı olmaz hamileliklerimiz canım :)

Bulantisi hic olmiyan varmi ?
Hic bulanmiyor migdem. Cok tuhafina gidiyor.
Şanslı hatunlardan vesselam
Benim ne çok kötü ne de iyi ... sürekli midem bulanıyor , midem ağzımda geziyorum ama hiç çıkarmadım daha..
Demek senin vücudun betayı normal algıladı ondan bulanmıyorsun , keyfini sür hamileliğinin

Dün doktorumuza gittik... bebişimiz büyümüş , artık kendilerine yaklaşmadan kalp atışları görülüyordu , totosunun üstüne yatmış keyiflerdeydi bizim ki maaşAllah...
5 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorumuz... bana çok gibi geldi 5 hafta, acayip özler insan

Hehehhh isin ne annesi ozle dur
Resim vermistir sana zaten...
Totolarini isiram ben onlarin oy masaallah...
Sevindim cnm hayırlı haberlerine...
Darısı bizlere de insaallah...
Benim avidite igg de ciksa da bende gidip izlesem ultrasonda...:)

Bu arada cumleten hayirli cumalar kizlar...
Dua edelim birbirimize...:)

masall
masallah canimmm pit pit pit duydun demek videoya alsaydin

Kızlar sizce 2015 Haziran Ay'ı kız mı erkek ayımı zaten önemli olan sağlıklı olması içindeki hisleriniz ne

Canim onun istatistigini sayfa basindaki ankette yapabilirdik 1-2ay sonra ama maalesef cogu arkadasimiz cinsiyetleri belli olmadan anketi cevaplamislar bu durumda tutarsiz bir anket olacak sayfa basindaki anket. Artik sirrieyvanin yaptigi listeden en son sayariz kac kiz kac erkek oldugunu ama esimde erkek bebek takintisi oldugu icin bilincaltima sokuyor bu yuzden erkek bebek olarak hissediyorum ama kiz olabilme suprizinide aklimdan cikarmiyorum ama bana sorsalar ikisindende birer tane alayim ikizim olsun isterim suandada ole bi ihtimal yok maalesef

Cok tesekkurler canim gercekten raharladim beni tekrar yedi kasim da cagirdi bilmiyorum nasil sabredicegmi allah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin cumlemize

canım ultrasonda o kadar belli oluyor mu totosu falan benım kı kıyıda köşede uyuyor hep... totosu falan belli değil

evet canım benimki de öyle dedi bebek için faydalıymış özellikle kusuyorsak daha ço su içmeliymişiz
Ben cok az su iciyorum cunku su ictigimde midem daha cok karisiyor dolu oldugu icin bulaniyor eger dedikleri gibi genelde 12.haftada azalicaksa bu sikayetler walla 2 hafta daha disimi sikicam ama uzayacaksa ilerdede yandim o zaman direk isyan bayraklarini cekicem bu gidisle allahim bana ve size dayanma gucu ve de sifa versin

ÖZLEMEZ Mİ HİÇ.
BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEKTİM AMA MİSAFİR GELİYOR O YÜZDEN HAFTAYA KALDI.
11 EKİMDE DOKTORA GİTTİK EN SON. DOKTOR 10 GÜN SONRA GEL KALP ATIŞINI DUYARSIN DEDİ.BEN DE ULTRASONA FAZLA GİRMEYEYİM DİYE 3 HAFTA SONRASINA RANDEVU ALDIM.ŞİMDİ 4 HAFTA OLMUŞ OLACAK.
ÖZLEDİM BEBİŞİ

Günaydın arkadaşlarr biz geldik kuzumla. sabahtan sağlıkocağına gidip sonuçlarımı aldım sonuçta kan değerlerim düşük çıkmış zaten öncedende düşüktü o yüzden yadırgamadım açıkçası bakalım kendi doktoruma önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. kasık ağrım var normal dedi ebe. bulantı konuşulmuş şimdiye kadar hiç çıkarmadım ama benimde midem buruluyor sürekli hele dün gece çok fenaydım eşim geç geldi yemek ısıttım ona ama midem nasıl kalktı et kokusundan anlatamam pişirdiğimde sıkıntı yoktu. sanki bütün ev kokuyormuş gibi geldi.

Arkadaslar merhaba ben de allah kismet ederse haziran da anne olcm 5+2 idim dun kesem 8 mm cikti sizce normal mi sizlerin ki kac mm cikmis ti acaba simdiden cok tesekkurler
hoşgeldin berril. ben hiç dikkat etmedim açıkçası kesenin boyutuna
hoşgeldin canım malesef aynıyız
Pazartesi günkü beta değerim 26,606 ... yarın da doktora gidicem inşeallah. Kalp atışlarını duyar mıyızz???
hiç bilmiyorum canım ama değerlerin gayet yüksek neden olmasın
Oh sana annesi yicen tabi....
Bebisin inşaallah hayirlisiyla dogunca 2 saatte bi cuk cuk emicek
Bende de sik acikma oluyor...
Az yiyorum sık yiyorum bakalim bi ayda kac kilo almisim bende merak ediyorum
canım benim hem midem bulanıyor hem yiyorum:) nerdeyse yarım kilo almışım bende akşamlara bir çözüm bulmam gerek tüm gün işte olunca aralarda birşey yemiyorum bu seferde akşamları doymuyorum.
Bi de bişey sorucaam. Bu topikte 10 aydan daha fazla bi süredir bebek bekleyenler var mı??
Ben tam 10 bekledim tedavisiz şeysiz...
ilk bebeğim hemen olmuştu ama bu bebeğim 5. ayda geldi canım
peki sebebi neymiş biliyor musun dokuz ay boyunca kanama olmasının
hiç bilmiyorum canım
canım benimm takılma sen hepimiz bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz burda ve yüzyüze olmadığımız için yanlış anlamalarda normal olabilir ayrılma topikten lütfen
Midemn bulantiaindn kafa kaldiramiyorum.bn napicm esim usume geliyor toparln boyle yapamazsn die.aglama krizleri.ogurmeler yedikleeiimi ckartiyorum.bn napicm.hicgcmick gibi
canım Allah kolaylık versin inşallah geçecek eşininde sabırlı davranması gerek doktor kontrolüne birlikte gitseniz doktor konuşursa işe yarar belki
ne güzell bebekte sıkıntı yoksa sorun yok
Kızlar sizce 2015 Haziran Ay'ı kız mı erkek ayımı zaten önemli olan sağlıklı olması içindeki hisleriniz ne
bilemiyorumki canım inşallah hayırlısı ile benim için kız ayı olur:)
ilk gebeliğimde hiç bulanmamıştı ama şimdi bulanıyor
ooo maşallahh minik mercimeğe
Gunaydin hayirli cumalar hanimlar
günaydın gülşahh teşekkürler

Benim 5-6. haftalarda oldu ama şu an da yok çok şükür çünkü çok kötüydü doktora söyledim, olmasın bulantın daha iyi değil mi? dedi :) korkmuştum midem bulanmıyor diye ama bazıları hiç bişey hissetmiyormuş.

Merhaba arkadaşlar,

Doktorumuz mide bulantıları için az yemek ye oturup bir tabak yemeğe çalışma kusarsın dedi. Mümkün olduğunca ilaç kullanmayalım dayanmaya çalış, bebeğim beslenemez diye korkma sakın o senden alacağını alıyor sen bayılmayacak ayakta duracak kadar ye yeter. Kusmamaya çalış sürekli kusarsan refleks haline gelir sana eziyet olur dedi. 2 kaşık yemek ye 3.kaşığa zorlama canın ne kadar istiyorsa o kadar ye asla zorlama dedi sizin de aklınızda bulunsun.

Çok şükür minişim iyiymiş. Kalp atışını geçen hafta gördükten sonra dinleyebildik bu hafta. Kan tahlilleri istedi onları yaptıracağım.

Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün, akli dengesi yerinde, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Rahat bir hamilelik geçirmek nasip olsun hepimize

Günaydın Haziran anneleri Kilo durumunuz nasıl, şiştiğiniZi hissediyor musunuz? Yoksa ben erken mi başladım kilo almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…