- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.001
Evet her ihtimale karşı iğnemi olmuştum. İnşallah sıkıntı olmaz hamileliklerimiz canım :)Kurtajdan sonra igne oldunmu?doktorA dedim ben canim iki doktorda simdilik sikinti yok dedi ulttrasonda falan kanama gormediler ya ondan yada ilk gebelik diye..ihmal etme testini sende..kanaman falan olursada ihmal etme
Şanslı hatunlardan vesselamBulantisi hic olmiyan varmi ?
Hic bulanmiyor migdem. Cok tuhafina gidiyor.
Hehehhh isin ne annesi ozle durDün doktorumuza gittik... bebişimiz büyümüş , artık kendilerine yaklaşmadan kalp atışları görülüyordu , totosunun üstüne yatmış keyiflerdeydi bizim ki maaşAllah...
5 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorumuz... bana çok gibi geldi 5 hafta, acayip özler insan
masallah canimmm pit pit pit duydun demek videoya alsaydinDün doktorumuza gittik... bebişimiz büyümüş , artık kendilerine yaklaşmadan kalp atışları görülüyordu , totosunun üstüne yatmış keyiflerdeydi bizim ki maaşAllah...
5 hafta sonra ikili test için çağırdı doktorumuz... bana çok gibi geldi 5 hafta, acayip özler insan
Kızlar sizce 2015 Haziran Ay'ı kız mı erkek ayımı zaten önemli olan sağlıklı olması içindeki hisleriniz ne
evet canım benimki de öyle dedi bebek için faydalıymış özellikle kusuyorsak daha ço su içmeliymişizKızlar merhaba, doktor bana günde 2,5 litre su içmemi söyledi, bana çok zor geliyor ama içmeye çalışıyorum, size de söylendi mi?
Cok tesekkurler canim gercekten raharladim beni tekrar yedi kasim da cagirdi bilmiyorum nasil sabredicegmi allah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin cumlemizeRica ederim canim rahatladiysan ne mutlu bana.seni cok iyi anliyorum cunku bende kendim icin ayni seyi dusunmustum doktoruma sormustum o da bana sana yazdiklarimi soylemisti. Simdi kalp atisinida duyduk sat lada uyumlu bir sorun yok şükür. Sende icini ferah tut. Onemli olan bebegin gelisimi kesenin boyutuyla isimiz yok.
canım ultrasonda o kadar belli oluyor mu totosu falan benım kı kıyıda köşede uyuyor hep... totosu falan belli değilDün doktorumuza gittik... bebişimiz büyümüş , artık kendilerine yaklaşmadan kalp atışları görülüyordu , totosunun üstüne yatmış keyiflerdeydi bizim ki maaşAllah...
Ben cok az su iciyorum cunku su ictigimde midem daha cok karisiyor dolu oldugu icin bulaniyorevet canım benimki de öyle dedi bebek için faydalıymış özellikle kusuyorsak daha ço su içmeliymişiz
Bizimki fasulyeye benziyordu ama yine burdan duydugum kadariyla birisine seninki fasulyeye benziyor erkektir demisler daha neler duycaz bakalimcanım ultrasonda o kadar belli oluyor mu totosu falan benım kı kıyıda köşede uyuyor hep... totosu falan belli değil
ÖZLEMEZ Mİ HİÇ.Dün doktorumuza gittik... bebişimiz büyümüş , artık kendilerine yaklaşmadan kalp atışları görülüyordu , totosunun üstüne yatmış keyiflerdeydi bizim ki maaşAllah...
hoşgeldin berril. ben hiç dikkat etmedim açıkçası kesenin boyutunaArkadaslar merhaba ben de allah kismet ederse haziran da anne olcm 5+2 idim dun kesem 8 mm cikti sizce normal mi sizlerin ki kac mm cikmis ti acaba simdiden cok tesekkurler
hoşgeldin canım malesef aynıyızslm kızlar biz geldik :)
uzun zamandır giremedim pazartesi sağlık ocağına gittim diğer arkadaşların dediği gibi çok ilgilendiler kan testimi yaptırdım beta hcg 1458 çıktı sanırım 6 haftalığa tekabül ediyor yarın kısmetse 11:30 da randevum var kalp atışları için gidicez ya sıkıntı şu sanırım yavaş yavaş mide bulantılarım başladı o yüzden moralsizim karnım acıkıyor ama yutkunurken bile midem bulanıyo ... mide bulanmadan geçirebilsek ne güzel olcak ..
hiç bilmiyorum canım ama değerlerin gayet yüksek neden olmasınPazartesi günkü beta değerim 26,606 ... yarın da doktora gidicem inşeallah. Kalp atışlarını duyar mıyızz???
canım benim hem midem bulanıyor hem yiyorum:) nerdeyse yarım kilo almışım bende akşamlara bir çözüm bulmam gerek tüm gün işte olunca aralarda birşey yemiyorum bu seferde akşamları doymuyorum.Oh sana annesi yicen tabi....
Bebisin inşaallah hayirlisiyla dogunca 2 saatte bi cuk cuk emicek
Bende de sik acikma oluyor...
Az yiyorum sık yiyorum bakalim bi ayda kac kilo almisim bende merak ediyorum
ilk bebeğim hemen olmuştu ama bu bebeğim 5. ayda geldi canımBi de bişey sorucaam. Bu topikte 10 aydan daha fazla bi süredir bebek bekleyenler var mı??
Ben tam 10 bekledim tedavisiz şeysiz...
hiç bilmiyorum canımpeki sebebi neymiş biliyor musun dokuz ay boyunca kanama olmasının
canım benimm takılma sen hepimiz bildiğimiz şeyleri paylaşıyoruz burda ve yüzyüze olmadığımız için yanlış anlamalarda normal olabilir ayrılma topikten lütfenBir
tamam öyle olsun arkadaşım tek bi yazdığım a takilma sonrakileride okuyup ona gore yorumlarsiniz.ben genelleme yaptimburdaki % 90 nin midesi bulaniyor bulanmayanda olabilr bubsagliksiz gebelik demek degildir insan yanlis anlamak istedigini anlar.acayip sinirlendim umarim kimse bulanti cekmez ve bidaha bu topige girmem yanlis anlayip tum yazdiklarimi gormeden yorum yapiyorsuniz.herkes yavrusunu saglik sihhatle kucagina alsin 2012 eylul anneside oldum o topikte de hep bu konular konusuldu kimse yok demediki ben midesi bulanmayanin gebegi sagliksiz demedim neyse allah tun gebelri korusun yavrularinizi sağlıkla alin kucaginiza
canım Allah kolaylık versin inşallah geçecek eşininde sabırlı davranması gerek doktor kontrolüne birlikte gitseniz doktor konuşursa işe yarar belkiMidemn bulantiaindn kafa kaldiramiyorum.bn napicm esim usume geliyor toparln boyle yapamazsn die.aglama krizleri.ogurmeler yedikleeiimi ckartiyorum.bn napicm.hicgcmick gibi
ne güzell bebekte sıkıntı yoksa sorun yokdun kanamam oldu. sonra kahverengiye dönüştü. işten gelince pıhtılaşmış kan gibi bir parça geldi. telaşlandık doktora gittik. benim rahmim de dönüklük var o yüzden kanamalarım ve ağrılarım çokmuş. öğürsen öksürsen bile kanaman olabilir dedi. böyleeeeeeeeeee işte . bebiş iyiymiş içerdde kanama yokmuş. kalbimizde çok şükür atıyr bizden bugünlük bu kadar.
bilemiyorumki canım inşallah hayırlısı ile benim için kız ayı olur:)Kızlar sizce 2015 Haziran Ay'ı kız mı erkek ayımı zaten önemli olan sağlıklı olması içindeki hisleriniz ne
ilk gebeliğimde hiç bulanmamıştı ama şimdi bulanıyorBulantisi hic olmiyan varmi ?
ooo maşallahh minik mercimeğeDün doktorumuza gittik... bebişimiz büyümüş , artık kendilerine yaklaşmadan kalp atışları görülüyordu , totosunun üstüne yatmış keyiflerdeydi bizim ki maaşAllah...
günaydın gülşahh teşekkürlerGunaydin hayirli cumalar hanimlar
günaydınn haklısın:)HERKESE GÜNAYDIN.
BENDE DE BULANTILAR VAR.
YAPACAK BİR ŞEY YOK.BU İŞİN DOĞASINDA VAR HERHALDE :)
Bulantisi hic olmiyan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?