2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
doktorun çok güzel tespitlerde bulunnuş yeşimcim.
ne güzell kalp atışını da duymuşsun meleğinin bende acaba gitsem duyabilir miyim diyorum sonrada sabret diyorum kendi kendime şimdi 6+3 olmamız gerek

Günaydın Haziran anneleri Kilo durumunuz nasıl, şiştiğiniZi hissediyor musunuz? Yoksa ben erken mi başladım kilo almaya
günaydınn canım evet bende aynı şeyi hissediyorum hatta bu sabah farkettim yarım kilo fazla çıktığımı yine aynı pantolonlarımı giyiyorum sabahları sıkıntı yokta öğleden sonra sıkmaya başlıyor

doktorun çok güzel tespitlerde bulunnuş yeşimcim.
ne güzell kalp atışını da duymuşsun meleğinin bende acaba gitsem duyabilir miyim diyorum sonrada sabret diyorum kendi kendime şimdi 6+3 olmamız gerek

canım vajinal olarak baktı geçen hafta gördük ama erken diye dinletmedi. Bu hafta dinleteceğini söylemişti. Sende gidersen duyabilirsin bence. Benim dün sata göre 6+6 dıydı. Vajinal bakmanında hiç bir sakıncası yok bu zamana kadar 3 kez vajinal baktı. İçin rahat eder gidersen. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi. Senden de güzel haberleri bekliyorum canım içinden ne zaman gitmek geliyorsa git zorlama kendini beklemek için de

bende geçen pazartesi gittiğimde keseyi görememişti doktor vajinal baktı o zamanda net değildi. hatta 6 senelik evliyim ilk vajinal ultrasonumdu. perşembe gittiğimde de detaylı usg yapıldı ve 5+2 de kese öyle görüldü . ilk bebeğim sezeryandı. bu seferde kese tam sezeryan kesisinin oraya yerleşmiş beklemediğimiz yer olduğu için zor gördük galiba dedi doktor. şimdi gidersem kalp atışları içinde aynı sıkıntı olurmu diye endişe ediyorum o yüzden biraz bekleyeyim büyüsün iyice diye düşündüm. çünkü psikolojik olarak inanılmaz etkileniyor insan. ilk keseyi göremeyince o kadar korkmuştumki

canım o zaman önümüzdeki hafta sonuna doğru git garanti olsun boş yere stres olma :) ama ben güzel haberler vereceğine inanıyorum

canım ultrasonda o kadar belli oluyor mu totosu falan benım kı kıyıda köşede uyuyor hep... totosu falan belli değil

Şöyle canım... sırt üstü bir şekilde yatmıştı...kafası ve göbüşüş belli oluyordu , zaten göbeğinin olduğu yerde kalbi atıyordu... yani anlaşılıyordu az buçuk Kesenin tam ortasına yatmıştı sıpamız

azcık daha bekle ki mercimek tanesi büyüsün iyice görünsün sana annesi

veled yaa doğmadan sevdiriyor kendini:)
Sorma çok fena... İçimde bir kalp daha var...düşündükçe Allah-u Ekber diyorum... Babasıyla sırıta sırıta çıktık odadan , o da ilk defa görmüş oldu... Rabbim bütün isteyenlere nasip etsiin...

Hemogram
Tut
Tsh, ft3
Ast, alt
Bun, üre, kreaton
Hbsag, hcv, hiv
Toxo, iqm
Cmv, iqm
Rubolla fqm

Bu testleri yaptirmaliyim.
Devlet hastanesinde yaparlarmi ?
Randevu alsam ?
Ozel hastaneden verilen kagidi versem bunlar yapilcak dersem.olurmu ?

azcık daha bekle ki mercimek tanesi büyüsün iyice görünsün sana annesi

haklısın canım bekliyorum bende sabırsızlıkla ama içim çok rahat Rabbim koruyordum meleğimi.

gerçekten inanılmaz güzel bir duygu varlığı bile yetiyor mutlu olmaya. bende her muayeneye eşimle gidiyorum ve o ekranı inceledikçe yüz ifadelerine özellikle dikkat ediyorum:)
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hemogram
Tut
Tsh, ft3
Ast, alt
Bun, üre, kreaton
Hbsag, hcv, hiv
Toxo, iqm
Cmv, iqm
Rubolla fqm

Bu testleri yaptirmaliyim.
Devlet hastanesinde yaparlarmi ?
Randevu alsam ?
Ozel hastaneden verilen kagidi versem bunlar yapilcak dersem.olurmu ?
yapılır tabi canım benim sağlıkocağında yaptılar bu testleri. hatta hamile olduğunu söylesen direk yaptırırlar kağıdı göstermene bile gerek yok diye biliyorum.

Evet Akşama kadar o şişlik artıyor peki uyku ile bi sıkıntın var mı? Sol tarafa uyumak gerekiyormuş ama alışamıyorum uykuya dalınca sağıma dönüyorum hep :)

Evet Akşama kadar o şişlik artıyor peki uyku ile bi sıkıntın var mı? Sol tarafa uyumak gerekiyormuş ama alışamıyorum uykuya dalınca sağıma dönüyorum hep :)
aynen canım bende sağa dönüyorum direk ve gecede sık sık uyanıyorum istem dışı. birde ne kadar uykum olursa olsun çok zor dalıyorum uykuya

aynen canım bende sağa dönüyorum direk ve gecede sık sık uyanıyorum istem dışı. birde ne kadar uykum olursa olsun çok zor dalıyorum uykuya
Acaba sıkıntı oluyor mudur bebeğe sağ tarafa yatmamız? Uzman tv de bi doktor yatış pozisyonu içim illa sol olması Şart değil diyor, nasıl rahat ediyorsanız öyle uyuyun diyor. Ama başka bi doktor da sola yatılması gerekiyor diyor.

daha çok küçükler bence sıkıntı olmaz canım oğlumdada alışkanlık hep sağa dönüyordum istem dışı. bir sıkıntı olmadı çok şükür

Sağa sola dönüp uyumak neyse de ben yüzükoyun yatıyorum bazen farkında olmadan geceleri kabuslara devam

merhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. Kesem gelişmemiş. Doktor ilacını bırak dedi. Pazartesi günü küçük bir müdahale ile parça alacak galiba.Allah hayırlısını böyle nasip etmiş. Sizlere eksiksiz noksansız bir doğum sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.

Hamilelik hormonlarına veriyorum seni kızdıracak birşey söylemedim çünkü, heleki hamile birini asla kızdırmam sakin ol lütfen acayip sinirlenecek birşey yokki.. Kusura bakma sonrakileri okumadım, ve şunu demedimki sana nasıl böyle birşey dersin diye.. Sende bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…