2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Burda herkes bebeginden tahlillerinden hayallerinden bahsediyor...oysa bencilim ben..begimin kalp atisini duydum ve onu düşünmeden hareket ediyorum..çünkü cok mutsuzum..esimin memleketinde ailemden uzak yasiyorum. .istemiyorum. .ama burdayim..esim bencil inatci..annesi hep..o hasta oldugu icin burdayiz..ama o annesini eleştirirken beni öldürüyor. .bi bucuk sene oldu ve ben hala ağlıyorum. .caresizm..cok.. (

Canım benim sıkıntı yapma lütfen belki bir mucize olur neden gelişmemiş kalp atışını duymuşmuydun??

kızlar kanama dönemindeyiz sanki bu aralar, bende de 3 gündür kahve lekeler gelıyor doktorum progesteron verdı azaldı gibi.
inş önemli diildir bu lekeler bebişlerimizi Allah korusun.

haziran annelerinde çok kanaması lekelenmesi olan oldu yaaa bende dahil tabi inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize ama çok dikkat etmemiz lazım kendimize evde ben iş yapmıyorum gibi nerdeyse işyerinde de yorulmamaya çalışıyorum haftasonu evi temizlemeye annem gelecek.

kızlar ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum bu benim canımı sıkıyor dr uma sordum bel ağrısına iyi demiyolar dedim kim diyo dedi büyükler dedim niye dedi bel ağrısı da hamilelik belirtileri arasındadır dedi herşeye kafanı takma hatta interneti yasaklicam bu gidişle sana dedi.

lütfen üzülme Allah hayırlısını nasip etsin sen bebeğin doğunca belki o senin herşeyin olacak o seni çok mutlu edecek..

Iyi demis cnm bnde ayni fikirdeyim burda okuyup okuyup etkisinde kaliyorum hele facedeki gruplarda son ayda bebegini kaybedenler bile var cok uzuluyorum cok kafama takiyorum her duydugumu

Hayirlisi olsun cnm allah yardimcin olsun allahtan umut kesilmez ins bir mucize olur...

Canım benim sıkıntı yapma lütfen belki bir mucize olur neden gelişmemiş kalp atışını duymuşmuydun??
yok canım duymamıştım zaten bir hafta geriden geliyordu bir hafta önce kese ve embriyo görülmüştü fakat bir gelişme olmamış

aynen canım bende sağa dönüyorum direk ve gecede sık sık uyanıyorum istem dışı. birde ne kadar uykum olursa olsun çok zor dalıyorum uykuya
Evet canim uykularim bolunuyor hep wc ye kalkiyorum geri yatip uyumaya calisiyorum bu sabah uyumaya calisirken bi baktim sabah ezani okunuyor dusun yani...

Canim seni cok iyi anliyorum annemlerle ayni mahallede oturdugumuz halde gitmek isteyipte gidemedigimde cok kotu morelim bozuluyor hatta esim seni burda birakayim burda kal dese hayir demem o derece hasretim aileme tabi kiz cocugu olmanin ve hamile olmaminda etkisi buyuk insan hep yanlarinda olsun istiyor ailesini. Ins allah yardimcin olurda ailene yakin bi yerde oturursun ilerde ve bebekte aile ozlemini dindirir umarim...

aynen cnm iş yerinde hep oturuyorum zaten , eve gidince de neredeyse hemn uyuyorum.. eşim saolsun çok yardım edıyor beni bitkin görünce evde pek bişi yaptırmuıyor. benımde annm gelıyor temizliğe idare ediyoruz.

N

Inş. Çok sağol. Ne kadar sürmüştü kanamaların acaba

Birde sebebi belli miydi acaba
Kanamam 2 hafta kadar surmustu once kanama sonra kahverenhi akinti seklinde 10 haftadan sonra bidaha olmadi sebebi yoktu dr a gittigimde ne dusuk riski ne rahimde kanama vardi ama sebepsiz kanamam devam ediyodu cok sukur oğlum saglikli yanimda tam gaz yaramazliga devam :))
Cok uzuldum cnm allahim kisa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah

merhaba kızlarr
bugün yürürken özellikle sağ kasığım ağrı yapıyor sizde de oluyormu kasık ağrısı? dayanamadım yarına randevu aldım doktordan belki kalp atışlarınıda duyarız kuzumun 6+4 olacak.

kasık ağrısı oluyor canım birşey çıkmaz inşallah, inşallah duyarsınız kalp atışını heyecan vericiii

canım başka bir doktora daha görünsen çok örneklerini okuduk çünkü. ama bişeyde diyemiyorum rabbim kolaylık versin sana.
canım lütfen öyle düşünme bende ailemden uzaktayım ve 6 sene bitti çok ağladığımı biliyorum eşimin ailesiyle neler yaşamadık ki oğlum 1,5 yaşına gelene kadar görüşmedim bile ama ömür bu nelere alışılmıyor ki. ve geriye dönüp baktığımda iyikide oğlum olmuş 4,5 senedir can yoldaşı bana.
canım bende normal diye biliyorum ve gebelikte daha neler yaşayacağız kimbilir.
Büyüyene kadar istediğimiz gibi uyuyalım, Büyüyünce zaten uyuyamıcaz
haklısın canım özellikle 7.aydan sonrasını hatırlıyorumda gece olmasın istiyordum.

Lcky birşey soracağım şuan tam 9 haftalıkmı kalp atışını ne zaman duydunuz acaba

aslında ebede normal dedi de sanırım mercimeğimi göresim geldi:) birde kalp atışını gördümmü dünyalar benim olur galiba

Ben geçen haftasonu gittim tam 5 haftalıkken doktor 10 günsonra gel kap atışını dinleyelim dedi yani 6+3 gen ama ben 7 hafta olsun diyorum kalp atışı için garanti olsun dedim, , senin tam 7 haftalıkmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…