- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.041
merhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. Kesem gelişmemiş. Doktor ilacını bırak dedi. Pazartesi günü küçük bir müdahale ile parça alacak galiba.Allah hayırlısını böyle nasip etmiş. Sizlere eksiksiz noksansız bir doğum sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
kızlar kanama dönemindeyiz sanki bu aralar, bende de 3 gündür kahve lekeler gelıyor doktorum progesteron verdı azaldı gibi.
inş önemli diildir bu lekeler bebişlerimizi Allah korusun.
Burda herkes bebeginden tahlillerinden hayallerinden bahsediyor...oysa bencilim ben..begimin kalp atisini duydum ve onu düşünmeden hareket ediyorum..çünkü cok mutsuzum..esimin memleketinde ailemden uzak yasiyorum. .istemiyorum. .ama burdayim..esim bencil inatci..annesi hep..o hasta oldugu icin burdayiz..ama o annesini eleştirirken beni öldürüyor. .bi bucuk sene oldu ve ben hala ağlıyorum. .caresizm..cok..(
Iyi demis cnm bnde ayni fikirdeyim burda okuyup okuyup etkisinde kaliyorumkızlar ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum bu benim canımı sıkıyor dr uma sordum bel ağrısına iyi demiyolar dedim kim diyo dedi büyükler dedim niye dedi bel ağrısı da hamilelik belirtileri arasındadır dedi herşeye kafanı takma hatta interneti yasaklicam bu gidişle sana dedi.
Hayirlisi olsun cnm allah yardimcin olsun allahtan umut kesilmez ins bir mucize olur...merhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. Kesem gelişmemiş. Doktor ilacını bırak dedi. Pazartesi günü küçük bir müdahale ile parça alacak galiba.Allah hayırlısını böyle nasip etmiş. Sizlere eksiksiz noksansız bir doğum sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
Büyüyene kadar istediğimiz gibi uyuyalım, Büyüyünce zaten uyuyamıcazdaha çok küçükler bence sıkıntı olmaz canım oğlumdada alışkanlık hep sağa dönüyordum istem dışı. bir sıkıntı olmadı çok şükür
yok canım duymamıştım zaten bir hafta geriden geliyordu bir hafta önce kese ve embriyo görülmüştü fakat bir gelişme olmamışCanım benim sıkıntı yapma lütfen belki bir mucize olur neden gelişmemiş kalp atışını duymuşmuydun??
Evet canim uykularim bolunuyor hep wc ye kalkiyorum geri yatip uyumaya calisiyorum bu sabah uyumaya calisirken bi baktim sabah ezani okunuyor dusun yani...aynen canım bende sağa dönüyorum direk ve gecede sık sık uyanıyorum istem dışı. birde ne kadar uykum olursa olsun çok zor dalıyorum uykuya
Burda herkes bebeginden tahlillerinden hayallerinden bahsediyor...oysa bencilim ben..begimin kalp atisini duydum ve onu düşünmeden hareket ediyorum..çünkü cok mutsuzum..esimin memleketinde ailemden uzak yasiyorum. .istemiyorum. .ama burdayim..esim bencil inatci..annesi hep..o hasta oldugu icin burdayiz..ama o annesini eleştirirken beni öldürüyor. .bi bucuk sene oldu ve ben hala ağlıyorum. .caresizm..cok..(
haziran annelerinde çok kanaması lekelenmesi olan oldu yaaa bende dahil tabi inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize ama çok dikkat etmemiz lazım kendimize evde ben iş yapmıyorum gibi nerdeyse işyerinde de yorulmamaya çalışıyorum haftasonu evi temizlemeye annem gelecek.
Herseyin hayirlisi canım, allah saglikli bebisler, dogumlar nasip eder ins. Cook gecmis olsunyok canım duymamıştım zaten bir hafta geriden geliyordu bir hafta önce kese ve embriyo görülmüştü fakat bir gelişme olmamış
N
Inş. Çok sağol. Ne kadar sürmüştü kanamaların acaba
Kanamam 2 hafta kadar surmustu once kanama sonra kahverenhi akinti seklinde 10 haftadan sonra bidaha olmadi sebebi yoktu dr a gittigimde ne dusuk riski ne rahimde kanama vardi ama sebepsiz kanamam devam ediyodu cok sukur oğlum saglikli yanimda tam gaz yaramazliga devam :))Birde sebebi belli miydi acaba
Cok uzuldum cnm allahim kisa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallahmerhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. Kesem gelişmemiş. Doktor ilacını bırak dedi. Pazartesi günü küçük bir müdahale ile parça alacak galiba.Allah hayırlısını böyle nasip etmiş. Sizlere eksiksiz noksansız bir doğum sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
yok canım duymamıştım zaten bir hafta geriden geliyordu bir hafta önce kese ve embriyo görülmüştü fakat bir gelişme olmamış
merhaba kızlarr
bugün yürürken özellikle sağ kasığım ağrı yapıyor sizde de oluyormu kasık ağrısı? dayanamadım yarına randevu aldım doktordan belki kalp atışlarınıda duyarız kuzumun 6+4 olacak.
canım başka bir doktora daha görünsen çok örneklerini okuduk çünkü. ama bişeyde diyemiyorum rabbim kolaylık versin sana.merhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. Kesem gelişmemiş. Doktor ilacını bırak dedi. Pazartesi günü küçük bir müdahale ile parça alacak galiba.Allah hayırlısını böyle nasip etmiş. Sizlere eksiksiz noksansız bir doğum sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
canım lütfen öyle düşünme bende ailemden uzaktayım ve 6 sene bitti çok ağladığımı biliyorum eşimin ailesiyle neler yaşamadık ki oğlum 1,5 yaşına gelene kadar görüşmedim bile ama ömür bu nelere alışılmıyor ki. ve geriye dönüp baktığımda iyikide oğlum olmuş 4,5 senedir can yoldaşı bana.Burda herkes bebeginden tahlillerinden hayallerinden bahsediyor...oysa bencilim ben..begimin kalp atisini duydum ve onu düşünmeden hareket ediyorum..çünkü cok mutsuzum..esimin memleketinde ailemden uzak yasiyorum. .istemiyorum. .ama burdayim..esim bencil inatci..annesi hep..o hasta oldugu icin burdayiz..ama o annesini eleştirirken beni öldürüyor. .bi bucuk sene oldu ve ben hala ağlıyorum. .caresizm..cok..(
canım bende normal diye biliyorum ve gebelikte daha neler yaşayacağız kimbilir.kızlar ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum bu benim canımı sıkıyor dr uma sordum bel ağrısına iyi demiyolar dedim kim diyo dedi büyükler dedim niye dedi bel ağrısı da hamilelik belirtileri arasındadır dedi herşeye kafanı takma hatta interneti yasaklicam bu gidişle sana dedi.
haklısın canım özellikle 7.aydan sonrasını hatırlıyorumda gece olmasın istiyordum.Büyüyene kadar istediğimiz gibi uyuyalım, Büyüyünce zaten uyuyamıcaz
haziran annelerinde çok kanaması lekelenmesi olan oldu yaaa bende dahil tabi inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize ama çok dikkat etmemiz lazım kendimize evde ben iş yapmıyorum gibi nerdeyse işyerinde de yorulmamaya çalışıyorum haftasonu evi temizlemeye annem gelecek.
aslında ebede normal dedi de sanırım mercimeğimi göresim geldi:) birde kalp atışını gördümmü dünyalar benim olur galibakasık ağrısı oluyor canım birşey çıkmaz inşallah, inşallah duyarsınız kalp atışını heyecan vericiii
aslında ebede normal dedi de sanırım mercimeğimi göresim geldi:) birde kalp atışını gördümmü dünyalar benim olur galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?