- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.061
Lcky birşey soracağım şuan tam 9 haftalıkmı kalp atışını ne zaman duydunuz acaba
bende geçen perşembe gittiğimde 5+2 idi canım doktor haftaya gel dedi bende senin gibi düşünmüştüm 7. hafta giderim diye ama dayanamadm yarın eğer bi sıkıntı olmazsa 6+4 olacak kuzum inşallahh görebiliriz. birde daha önce bahsetmiştim kesemiz biraz riskli bir yere yerleşmiş onun verdiği tedirginlikte var sanırım kalp atışını duymasam bile en azından kese gelişimini öğrenirim içim rahat eder diye düşündüm. ilk gittiğim doktor haftaiçi çalışıyor sadece bu sefer başka bir doktora randevu aldım sürekli işten izin almak istemiyorum haftasonuda çalışan bir doktor bulayım istiyorum inşallahh içime siner yeni doktorda.Ben geçen haftasonu gittim tam 5 haftalıkken doktor 10 günsonra gel kap atışını dinleyelim dedi yani 6+3 gen ama ben 7 hafta olsun diyorum kalp atışı için garanti olsun dedim, , senin tam 7 haftalıkmı?
darısı başıma inşallahhhşu an 8+5 im kalp atışını 6+2 de duymuştum canım.
tahminim erkek gibi ama kızım olmasınıda çok istiyorum:)Evet annisler en gec bi dahaki haftaya kdr herkes kalp atisini duymus olcak sanirim sonra gelsin cinsiyet tahminleri
darısı başıma inşallahhh
yarın 12 ye randevu aldım canım dayanamadım:)sen ne zaman gidiceksin canım.
yarın 12 ye randevu aldım canım dayanamadım:)
inşallah canımyaabüyük ihtimalle görürsün canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende geçen perşembe gittiğimde 5+2 idi canım doktor haftaya gel dedi bende senin gibi düşünmüştüm 7. hafta giderim diye ama dayanamadm yarın eğer bi sıkıntı olmazsa 6+4 olacak kuzum inşallahh görebiliriz. birde daha önce bahsetmiştim kesemiz biraz riskli bir yere yerleşmiş onun verdiği tedirginlikte var sanırım kalp atışını duymasam bile en azından kese gelişimini öğrenirim içim rahat eder diye düşündüm. ilk gittiğim doktor haftaiçi çalışıyor sadece bu sefer başka bir doktora randevu aldım sürekli işten izin almak istemiyorum haftasonuda çalışan bir doktor bulayım istiyorum inşallahh içime siner yeni doktorda.
canım bunla ilgili post açalım mı canım bakalım tahminlerimiz tutacakmı:)Evet annisler en gec bi dahaki haftaya kdr herkes kalp atisini duymus olcak sanirim sonra gelsin cinsiyet tahminleri
inşallahh canımya kesenin aşağıda olması değilde sezeryan kesisine yapışık olma ihtimali korkutuyordu beni ama kendi kendime telkin veriyorum herşey çok güzel olacak diye. ben ne kadar sakin olursam bebeğimde öyle olacak çünkü.benim bir arkadaşıma da dr kesen aşağıda demişti kanaman olursa gel dedi hatta ama kız 9 ay çalıştı ve hiç kanama yaşamadı kızı şu an 1 aylık inşallah senin de öyle olur.
ne güzel işte tadını çıkar bulantı çok zorBulantisi hic olmiyan varmi ?
Hic bulanmiyor migdem. Cok tuhafina gidiyor.
Evet canim uykularim bolunuyor hep wc ye kalkiyorum geri yatip uyumaya calisiyorum bu sabah uyumaya calisirken bi baktim sabah ezani okunuyor dusun yani...
Bu farkli bir sey..uzak olmak cok kötü. .kolum kanadim kirik..mahzunum..ve en kötüsü benim memleketi me
Canim seni cok iyi anliyorum annemlerle ayni mahallede oturdugumuz halde gitmek isteyipte gidemedigimde cok kotu morelim bozuluyor hatta esim seni burda birakayim burda kal dese hayir demem o derece hasretim aileme tabi kiz cocugu olmanin ve hamile olmaminda etkisi buyuk insan hep yanlarinda olsun istiyor ailesini. Ins allah yardimcin olurda ailene yakin bi yerde oturursun ilerde ve bebekte aile ozlemini dindirir umarim...
Evet canim uykularim bolunuyor hep wc ye kalkiyorum geri yatip uyumaya calisiyorum bu sabah uyumaya calisirken bi baktim sabah ezani okunuyor dusun yani...
Canim seni cok iyi anliyorum annemlerle ayni mahallede oturdugumuz halde gitmek isteyipte gidemedigimde cok kotu morelim bozuluyor hatta esim seni burda birakayim burda kal dese hayir demem o derece hasretim aileme tabi kiz cocugu olmanin ve hamile olmaminda etkisi buyuk insan hep yanlarinda olsun istiyor ailesini. Ins allah yardimcin olurda ailene yakin bi yerde oturursun ilerde ve bebekte aile ozlemini dindirir umarim...
Olabilir hocam..doktora sor..salt günümle uygun mu oluyorarkadaşlar acil yardım lütfen.son adet tarihim 27 eylül, 19 günde bir adet oluyorum,salı günü 9 günüm geçince gidip kan testi yaptırdım, 3711 çıktı, bu gün sağlıkocağına tekrar gidince hemşireler çok şaşırdı.geçen aydan hamile kaldığımı düşünüyorlar, ama ben sancılı bi adet yaşadım geçen ay. sizce üstüne adet görmüş olabilirmiyim.
Oncelikle hayirli olsun cnm ama biz o kadar uzman degiliz sadece tahmin yurutebiliriz sen istersen uzman bir kadin dogum doktoru ile gorus...bu arada bu gün kan değerim 12000 olmuş
kızlar çok telaşlanmayın hamileliğin son aylarında hiç bir tarafa yatamayacaksınız koca göbişle yataktan kalkamayacaksınız. siz kendinize dikkat edin bebişlerimiz beslenirde dinlenirdeAcaba sıkıntı oluyor mudur bebeğe sağ tarafa yatmamız? Uzman tv de bi doktor yatış pozisyonu içim illa sol olması Şart değil diyor, nasıl rahat ediyorsanız öyle uyuyun diyor. Ama başka bi doktor da sola yatılması gerekiyor diyor.
canım bel ağrısı kanamaya eşlik ederse tehlikeli yyoksa daha çok ağrıycak bellerimizkızlar ben iki gündür bel ağrısı yaşıyorum bu benim canımı sıkıyor dr uma sordum bel ağrısına iyi demiyolar dedim kim diyo dedi büyükler dedim niye dedi bel ağrısı da hamilelik belirtileri arasındadır dedi herşeye kafanı takma hatta interneti yasaklicam bu gidişle sana dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?