2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben geçen haftasonu gittim tam 5 haftalıkken doktor 10 günsonra gel kap atışını dinleyelim dedi yani 6+3 gen ama ben 7 hafta olsun diyorum kalp atışı için garanti olsun dedim, , senin tam 7 haftalıkmı?
bende geçen perşembe gittiğimde 5+2 idi canım doktor haftaya gel dedi bende senin gibi düşünmüştüm 7. hafta giderim diye ama dayanamadm yarın eğer bi sıkıntı olmazsa 6+4 olacak kuzum inşallahh görebiliriz. birde daha önce bahsetmiştim kesemiz biraz riskli bir yere yerleşmiş onun verdiği tedirginlikte var sanırım kalp atışını duymasam bile en azından kese gelişimini öğrenirim içim rahat eder diye düşündüm. ilk gittiğim doktor haftaiçi çalışıyor sadece bu sefer başka bir doktora randevu aldım sürekli işten izin almak istemiyorum haftasonuda çalışan bir doktor bulayım istiyorum inşallahh içime siner yeni doktorda.

benim bir arkadaşıma da dr kesen aşağıda demişti kanaman olursa gel dedi hatta ama kız 9 ay çalıştı ve hiç kanama yaşamadı kızı şu an 1 aylık inşallah senin de öyle olur.

benim bir arkadaşıma da dr kesen aşağıda demişti kanaman olursa gel dedi hatta ama kız 9 ay çalıştı ve hiç kanama yaşamadı kızı şu an 1 aylık inşallah senin de öyle olur.
inşallahh canımya kesenin aşağıda olması değilde sezeryan kesisine yapışık olma ihtimali korkutuyordu beni ama kendi kendime telkin veriyorum herşey çok güzel olacak diye. ben ne kadar sakin olursam bebeğimde öyle olacak çünkü.

arkadaşlar acil yardım lütfen.son adet tarihim 27 eylül, 19 günde bir adet oluyorum,salı günü 9 günüm geçince gidip kan testi yaptırdım, 3711 çıktı, bu gün sağlıkocağına tekrar gidince hemşireler çok şaşırdı.geçen aydan hamile kaldığımı düşünüyorlar, ama ben sancılı bi adet yaşadım geçen ay. sizce üstüne adet görmüş olabilirmiyim.

Cok zor arkadasim. .olmayinca olmuyor iste..kendimi yalniz hisseiyorum.belki ortada bi yerde olsak daha iyiydi.ama tek bir tarafta olmak cok büyük sknti

Olabilir hocam..doktora sor..salt günümle uygun mu oluyor

kızlar çok telaşlanmayın hamileliğin son aylarında hiç bir tarafa yatamayacaksınız koca göbişle yataktan kalkamayacaksınız. siz kendinize dikkat edin bebişlerimiz beslenirde dinlenirde

canım bel ağrısı kanamaya eşlik ederse tehlikeli yyoksa daha çok ağrıycak bellerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…